-
Ale jo... trailer je vynikající, skvělá hudba k tomu... ale snad to nebude jako u filmů, kdy trailer bývá mnohem lepší než film... to proto aby se lidi valili do kin :). Škoda, že je nemožné mít ve hře takovouto grafiku :) (konzole by se na místě vypařily). Uvidíme, zatím se však těším :).
-
Kdy? Az vyjde novy Unreal Engine. Viz samaritan video. :)
-
To roztřesení mi tam právě docela vadilo, skoro se na to nedalo dívat.
-
Škoda že je to jen renderované video. Opět se ale ukázalo jak na grafice nezáleží. *1*
-
kdy pak budou hry vypadat takhle?? By mě zajmalo....no, asi za hodně dlouho......taky by bylo fajn, kdyby se udělala FPS hra, kde by pohled kamery byl takhle roztřesenej, jako když máte kameru na helmě...víte co..
-
Nemyslím tim tvůrcé této hry :-) Myslím tim celkově jako některé firmy.Nebudu jmenovat
-
Hezke :) A budeme tam dělat slíbene portaly ? :)
-
Když pokaždé Tvůrci hry vypustěj nějakej Trailer tak vypada 100x lépe než hra :-)
Si říkám proč sakra dělaj tak blbé hry když dělaj tak dobré Trailery.Měly by skončít s hrama a dělat Filmy XD -
to měl pravděpodobně být HUD
-
Jednak mi to připomíná Blade Runer (což je opravdu očividné :-) a pak mi to připomíná Mace Griffin: Bounty Hunter na PS2 (nebyla to špatná hra).
-
vynikajici trailer...........jako sem opovrhoval prey 1 tak se tesim na prey 2 :-)
-
ako ma prey2 pred tím nezaujímal ... tak teraz ma zaujíma a to veľmi
-
Jo *4*
Ikdyž nechapu ty hlašky... target is escaping atd... to je jaksi očividne... -
blbost
-
Tak tenhle trailer jsem si užil víc, jak Laru.