Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vojta_Ilavsky
    Na tohle se vážně moc těším, hry od Spiders Software stojí za to. Klasický RPG co si na nic nehraje, kvalitní budget, jestli to není oxymorón.
    • XorxoxTalarius
      Ta hudba mi ale moc k tomu nesedla, mozna jenom spatnej strih videa
      • Vojta_Ilavsky
        Jako osobně se mi celej ten trailer absolutně nelíbil, zlej cápek co nechává střílet do lidí, klišé kam se podíváš, atmosféra taková nijaká. Ale hře samotný věřím.
        Jinak třeba zrovna v Bound by Flame nebo Remember Me byla hudba geniální.
  • Já jen doufám, že už mají pořádný budget a dostatek času na to aby udělali produkt, který nebude působit okleštěně, tak jako jejich předchozí hry. Mars War Logs se mi hodně líbila, ale byly tam zřetelně vidět mezery a místa, které sice vývojáři chtěli zaplnit, ale nějak se jim to nepovedlo. Nezbývá než držet palce...
  • Jack1947
    Viojta dobrý 2příspěvky na hlavní stránce, chlapec má vidno talent a začíná se lepšit. jen tak dál a ke hře?

Ale jdětě bětě bude to srajda co si najde jistě pár příznivců, jasně neřeklo by se kdyby neměli na kontě hry které si na nic nehrají a taky se moc dobře nehrají no. Tak snad to bude lepší než minule a předminule... když máknou na systéme soubojů a tak ...uvidíme. *4*
    • Nu, Mars: War Logs byla třeba hra, co mi přišla velmi dobrá a moc jsem si jí užil. Takže pokud to půjde ve stejném duchu, za mě jen dobře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit