Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    ...ale jee....
  • Keyz
    Dnes to vyšlo jak normálně v obchodech:
    http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&SOR=2

Tak i na warezu: http://orlydb.com/s/games?q=
  • Dneska? Divný a na warezu to není.
  • Ano, protože to nejlepší co se dá v horrorových hrách udělat je dát tam přesaturované barvy a ještě to pro jistotu rozpixelovat...
  • Ano, protože to nejlepší co se dá v horrorových hrách udělat je dát tam přesaturované barvy a ještě to pro jistotu rozpixelovat...
  • Vrook
    Pokud vim, tak OP psal jen a jen barevnosti. *7*
  • Jack1947
    No, kdyby byla nejaka hra 2D komplexni a otevrena mohlo by to mozna spolknout nejake ty rozpocty a zaroven bYt narocna a kvalitni (propracovana) jenze je otazka kdo by se s tim delal. ( i kdyz verim ze i taci by se nasli).
  • to vypada jako mix civilizace a homamu, což mi pripada jako hratelnostni "overkill", starat se o makromenežment sve civilizace a současne ješte vest bitvy jako v homam. ja mel z prezentačních videí spíš dojem že to ma blíž k homamu a hlavní zložkou hry jsou práve ty tahove souboje. a tady recenzent píše že je to spíš o makromenežmentu vaši civilizace.
    tak nevím, jsem zmatenej. navíc když to recenzent stihnul prirovnat ješte asi k dalším deseti hrám (včetne age of empires a snad i k zaklínači omg)
  • Keyz
    Ekonomický určitě protože to je prostě levnější. Nepotřebuješ hledat kvalitní textury a navíc aby to sedělo do nějaké doby. Nepotřebuješ na to tak silný HW a někdy ani tolik lidí.
  • Vrook
    Ano, škála barev totiž determinuje ekonomický a distribuční model hry. *15*
  • sleepless
    Ondra hrál hru skoro týden.
  • Jack1947
    Ale no tak dit preci recenzenti obcas dostanou Review verzi - respkt jim zasilaji autori hru kdyz to vyjde driv... jeste at nekdo napise ze se recenzuji -Piratske verze her! a Fakt se uz budu smat. *15* *2*
  • rict na tahovku že vypada konzumne je na držku
  • jestli tahle recenze není nejaka rychlokvaška, vždyť to jen dneska vyšlo a už je tu recenze... *7*
  • Femto
    Hmm nevšiml jsem si takové grafiky např. u Amnesia, Outlast a dalších.
  • a nejlip retropixelovou, aby tady zas uplakalanci mohli brecet.
  • Keyz
    To je divný. Dost indie her má podobnou grafiku anebo jsou pixelové. Protože je to prostě více jednoduché to udělat.
  • Vitekb
    A co AI? Na jaké je úrovni?
  • Femto
    Ano, raději nějakou kvalitní Indie hru než tyhle barevně přepálené hry.
  • tonnymontana
    Skoda te grafiky. styl zoomu a detailu kazdeho modelu me stval uz pri poslednich dilech heroes. Ale asi to budu muset zkusit z obrazku a videa to moc poznat nejde viz heroes kde jsem byl hodne zklamanej. Ruka mi pripomela BlackAWhite tak uvidime. magie laka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit