-
Je v hre kampan alebo len samostatne mapy ? Starsie diely som nehral, ale tieto ukazky ma navnadili (pripominaju mi disciples) a hladam podobnu hru po tom co ma posledny Heroes sklamal.
-
-
Aj kampan aj mapy (nahodne generovany, vraj su na ten generator tvorcovia pysni :)
-
-
*nahodne generovane
-
-
Dakujem za odpoved, ja som viac kampanovy ako scenariovy hrac...a btw jhe tam nejaky prenos jednotiek/hrdinov/artefaktov v priebehu kampane ?
ale aj tak asi kupujem, snad nebudem sklamany *4*
-
-
-
-
Podle obrázku to vypadá strašně konzumně.
-
-
viz tvůj avatar - Berserk je konzum (ostatně jako většina mangy a anime) a jestli si konzumem myslel ten první kreslenej artwork tak potřebuješ brýle. Ještě jsem nikdy neslyšel aby někdo podle ručně nakresleného artworku posuzoval konzumnost, hrál jsi vůbec předchozí díly, což jsou naprosté skvosty tahových strategií nebo sérii vůbec neznáš a hodnotíš podle obrázků?
-
-
Nehrál jsem. Hodnotím ze screenu. Tak co tu máme? Hodně zelené barvy, hodně saturované žluté, elfy. Prostě jako bych viděl poslední Heroes. Podle grafiky tam nevidím nějaký prvek, který by mě nějak upoutal.
-
-
co je špatne na barevných hrách? mne se líbil i poslední heroes, dokonce i grafika diabla 3 (tam ji kritizuju jen proto že mi nesedí do depresivního hororu, ktery bych od diabla čekal) a líbi se mi i wowko a taky realisticke hry.
jinak kdybys nekdy vyšel ven zjistíš že tráva je skutečne zelená a slunce žluté -
-
Absolútne nic :-) musim ale podotknut ze napr Sacred 3 vyzera vdaka tej farebnosti hrozne gycovo
-
-
Hry jsou od hraní, na koukání máš filmy
-
jestli hodnotíš hru podle barev a řešíš saturaci a líbí se ti amnesia tak je mi tě líto, barvoslepost je problém, my ostatní si vychutnáme skvělou tahovou strategii s promakanými herními mechanismy, zatímco budeš řešit konzumnost a barvy (jó konzum, taky jsme ho s kamarády kdysi řešily, dluhý vlasy hodně hulení fuck the system, pak jsem dospěl a přestal řešit nesmysly a užíval si dobrých věcí a přestal hodnotit obal ale zaměřil se na obsah třeba se ti to taky povede, držím palce)
-
-
Co to mektáš? Kde jsem napsal, že je to špatná hra a že ji nebudu hrát? Jen jsem se podivil, že to vypadá graficky naprosto stejně jako Heroes. Se panáčku vzpamatuj, snad můžu napsat názor na grafiku hry. Fakt omezenci tady. *16*
-
-
-
-
rict na tahovku že vypada konzumne je na držku
-
To jo no, chtělo by to raději recenzi na nějakou indie hříčku.
-
-
Ano, raději nějakou kvalitní Indie hru než tyhle barevně přepálené hry.
-
-
Ano, škála barev totiž determinuje ekonomický a distribuční model hry. *15*
-
-
Ekonomický určitě protože to je prostě levnější. Nepotřebuješ hledat kvalitní textury a navíc aby to sedělo do nějaké doby. Nepotřebuješ na to tak silný HW a někdy ani tolik lidí.
-
-
Pokud vim, tak OP psal jen a jen barevnosti. *7*
-
No, kdyby byla nejaka hra 2D komplexni a otevrena mohlo by to mozna spolknout nejake ty rozpocty a zaroven bYt narocna a kvalitni (propracovana) jenze je otazka kdo by se s tim delal. ( i kdyz verim ze i taci by se nasli).
-
-
-
a nejlip retropixelovou, aby tady zas uplakalanci mohli brecet.
-
To je divný. Dost indie her má podobnou grafiku anebo jsou pixelové. Protože je to prostě více jednoduché to udělat.
-
-
Hmm nevšiml jsem si takové grafiky např. u Amnesia, Outlast a dalších.
-
-
Ano, protože to nejlepší co se dá v horrorových hrách udělat je dát tam přesaturované barvy a ještě to pro jistotu rozpixelovat...
-
Ano, protože to nejlepší co se dá v horrorových hrách udělat je dát tam přesaturované barvy a ještě to pro jistotu rozpixelovat...
-
-
-
-
-
-
AoW2 spolecne s Heroes 4 mam na disku dodnes, takze pro me jasna volba.
-
Genericky a konzumně?
-
Jak ze "Recenze" ?!??!? Aj ja chcem hrat !
-
-
Vsak to dneska vyslo :D
-
-
No vidis ! :)
-
-
-
Technické záležitost snad opraví. Nejsou tak závažné jako ROME 2.
-
Skoda te grafiky. styl zoomu a detailu kazdeho modelu me stval uz pri poslednich dilech heroes. Ale asi to budu muset zkusit z obrazku a videa to moc poznat nejde viz heroes kde jsem byl hodne zklamanej. Ruka mi pripomela BlackAWhite tak uvidime. magie laka
-
A co AI? Na jaké je úrovni?
-
-
Na inom webe pisali ze hodne dobre.
-
-
tak jsem za to vypláznul plnou pálku 40€ na steamu. co na to rict, mix civilizace a homam akorat že to byly jakž-takž dobre a hratelne hry. tohle ma strašne rozredenou hratelnost, se vším se piplate, pak vam po mape chodi desitky hrdinu kterym musíte skládat armádu (otrava) a pak jeste vest tahove bitvy na takticke mape ve kterych jde prakticky jen o prečíslení neprítele. jasne, mužete dat auto-battle ale pak jaký smysl to ma vlastne hrát?
-
Zkusil jsem to a nebavilo mě to. Rozvoj města, bitvy ani grafika, nenabízí nic zajímavého nebo nového. Celé to působí jako recyklace starších titulů *9* Ale třeba jenom nejsem cílovka.