Přejít na výpis diskuzí
Aktivace PC verze Batman: Arkham Asylum a Arkham City nyní nefungují
21.10.2013 | Aleš Smutný
102 příspěvků
-
Našel jsem jen Zemana.
-
trouba co nosí spoďáry přes kalhoty, vygoogli si ho
-
$$$
-
Měl bys to zkusit, není to špatný.
-
Kdo je to Superman?
-
Však ty riddlerovy trofeje a hádanky vůbec dělat nemusíš, když je to pro tebe takový problém -_-
-
Tak vždy si můžeš savy někde najít na netu :D
Update: I když nevím jak vlastně je to teď. -
Doufej, ze ti na ne vydaji vyvojari patch, protoze jinak si je nezahrajes... Muze mi nekdo vysvetlit premysleni tech kr*tenu (vydavatelu), kdyz chteji, abysme si kupovali originalni hry a do par let nam je proste zamknou?
-
Prej uz ale kuti jinou misto toho... MS si prece nenecha ujit zdimani prachu z lidi.
-
nejde o pribeh ale napriklad o tech 400 sebranych otazniku :)
-
Doma mám kopec her, který jedou přes Games for Windows a nikdy jsem se k nim nedostal. To znamená, že abych si ty hry ještě někdy zahrál, musim si do 14. 6. 2014 všecky aktivovat nějakym podivnym způsobem na Steamu? Protože jestli jo, tak je to teda - slovy Karla Drdy - fakt vomrd.
-
to Riddler dává i nápovědy ke svým vlastním hádankám? :)
nevím ale, možná až to bude někdy ve Score nebo někde, tak to zase zkusím... ale i tak se obávám, že takhle to děsně tříští ten zážitek z příběhu, místo aby člověk postupoval dál příběhem, tak tráví hodiny na jednom místě prolejzáním všech možnejch děr :D -
jak se ti tomu povedlo uniknout? to je jak nevědět jak vypadá Superman
-
Tak ja som zas nikdy nemal grupák so štyrmi osemnástkami naraz a tiež som v pohode... Ale mám taký pocit, že som o niečo prišiel *4*
-
Rusia GFWL? OMFG YES!!!!
-
Nikdy jsem Batmana nehrál, neslyšel, neviděl, nezkoušel, nekupoval. Jsem v pohodě. *5* *5*
-
no nemali sme sa v minulosti lepšie ? 10 hier na jednom CD, k dispozícii kedykolvek bez netu a aktívacie na ktoromkolvek počítači. A niečo také že by sme mohli prísť o savy sme ani nepoznali *1* nj, doba sa mení, žial nie vo všetkom k lepšiemu.
-
Dobre, že to rušia, hrozná prasačina to bola.
-
A co tak dáš znova no.
Já taky o savy už dříve přišel a to jsem byl v polovině hry ale po pravdě mi to vubec nevadilo :D Protože jsem to hral když to vyšlo ale nějak sem na to zapoměl a hrál sem to teda znova před měsícem :D -
Kubas: Je tam hromada věcí na sebrání, ale v obou dílech je přístupná in-game nápověda od Riddlera, která ti časem zpřístupní pozice všech věcí na sebrání a hádanek.