Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co skirmish a ne ve dvou ale treba 4v4 ? Za 400 je to ok a je to naporad takze proc ne, ale bojim se ze klasicka "singl" strategie s MP skirmishem ma daleko vic co nabidnout.
  • XXDarthVaderXX
    Ty máš 17 a on 40 a víš jak se říká? Život je boj...no a? Tak namasíš army, přejedeš ho ekonomikou a může mít lvl jaký chce...výmluvy, výmluvy, výmluvy.

Party se založit dá, tenhle problém jsem zažil a víš kdy je problém? Bohužel mezi židlí a klávesnicí jednoho z vás.
    Nejdřív by si to chtělo třeba jen ověřit na jakém serveru hrajete...
    A pak se nedivít, že to nejde, když jste oba dva někde jinde *3*
  • XXDarthVaderXX
    Prosím, rád bych se zeptal na hodinu a déle? Jak už jsem psal, často se dostávám stěží k 30 minutě a přes hodinu? Zatím jsem se s takovou misí nesetkal, ale asi jsme oba hráli jinou hru *3*
  • XXDarthVaderXX
    Pánové bez urážky, když jste ale lamy, je to váš problém...většina misí nejde přes 35 minut a když už to dostáhne něco přes 35 minut, tak je to jen ojediněle.
  • XXDarthVaderXX
    Já ti to opravdu nechci brát, ale zničí sérii? Prosím jakou sérii? Age of Empires? Tady opravdu není co ničit, nemuselo to být ani v této podobě a ano, spíše by si to zasloužilo 7/10, ale je to věc autora, já tu hru hrál docela dost dlouho a mitrotransakce? No ehm, zaplatíš si jeden balíček za cca 400 - 450 Kč, jsou názory že se to pak nedá od 20 lvl hrát, což je také hloupost, hodně dělá skill a když víš jak to hrát, tak nepotřebuješ praticky nic. A i tak, základ ti zabere cca 20 hodin a za poslední dobu mi tohle snad teď nabízí Deus Ex, kde to můžu vzít hrrr, ale také nemusím. Hra si musí na sebe vydělat a F2P model, pokud si pod tím někdo představuje, že se to rovná zadarmo, tak je hodně naivní. Pokud si na sebe vydělá tohle, ano počítal bych i s regulérním pokračováním. Sry chlape, ale tahle hra je známá hlavně díky AoE II, jednička nebyl žádný zázrak, trojku jsem hrál hodně dlouho, ale také to každého nenadchlo. Spíše bych vytkl nemožnost formací, technické problémy atd. Což je škoda. A dát hodnocený PvP pro platící *16* jako kdyby člověk nemohl ty ehm ehm lamy vyklepnout i bez upgradů.
  • osobně bych řek že tohle je nejošklivější grafika z celý aoe serie *9*
  • Leonidasss
    Já mám jen Premium Greek civilization za 399 Kč a stačí mi to bohatě. Na dekorace a podobné blbosti si nepotrpím a stačí mi pouze Řekové, ale je fakt, že v budoucnu nejspíš vyjde další přídavek, který dost zvýhodní ty, co si to zaplatí, ale jak říkám, momentálně stačí Premium civilization pack za 399 Kč.
  • Leonidasss
    Souhlasím, ale co se týče win live, tak mě to ještě nikdy samo neodpojilo.
  • fuj to je grafika, zlata aoe 3
  • Kr.Pa
    Vozí se na značne. Měli udělat 4. z 20. stol. a hotovo. Diký online a mikrotansakcim znici celou serii a 8 je sakra nadhodnocene.
  • Tak presne proto sem to prestal hrat.
    Kdyz to pred koncem mise spadne, znova uz me to proste nebavi.
  • GfW Live je pěkná bestie. Na sedmičkách připojení padalo každou půl hodinu, na XP to bylo OK.
  • HRal sem to do 23lvl je to dobre ale bez civilization packu to nema cenu je to hodne omezene
  • Osobně jsem si koupil Greek premium pack. Absolutně předražené chybí jakákoli kampaň, questy aka Torchlight, příjdete do města, nad postavovou otáznik, kliknete, poví vám par vět a je to. Pro RTS začátečníky dobrý. Časté pády a nedostupnost serveru na denním pořádku, nemá to pořádný multiplayer i když je to výslovně online hra tak to je na zamyšlenou , no a ten jejich windows live si můžou strčit do zadnice, to snad horší systém pro prodej digitálního obsahu nešlo vytvořit. MIRkVOSOFT opět dosáhl svojí pověsti...........
  • Nejen zaplatit,ale preplatit. Uz jsem to psal nize. Zatimco z klasickou verzi krabicove hry da clovek cca 1000Kc,u tehle hry date bud za pulrocni obsah 2000Kc,nebo si kazdy narod,kazde dekorace a specilani mise koupite zvlast a vyjde vas to jeste draze. A bez premiove verze alespon jednoho naroda(cca 400Kc) je to skutecne jen demo.
  • Byla to kritika na AoE:O, multiplayer co jde hrat jen ve dvou
  • Rise of Nations muzes hrat klidne v 20lidech
  • Noo kdo si chce uzit hru tak bude muset zaplatit. Free verze je jen tresnicka na dortu.
  • RoN sme hrali skirmish a myslim ze nas bylo vic jak dva
  • Supr, okamžitě kupuju *14* Takovou ultimátní hru si nesmím nechat ujít! *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit