Přejít na výpis diskuzí
Akční RPG Technomancer ukazuje honičku s policií na Marsu
7.8.2015 | Adam Homola
6 příspěvků
-
Nu, Mars: War Logs byla třeba hra, co mi přišla velmi dobrá a moc jsem si jí užil. Takže pokud to půjde ve stejném duchu, za mě jen dobře.
-
Viojta dobrý 2příspěvky na hlavní stránce, chlapec má vidno talent a začíná se lepšit. jen tak dál a ke hře?
Ale jdětě bětě bude to srajda co si najde jistě pár příznivců, jasně neřeklo by se kdyby neměli na kontě hry které si na nic nehrají a taky se moc dobře nehrají no. Tak snad to bude lepší než minule a předminule... když máknou na systéme soubojů a tak ...uvidíme. *4* -
Já jen doufám, že už mají pořádný budget a dostatek času na to aby udělali produkt, který nebude působit okleštěně, tak jako jejich předchozí hry. Mars War Logs se mi hodně líbila, ale byly tam zřetelně vidět mezery a místa, které sice vývojáři chtěli zaplnit, ale nějak se jim to nepovedlo. Nezbývá než držet palce...
-
Jako osobně se mi celej ten trailer absolutně nelíbil, zlej cápek co nechává střílet do lidí, klišé kam se podíváš, atmosféra taková nijaká. Ale hře samotný věřím.
Jinak třeba zrovna v Bound by Flame nebo Remember Me byla hudba geniální. -
Ta hudba mi ale moc k tomu nesedla, mozna jenom spatnej strih videa
-
Na tohle se vážně moc těším, hry od Spiders Software stojí za to. Klasický RPG co si na nic nehraje, kvalitní budget, jestli to není oxymorón.