-
Probíhá překlad této hry do češtiny!
Překlad bude vč. grafiky a dokonce i s CZ dabingem!
https://prekladyher.eu/preklady/age-of-wonders-3.225/ -
Recenze je dost zcestná. Nehrát to a neznat předchozí díly, tak vůbec netuším co od toho čekat. Rozhodně je to nejblíž Heroesum (bitivy jsou základ) + prvky civilizace, kdy umisťujete města sami pomocí ostadníků. Žádný komplikovaný managment se nekoná. To se jen recenzent snaží psát zajímavě na úkor obsahu a faktů....
Jinak u bitev rozhodně nejde o přečíslení (jak tu někdo, kdo to "chvíli" hrál psal). Je to jako v Heroesech. Pokud umím správně používat výhody daných jednotek + terén a magii, tak se dá v klidu bojovat proti přesile. Navíc s trochou cviku jde bojovat i bez ztrát. -
dobrá hra, klbouk dolu ješte jsem nevidel hru na ktere by všechno bylo tak vypilovane do detailu, delali na tom 3 roky
-
Prodám krabicovou verzi této hry ještě nerozbalenou cena cca.600 kč případně méně po domluvě. Pište na adafan@seznam.cz
-
beru tu pripominku zpet, je to celkem hratelny i když jen na malé mape.
-
tak jsem za to vypláznul plnou pálku 40€ na steamu. co na to rict, mix civilizace a homam akorat že to byly jakž-takž dobre a hratelne hry. tohle ma strašne rozredenou hratelnost, se vším se piplate, pak vam po mape chodi desitky hrdinu kterym musíte skládat armádu (otrava) a pak jeste vest tahove bitvy na takticke mape ve kterych jde prakticky jen o prečíslení neprítele. jasne, mužete dat auto-battle ale pak jaký smysl to ma vlastne hrát?
-
Krypl jako je Killer ? takovejch je tady spousta ... Ze ses otravenej z dotazu na cestiny a ze jses otravenej z neznalosti cizich jazyku ? Jses dalsi blbecek kterej bydli u mamky nebo rube na pase a bojuje s komplexy a agresi kterou v realu nemuze vypustit... Proto sedis u kompu a pises tady totalni nesmysly ktere dokazou cloveka jenom nastvat a citis se jak Buh ucitel a moralista pritom jses jen dalsi zakomplexovany h o v a d o ktery se realizuje v anonymnich diskuzich na anonymnim internetu :D bb
-
Killer ty jsi takovej krypl že je to do nebe volající ty tvoje keci................
-
2Zayl - unika ti to že fallen enchantres nema horší grafiku než tohle, ale naprosto prísernou nekoukatelnou
-
"Dlouhé čekání se vyplatilo." eee, ok.
Hrál jsem sice jen asi 10 hodin custom hry ale nějak nevidím jediný důvod proč místo tohohle nehrát snad ve všech ohledech lepší Fallen Enchantress: Legendary Heroes. Ok, má to hezčí grafiku, ale pokud vám jde o pozlátko, tak tenhle typ her pro vás stejně nebude. Uniká mi něco? -
Co přesně jsi na otázce nepochopil ? Nebo máš jenom nutkavou potřebu vyskočit vždy když chceš někoho urazit ?
-
Zkusil jsem to a nebavilo mě to. Rozvoj města, bitvy ani grafika, nenabízí nic zajímavého nebo nového. Celé to působí jako recyklace starších titulů *9* Ale třeba jenom nejsem cílovka.
-
http://images.eurogamer.net/2014/screenshots/aow3varovaninehotovahra.jpg
jak to tam wool schválně nechal, aby to ostatní viděli -
AoW2 spolecne s Heroes 4 mam na disku dodnes, takze pro me jasna volba.
-
Jo, tam čeština bodne doteď (jo, jsem línej hrát ukecaný rpgčka v originále). Ale určitě spousta z nás hrála hry, jejichž textům nerozuměla ani slovo, a přesto to vůbec nevadilo. A počítam, že AoW bude jedna z her, kde neznalost jazyka vůbec nebrání v tom, aby si to člověk užil.
-
Ja nejsem rozcileny. Je ponekud rozdil mezi rozcilenym a otravenym. Ale kdyz ma nekdo blbou otazku, no tak na ni musi ocekavat blbou odpoved.
-
Jestli někdo potřeboval slovník na Dune 2 tak to už musela být velká krize.
-
A čím tě prosim tě otravujou? Že se zeptají, jestli to bude mít češtinu? Ty musíš být vytočenej 24 hodin denně, když tě rozčílí taková blbost :)
-
Dakujem za odpoved, ja som viac kampanovy ako scenariovy hrac...a btw jhe tam nejaky prenos jednotiek/hrdinov/artefaktov v priebehu kampane ?
ale aj tak asi kupujem, snad nebudem sklamany *4* -
Ano, to ze se nechteji ucit je jejich problem. Tak proc s tim porad otravujou ostatni? A kdo mluvi jen o anglictine? Co takhle nemcina? Francouzstina? Italstina? Spanelstina? A konec koncu i ta rustina. Dnes si clovek muze vybrat. Cetl jsem tuhle clanek o ceske studentce, co byla v Severni Koreji ucit se jejich jazyk. Ano, to uz je extrem, ale kdyz nekdo chce, tak to dokaze.