Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "reálné bitvy z obou válek, ve většině z nich vás postaví na stranu vzbouřenců či partyzánů v Jugoslávii, v Polsku, ve Francii, ale i v Sovětském svazu"

Letecká historie šla vždycky mimo mě, ale spojení jako "první světová válka" a "vzbouřenci a partyzáni" a "letadla", mi nějak nesedí (resp. první s druhým a druhý s třetím :)).
  • ked porovnam stare AC a Crimson Skies hratelne je to jedno ale graficky je tam neporovnatelny rozdiel. Dufajme ze dalsie pokracovanie prinesie trocha chytlavejsie misie ako jeho predchodcovia a nepohneval by som sa keby bol multiplayer.
  • Tieto arkády sú úplne totálne zbytočné, trápne a retardované. Sadnem do Spitfru vzlietnem a vystrieľam celé Luftwaffe -.- Jak retard. Keby radšej spravili niečo na spôsob Crimson Skies, to by bolo hneď o niečom inom...
    • Trapný je spíš tvůj komentář. Ne všichni zavrhují arkády jako ty možná tomu nebudeš ani věřit ale některým lidem se to dokonce líbí a rádi je hrají. Možná by ti neuškodilo přestat myslet jako retard a začít myslet jako normální člověk.
      • A kto zavrhuje arkády? skúsi si to prečítať ešte tak 10x, možno ti to potom dôjde *7*
        • Hezké tak ty ani nevíš co píšeš no fajn. Zkus si přečíst aspoň první větu a pak přemýšlej nad tím kdo co zavrhuje. Když napíšeš že arkády o letadlech jsou zbytečné, trapné a retardované tak co si mam o tobě asi tak myslet. A ještě by ti neuškodilo se trochu mírnit ty výrazy jsou na úrovni žáka základní školy.
      • arkády jsou fajn ale už je to na jedno brdo, což je škoda *9*
  • Prosím vás, nevíte někdo, proč mi tahle úžasná hra píše při připojování na internet, Failed to connect to master server??? Moc bych si přál, zahrát si to přes net!!!!!!!!! Diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit