-
http://images.eurogamer.net/2014/screenshots/aow3varovaninehotovahra.jpg
jak to tam wool schválně nechal, aby to ostatní viděli -
AoW2 spolecne s Heroes 4 mam na disku dodnes, takze pro me jasna volba.
-
Je v hre kampan alebo len samostatne mapy ? Starsie diely som nehral, ale tieto ukazky ma navnadili (pripominaju mi disciples) a hladam podobnu hru po tom co ma posledny Heroes sklamal.
-
-
Aj kampan aj mapy (nahodne generovany, vraj su na ten generator tvorcovia pysni :)
-
-
*nahodne generovane
-
-
Dakujem za odpoved, ja som viac kampanovy ako scenariovy hrac...a btw jhe tam nejaky prenos jednotiek/hrdinov/artefaktov v priebehu kampane ?
ale aj tak asi kupujem, snad nebudem sklamany *4*
-
-
-
-
bude to mit češtinu ? *7*
-
-
Líbí se mi ten otrávenej smajl... skoro jako bys měl pocit, že by se vývojáři měli zabývat tím českým rádoby trhem, nebo ještě líp jeho menšinou, která se neni schopná naučit některému ze světových jazyků *2*
-
-
proč mi nadáváte *9*
-
-
To je tady normální, že se nadává každýmu kdo něco neví nebo neumí. Ale je fakt, že tim smajlem si tomu moc nepřidal.
-
-
Ne, jen uz jsme unaveni z techto stupidnich dotazu u 99% recenzi. Cestinaaa, bude cestinaaa, ja chci cestinuuuu... Jednak jsou jazyky vypsane na Steamu a druhak jsou takoveto strategie nejlepsi k uceni se jazyku. Nemaji dlouhe a slozite texty, ale zase nemaji jen jednooslovne vyrazy.
-
-
Ja nejsem rozcileny. Je ponekud rozdil mezi rozcilenym a otravenym. Ale kdyz ma nekdo blbou otazku, no tak na ni musi ocekavat blbou odpoved.
-
A čím tě prosim tě otravujou? Že se zeptají, jestli to bude mít češtinu? Ty musíš být vytočenej 24 hodin denně, když tě rozčílí taková blbost :)
-
Ano, to ze se nechteji ucit je jejich problem. Tak proc s tim porad otravujou ostatni? A kdo mluvi jen o anglictine? Co takhle nemcina? Francouzstina? Italstina? Spanelstina? A konec koncu i ta rustina. Dnes si clovek muze vybrat. Cetl jsem tuhle clanek o ceske studentce, co byla v Severni Koreji ucit se jejich jazyk. Ano, to uz je extrem, ale kdyz nekdo chce, tak to dokaze.
-
Já zase nechápu takový bojovníky za eng jako ty. Že se nechtějí učit nebo jim to prostě do hlavy neleze, je přeci jejich problém. Pod každym dotazem na češtinu se objeví vždycky ty stejný kecy. Proč neumíš anglicky? Anglicky dneska neumí už jenom idiott atd.
Tenhle případ to teda napsal tak, že si o to říkal, ale to je jedno, protože je to pokaždý stejný. Není čeština, neumíš eng, tvůj problém. K čemu tohle neustálí poučování?
-
-
-
-
Pokud se to bude prodávat u nás, tak nevidím důvod proč ne.
-
-
Ne a jestl nejsi schopny se naucit anglicky, nemecky, francouzsky nebo rusky, tak je mi te vazne lito.
-
-
Co přesně jsi na otázce nepochopil ? Nebo máš jenom nutkavou potřebu vyskočit vždy když chceš někoho urazit ?
-
A ty víš kolik tomu člověku je let ? Co třeba mladší kategorie ?
-
-
Mladsi? Tak tim spis se ma neco ucit ne???
-
U mladýho člověka právě jazykovou nevzdělanost nechápu vůbec. To u starších ročníků se to dá pochopit, u dnešní mladý generace, která má tu možnost se učit jakej jazyk je napadne a ještě můžou volně cestovat, se to už chápat nedá.
-
-
Když sem v 11 letech hrál Fallout 2 tak by mi tehdy čeština bodla
-
-
Jo, tam čeština bodne doteď (jo, jsem línej hrát ukecaný rpgčka v originále). Ale určitě spousta z nás hrála hry, jejichž textům nerozuměla ani slovo, a přesto to vůbec nevadilo. A počítam, že AoW bude jedna z her, kde neznalost jazyka vůbec nebrání v tom, aby si to člověk užil.
-
Jestli někdo potřeboval slovník na Dune 2 tak to už musela být velká krize.
-
Kdyz jsem ve dvanacti hral Dune 2 a Ishar, tak jsem holt v jedne ruce mel slovnik. Diky tomu jsem mel slovni zasobu vetsi, nez preskolena rustinarka, co nam dali na anglictinu.
-
-
-
-
-
-
Je zazrak ze hra si po tak dlhej dobe uchovava vysoké kvality... Myslite si ze sa na aow3 bude niekedy spomínať ako na age of mythology ci age o empires 2? :-)
-
-
Možná. Záleží jak se hře budou dále věnovat. Tahových her co jsou fantasy moc není tak to je výhoda. A minulý díl byl kvalitní.
-
-
Dovolím si menší trollík a jen zmíním, že na konzole vyšlo a stále vychází nemalé množství kvalitního hraní *3*
-
-
I tahové strategie?
Might and Magic: Heroes tam nejsou co vím. To samé další tahovky a strategie vůbec.
-
-
-
Ne!
-
-
Asi mas pravdu :-)
-
-
Popravdě mě to moc nezaujalo. Já jsem spíše na RTS, takže nejsem zrovna ten, co by měl psát dojmy, ale celé mě to připadá takové budgetové. Zase tu máme orcy, elfy, takže nic originálního.
-
-
Tak toto je hexagon tahovka :-)
-
-
-
-
-
Nejsem úplný fanda žánru ale plánuji zakoupit na zimních steamsales. Naposledy jsem levně koupil Fallen Enchantress a luxusní hra. Tohle bude dost podobný.
-
-
nejde to teď přes Rusko koupit na GOGu za 16 dolarů?
-
-
Ja mel zato, ze GOG ma jednu cenu pro vsechny.
-
To vážně nevím, nemám s gogem zkušenosti. Navíc nepoběží mi to tam rusky?
-
-
-
Btw tak rychlé by měly být recenze. Pak má web výhodu. V rychlosti.
Škoda, že se nedohodne i u jiných her aby byly ihned po vydání. -
to vypada jako mix civilizace a homamu, což mi pripada jako hratelnostni "overkill", starat se o makromenežment sve civilizace a současne ješte vest bitvy jako v homam. ja mel z prezentačních videí spíš dojem že to ma blíž k homamu a hlavní zložkou hry jsou práve ty tahove souboje. a tady recenzent píše že je to spíš o makromenežmentu vaši civilizace.
tak nevím, jsem zmatenej. navíc když to recenzent stihnul prirovnat ješte asi k dalším deseti hrám (včetne age of empires a snad i k zaklínači omg) -
-
Recenze je dost zcestná. Nehrát to a neznat předchozí díly, tak vůbec netuším co od toho čekat. Rozhodně je to nejblíž Heroesum (bitivy jsou základ) + prvky civilizace, kdy umisťujete města sami pomocí ostadníků. Žádný komplikovaný managment se nekoná. To se jen recenzent snaží psát zajímavě na úkor obsahu a faktů....
Jinak u bitev rozhodně nejde o přečíslení (jak tu někdo, kdo to "chvíli" hrál psal). Je to jako v Heroesech. Pokud umím správně používat výhody daných jednotek + terén a magii, tak se dá v klidu bojovat proti přesile. Navíc s trochou cviku jde bojovat i bez ztrát.
-
-
jestli tahle recenze není nejaka rychlokvaška, vždyť to jen dneska vyšlo a už je tu recenze... *7*
-
-
Dneska? Divný a na warezu to není.
-
-
...ale jee....
-
-
Jo. Ale co jsem to psal, tak jsem to najít nemoh.
-
-
Dnes to vyšlo jak normálně v obchodech:
http://games.gamepressure.com/games_encyclopedia.asp?PLA=1&SOR=2
Tak i na warezu: http://orlydb.com/s/games?q=
-
-
Ondra hrál hru skoro týden.
-
-
tak on ten day 1 patch tu hru docela zasadne opravuje a meni...
-
-
Měli jsme od tvůrců konkrétní seznam prvků, které Day 1 patch obsahuje a Ondra s tím při hraní i psaní počítal. Hru ale Day 1 patch zásadně nemění. Navíc plánujeme videorecenzi, která může zmínit jakékoli změny, k nimž v mezičase na hře dojde.
-
-
-
Ale no tak dit preci recenzenti obcas dostanou Review verzi - respkt jim zasilaji autori hru kdyz to vyjde driv... jeste at nekdo napise ze se recenzuji -Piratske verze her! a Fakt se uz budu smat. *15* *2*
-
-
A co AI? Na jaké je úrovni?
-
-
Na inom webe pisali ze hodne dobre.
-