Přejít na výpis diskuzí
Aktivace PC verze Batman: Arkham Asylum a Arkham City nyní nefungují
21.10.2013 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Naopak, nebyt lidi vyrabejicich cracky, tak by dneska gameska stala petilitr, a dohral bys ji za 10 minut (pokud by se ti ji tedy behem prvniho roku vybec povedlo spustit).
Sak se podivej na audio - dneska se "placka" da koupit za par fufni, dtto video ... -
To jako že lidi z Bilderbergu provozují Steam aby šlapali po svobodě:) Tohle není konspirace ale business, a až budeš dělat vlasní hry a nabízet je na netu zdarma - hoď kamenem.
-
otvorená sw-hw platforma akou je PC zaručuje, že si na nej zahráš všetko i tie tvoje hry z atari staré 3 dekády aj hry "staré" 1 deň. A to je niečo čo každý normálny človek chce zachovať, je totiž normálne mať možnosť voľby a istotu, že nebudeš ničím obmedzovaný teraz ani v budúcnosti. A to je práve niečo čo herným spoločnostiam nevyhovuje, tým vyhovujú uzatvorené platformy, košiariky kde môžu pekne oj*bávať svoje ovce a tie im za to ešte pekne poďakujú. Steam je len začiatok.
-
"DVD" to se jeste dela ? *15*
-
Očividně nemáš absolutně představu o tom co Steam nabízí, digitální prodej je jen část .....
Stejně jako karl jsem Steam v době HL2 nenáviděl, ale hodně se ale změnilo .... -
Dokud hry neporostou na stromě a nevymřou hackeři bude vždy něco co " you must ", tyhle věci ale lze dělat dobře nebo taky ne, Steam je dobrý kompromis.
-
Lepší než furt někam strkat CD.
-
Aby ti mohl komp hučet ještě o trochu víc :)
-
a btw: k čemu je ti fyzický nosič, kterej stejnak musíš minimálně jednou aktivovat. To ti nestačí číselnej kód? Co budeš dělat až za pět deset let optický mechaniky vymizej. Ukaž mi dneska komp s disketovkou...
-
Protoze to je ukazka toho jak to dopada kdyz je neco "you must" a ne "you can"
-
Ono by stačilo neplést si lenost s pohodlím. DVD mechaniku jsem už několik let nepoužil. Proč taky, když nemusim...
-
No a i v tom steam brzo nabídne zlepšení a umožní hry půjčovat. Zatím to sice nevypadá nějak extra , ale časem věřim, že se to vyladí.
Já taky v době HL2 nesnášel steam, ale prostě mě přesvědčili. Nabídli mi funkční službu.
Fyzický nosiče nikomu neberu, když je chce. Já nidky moc nebyl na shromažďování věcí. Teď se chystám na stěhování a vyházel jsem dvě tašky CD a DVD. I ňáké originálky. K čemu to je když to leží deset let ve skříni... -
Hmm..pohodli?..ono strcit dvd do mechaniky je fakt obtizny úkol a jiste to bez nej je pohodlnejsi. Ovšem netusim co delas když bys třeba mel jit cesst jablka, to by zrejme byl totalni prusvih, takového nepohodli:)
-
Lidi co ziji v Gobi, muzou sve hry pujcovat, prodat, vymenit, vyhodit, darovat. Lide co mají hry na steamu, si je tak maximalne muzou stahnout (když mají tu moznost,ovsem)
Hra v krabicce muze pro dnesni mladez působit archaicky, ale ma taky svoje vyhody a navíc navozuje pocit ze když uz jsme za to dal peníze, tak skutecne něco vlastním.
Ale to je porad dokola... -
Na Steamu ji můžeš hrát offline, připojen musíš být jen při instalaci. Znáš někoho kdo permanentně nemá přístup k netu ? Kde žíje v Gobi ?
-
Proč ten hate na Steam ? Za problémem přece stojí konec GfWL-zbytečnost od Microsoftu, společnosti, která hravě mohla být to co je dnes Valve, kdyby léta nes%ala na PC platformu.
A pro ty co se tu strachují nad tím, co bude až skončí Steam bych rád podotkl, že až na to příjde, tak už se bude hrát na úplně jiném hardwaru a OS, takže ty vaše placky s cracky vám budou asi tak dobré jako MC kazeta pro Atari, a zatím co budou ostatní hrát své staré pecky přes nějaký druh cloudu, vy budete sedět ve sklepě s pájkou ??? - nebo je to jen jeden ze 1000+1 debilních důvodů proč být pirátem ??? -
já právě musim :D
-
a preto nemam moc rad steam, krabice z obchodov casom vymiznu
stale budem za to mat na policke peknu krabicu ako len digitalne stiahnutu hru na steame, je to sice pekne ze staci sa prihlasit na cudzom PC a instalovat nejaku hru tam, ale krabica je krabica, a sa da cakat ze to prinese problemy ten GFWL
s red faction som mal podobny problem , prve prihlasit az ptm mi isli savy aj to mi zas nesiel multiplayer ale to mi bolo jedno ta hra je zle optimalizovana a blbne tam zvuk a hlavne je to po case nuda.. este ze stala 2 ci 3 eura v akcii , inak by som to kaslal
taketo lacne hry si kupim , ale inak stale budem za krabice ako som spominal, hlavne hier ktore mi daju do zivota nieco viac nez len uzasny zazitok, taky mass effect trilogia a zaklinac bol u mna must have krabica:) -
To máš sice pravdu, ale když už se hra musí aktivovat online, tak už jí bez netu stejnak hrát nemůžu. Pro mě je to pohodlí. Já osobně krabicový verze nemàm rád. Holt doba je jinde a plný obejvákový stěny VHSek už vyšli z módy.
-
Spatne se vyjadřuješ..ne MAM v cloudu..ale MAJI v cloudu