Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Já zase nechápu takový bojovníky za eng jako ty. Že se nechtějí učit nebo jim to prostě do hlavy neleze, je přeci jejich problém. Pod každym dotazem na češtinu se objeví vždycky ty stejný kecy. Proč neumíš anglicky? Anglicky dneska neumí už jenom idiott atd.
    Tenhle případ to teda napsal tak, že si o to říkal, ale to je jedno, protože je to pokaždý stejný. Není čeština, neumíš eng, tvůj problém. K čemu tohle neustálí poučování?
  • Ne, jen uz jsme unaveni z techto stupidnich dotazu u 99% recenzi. Cestinaaa, bude cestinaaa, ja chci cestinuuuu... Jednak jsou jazyky vypsane na Steamu a druhak jsou takoveto strategie nejlepsi k uceni se jazyku. Nemaji dlouhe a slozite texty, ale zase nemaji jen jednooslovne vyrazy.
  • Kdyz jsem ve dvanacti hral Dune 2 a Ishar, tak jsem holt v jedne ruce mel slovnik. Diky tomu jsem mel slovni zasobu vetsi, nez preskolena rustinarka, co nam dali na anglictinu.
  • Mladsi? Tak tim spis se ma neco ucit ne???
  • sleepless
    Měli jsme od tvůrců konkrétní seznam prvků, které Day 1 patch obsahuje a Ondra s tím při hraní i psaní počítal. Hru ale Day 1 patch zásadně nemění. Navíc plánujeme videorecenzi, která může zmínit jakékoli změny, k nimž v mezičase na hře dojde.
  • Když sem v 11 letech hrál Fallout 2 tak by mi tehdy čeština bodla
  • Inquisitor
    To je tady normální, že se nadává každýmu kdo něco neví nebo neumí. Ale je fakt, že tim smajlem si tomu moc nepřidal.
  • Ja mel zato, ze GOG ma jednu cenu pro vsechny.
  • U mladýho člověka právě jazykovou nevzdělanost nechápu vůbec. To u starších ročníků se to dá pochopit, u dnešní mladý generace, která má tu možnost se učit jakej jazyk je napadne a ještě můžou volně cestovat, se to už chápat nedá.
  • proč mi nadáváte *9*
  • *nahodne generovane
  • Aj kampan aj mapy (nahodne generovany, vraj su na ten generator tvorcovia pysni :)
  • Je v hre kampan alebo len samostatne mapy ? Starsie diely som nehral, ale tieto ukazky ma navnadili (pripominaju mi disciples) a hladam podobnu hru po tom co ma posledny Heroes sklamal.
  • To vážně nevím, nemám s gogem zkušenosti. Navíc nepoběží mi to tam rusky?
  • A ty víš kolik tomu člověku je let ? Co třeba mladší kategorie ?
  • Pokud se to bude prodávat u nás, tak nevidím důvod proč ne.
  • Líbí se mi ten otrávenej smajl... skoro jako bys měl pocit, že by se vývojáři měli zabývat tím českým rádoby trhem, nebo ještě líp jeho menšinou, která se neni schopná naučit některému ze světových jazyků *2*
  • Ne a jestl nejsi schopny se naucit anglicky, nemecky, francouzsky nebo rusky, tak je mi te vazne lito.
  • bude to mit češtinu ? *7*
  • Jo. Ale co jsem to psal, tak jsem to najít nemoh.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit