Přejít na výpis diskuzí
Aktivace PC verze Batman: Arkham Asylum a Arkham City nyní nefungují
21.10.2013 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
no to by mě netížilo :) já jsem si tydle dva kousky koupil, protože mě dost chytly a chtěl jsem mít jistotu, že si to zapařím i v budoucnu :) tak snad se z toho za dva roky nestane jen kus plastu :D
-
Proč rychlý, na reg. nové hry nebo jen občasný log na tvé konto ti stačí jakékoliv připojení, třeba jen přes mobil operatora, a to je všude.
Jo a co mi Steam nabízí kromě pohodlného nákupu za třetinové ceny? , no duplikuje a ukládá mé savy, takže o ně už nepříjdu pokud padne hadr, a své hry tak mohu hrát z jakéhokoliv Pc od místa kde jsem naposledy skončil. Pokud povolíš- automaticky instaluje nové patche, nemusím hledat a pak se registrovat na desítkách stránek kvůli přístupu na fóra k různým hrám, pokud potřebuju s něčím poradit, nebo jenom zjištuju jestli se vyplatí koupit, -mám všechno včetně návodu na jednom místě, a je to fajn, protože komunita na steam foru nechodí jen pózovat a mínuskovat ale stará se .... -
podle mě to půjde, jen si budeš muset nahrát Steam, nebo v nejhorším stáhnout pirátskou verzi aniž by tě muselo tížit svědomí
-
mě jde o to, že třeba i na stejném kompu jako mám teď, si to znova nainstaluju v roce 2015 tak jestli to spustím a budu moci hrát nebo ty hry prostě můžu hodit do koše...
-
Killer: ľudia ako topol prijali toto nutné zlo a napokon seba samých presvedčili, že je to pre nich vlastne výhodné a že by to malo byť výhodné aj pre ostatných. Je to forma viery ktorú tieto spoločnosti od svojich konzumentov potrebujú. Ľudia si časom zvyknú na všetko.
-
no dobře, ale to protože byly dělané pro jiné OS... přece když bych si tam nainstaloval stejný OS jako mám teď tak by mi to mělo chodit a ne že mám prostě smůlu...
-
Ludia co ziju v Gobi ale maju dskrabane DVDcka, pretoze piesok v mechanike.
-
Proc systemove ovladace? Mohl to byt Netframework nebo nejaky C++ Mne uz s timhle Steam take neskutecne se*re, takze prvni, co delam po stazeni hry je, ze instalacky tehle veci mazu. Jednak uz tam davno jsou a jednak mi to take jednou znefunkcnilo launcher u Witchera 2.
-
Zajimave. Ja i kdyz ty aktualizace vypnu, ale vyjde patch, tak mi to pri spusteni te hry zacne ten patch stahovat. Opravdu super placebo. Asi stejne, jako ty kecy o offline reziimu, co ale vydrzi 14 dni...
A opet logika, mne se to nestalo, tak to neni pravda. Predstav si, ze mne posledni patch na Civ 5 tu hru totalne rozjebal. A muzu se vratit k predchozi funkcni verzi? Samozrejme, ze ne. Jsem prece idiot, co si neumi patche naistalovat sam a musi na to mit program... -
to Topol: Ano? A co presne mi Steam nabizi navic? To by mne zajimalo. Debilni hraci karty? No potes koste, jak jsem bez nich mohl zit? Steam beru jako nutne zlo, protoze bez nej si ty originalni hry nezahraju. Ale kdykoliv je moznost koupit hru jinde, treba na gog.com, vezmu ji tam.
-
Ano, a hlavne Steam umoznuje refundace, ze? Kdy ti nekdo proda alfa verzi za 50 a vice ecek (Rome 2 napriklad), tak staci napsat a vrati prachy, ze? Ale mmt, nestaci. Tak nic.
-
Az na to, ze na tebe po 14ti dnech vybafne hlaska, ze se musis pripojit, jinak jsi v cudu. To zaprve. No a za druhe, zkus si dojet dal nez na okraj nejakeho velkeho mesta u nas a koneckoncu i kdekoliv jinde na svete a zkus sehnat nejaky slusne rychly a levny net. Chci te videt.
-
nevím jestli to tady není, ale na steamu jsou návody jak "zachránit" uložené pozice. Funguje to !
-
když si dneska koupíš nový komp a budeš si chtít zahrát pecky z 90. let tak to bez pomocných progŕamků taky nerozjedeš
-
takže když si za pár let (např. 2015) koupím nové pc a budu si tam chtít nainstalovat Arkham Asylum a Arkham City, tak to nerozjedu?
-
dobry kompromis je gog, nie steam
-
Nejlepší je jak se všichni ohání proti steamu, že aktivace online apod. přitom určitě větší část z nich tu hru stejně stáhne ONLINE, image ani nevypálí, protože na co, když to pak můžou znova stáhnout a zabíralo jim to místo na disku. Já budu furt podporovat inovaci a krok s dobou. Krabičky si tak i tak kupuju, protože je mám rád, ale to že to musím aktivovat? S*re pes. Například posledně jsem měl Skyrim nainstalovaný rychlejš ze Steamu než přes mechaniku. Stejně tak i XCOM:EU. Volím online, protože při cestách nezabírá místo a vše mám dostupný odkudkoliv.
-
1000+2
-
A az nebude mit steam konkurenci, tak budes za hru platit litr mesicne a az platit prestanes, tak uz si ji nezahrajes ...
-
prečo sem pletieš konšpirácie ? si to nejak zase domotal. Ja práve hovorím o biznise a kam ten biznis smeruje ak sa mu ľudia bez zábran podvolia.