Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    I tahové strategie?
    Might and Magic: Heroes tam nejsou co vím. To samé další tahovky a strategie vůbec.
  • Dovolím si menší trollík a jen zmíním, že na konzole vyšlo a stále vychází nemalé množství kvalitního hraní *3*
  • tak on ten day 1 patch tu hru docela zasadne opravuje a meni...
  • Na inom webe pisali ze hodne dobre.
  • maros.goc
    Tak toto je hexagon tahovka :-)
  • Keyz
    Možná. Záleží jak se hře budou dále věnovat. Tahových her co jsou fantasy moc není tak to je výhoda. A minulý díl byl kvalitní.
  • Popravdě mě to moc nezaujalo. Já jsem spíše na RTS, takže nejsem zrovna ten, co by měl psát dojmy, ale celé mě to připadá takové budgetové. Zase tu máme orcy, elfy, takže nic originálního.
  • maros.goc
    Asi mas pravdu :-)
  • maros.goc
    Absolútne nic :-) musim ale podotknut ze napr Sacred 3 vyzera vdaka tej farebnosti hrozne gycovo
  • Ne!
  • maros.goc
    Je zazrak ze hra si po tak dlhej dobe uchovava vysoké kvality... Myslite si ze sa na aow3 bude niekedy spomínať ako na age of mythology ci age o empires 2? :-)
  • ucho
    nejde to teď přes Rusko koupit na GOGu za 16 dolarů?
  • Nejsem úplný fanda žánru ale plánuji zakoupit na zimních steamsales. Naposledy jsem levně koupil Fallen Enchantress a luxusní hra. Tohle bude dost podobný.
  • co je špatne na barevných hrách? mne se líbil i poslední heroes, dokonce i grafika diabla 3 (tam ji kritizuju jen proto že mi nesedí do depresivního hororu, ktery bych od diabla čekal) a líbi se mi i wowko a taky realisticke hry.
    jinak kdybys nekdy vyšel ven zjistíš že tráva je skutečne zelená a slunce žluté
  • Hry jsou od hraní, na koukání máš filmy
  • Femto
    Co to mektáš? Kde jsem napsal, že je to špatná hra a že ji nebudu hrát? Jen jsem se podivil, že to vypadá graficky naprosto stejně jako Heroes. Se panáčku vzpamatuj, snad můžu napsat názor na grafiku hry. Fakt omezenci tady. *16*
  • Keyz
    Btw tak rychlé by měly být recenze. Pak má web výhodu. V rychlosti.

Škoda, že se nedohodne i u jiných her aby byly ihned po vydání.
  • jestli hodnotíš hru podle barev a řešíš saturaci a líbí se ti amnesia tak je mi tě líto, barvoslepost je problém, my ostatní si vychutnáme skvělou tahovou strategii s promakanými herními mechanismy, zatímco budeš řešit konzumnost a barvy (jó konzum, taky jsme ho s kamarády kdysi řešily, dluhý vlasy hodně hulení fuck the system, pak jsem dospěl a přestal řešit nesmysly a užíval si dobrých věcí a přestal hodnotit obal ale zaměřil se na obsah třeba se ti to taky povede, držím palce)
  • Femto
    Nehrál jsem. Hodnotím ze screenu. Tak co tu máme? Hodně zelené barvy, hodně saturované žluté, elfy. Prostě jako bych viděl poslední Heroes. Podle grafiky tam nevidím nějaký prvek, který by mě nějak upoutal.
  • viz tvůj avatar - Berserk je konzum (ostatně jako většina mangy a anime) a jestli si konzumem myslel ten první kreslenej artwork tak potřebuješ brýle. Ještě jsem nikdy neslyšel aby někdo podle ručně nakresleného artworku posuzoval konzumnost, hrál jsi vůbec předchozí díly, což jsou naprosté skvosty tahových strategií nebo sérii vůbec neznáš a hodnotíš podle obrázků?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit