Přejít na výpis diskuzí
Aktuality kolem donate programu Games.cz
29.3.2012 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Doufám, že přijede trol.diskuzni a jindra. Trol dostane po hlavě banovacím kladivem a jindra obří mínus na čelo.
-
-
No vytetované mínus na čele. No spíše L bych mu tam vytetoval:)
-
-
spíš omega pi omega. ne?
http://9gag.com/gag/3588117 -
Lulin?
-
-
Spíše Loser:)
-
-
-
Stacilo by aby se tam objevil troluv idol Vavra. Trola by z toho kleplo a byl by klid *1*
-
-
Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
-
-
-
Zdejším diskuzním trolům bych tam dal VIP vstupy *2*
-
-
jindra z oci do oci? :)))
-
-
souboj bedaru s kulatejma brejlickama
-
-
v bahně...
-
-
-
-
Škoda je to z BRNA moc daleko.
-
-
Já bych vás i autem z Brna vzal, ale toho 5.5. mi to prostě nevychází. Škoda, pár lidí bych osobně fakt chtěl vidět *5*
-
Tak tak, mně stačí, že se do Brna musím každý den trmácet 70 kiláků do práce. *11*
-
Ze stejnyho duvodu se taky nedostavim, z Brna se mi tam kodrcat nechce. Idealni by bylo, kdyby ty automaty nalozili do maringotek a objizdeli republiku - ale je mne jasny, ze je to nerealny *7*
-
To víš, pragocentristi až za hrob...
-
-
No ty vole, kdyz si predstavim, ze misto poslani penez Kickstarteru Wasteland 2, adventury od Doublefine nebo chystanému pro Dead State bych se ukliknul a prislo to games. Bych si namlátil.
-
Hmm, že bych se na redakci zajel podívat? Drobný rýpanec: Vemte tam sebou Levise *3*
-
počítejte se mnou *3*
-
lol, dal jsem na mape vyhledat "Červeny Újezd" a ve firmach je hned druhy jisty "jan orna". funguje pekne :).
-
Imho furt čekám, kdy mi vypnete na chvíli ty reklamy!??
-
-
Adblock = save your time + save your money + save your patience.
-
napsal si jim pak? potrebujou tu platbu spojit s tvym uctem.
-
-
Jojo, daval jsem jim to do redakcniho mailu...
-
-
sorry, nevsim jsem si mailu :( od zitrka to mas vypnuty.
-
-
Diky...
-
-
-
-
-
Cha! Třeba tam konečně sám sobě odhalím taje svého útlého dětství, až zjistím, jaké že to věci jsem to prasil v šesti sedmi letech v Praze na Chmelnici. Snad razenonuje něco víc než obligátní Street Fighter.
-
Jelikož zde jsou členáři i ze Slovenka, je ta Praha trapná.
-
-
Praha je hl. městem a tohle je český web, tak si už zvykněte....
-
-
Řekl Pražák, co to má 5 metrů od baráku...
-
-
Jak řekl Albert Pražák, do Prahy mam pro mě daleko (někdo to má ještě dál), ale respektuju to, že se všechno děje v Praze. Jasně že bych tady u nás taky něco chtěla.
-
vedle, zrovna ms. andersonova ma do prazaka hodne daleko
-
-
-
Souhlasím, v zájmu uspokojení čtenářů games.cz ze slovenska by měl Orna přesunout svoje muzeum do Banský Bystrice a taky celá redakce by se tam měla přestěhovat.
-
-
Platí si z inzerce drahé letenky na výstavy po celém světě, a zároveň nejsou schopní zvednout zadky a udělat akci v Brně, aby to bylo dosažitelné pro všechny? Pražáci, klasika...
-
-
Já to mám sice taky do Prahy daleko, ale chápu že se to koná tam. Kdyby jeli třeba do Plzně tak se to zase nebude líbit dalším x lidem. Praha je myslím kompromis pro všechny. A že zde jsou čtenáři ze slovenska tak pojedem všichni do Košic? Nechápu co jsi tím chtěl říct. Je to český web tak je celkem logický že se to koná tady.
-
-
:) Praha je kompromisem pro Čechy ... pokud by to měl být vzdálenostní kompromis pro všechny , tak by se podobné akce musely konat na vysočině ;)
-
-
No jo vždycky to má někdo daleko. Nejlepší by byla nějaká "Games.cz Tour" :D
-
-
-
No počkej, jak Praha? Červený Újezd přece! To je z řad redaktorů obrovský krok vstříc! *5* *5* *5*
-
-
15 minut za Prahou :D No ještě aby jste měli na výstavišti Invex a zbytek republiky to může zabalit .
-
-
Jj, jsou to prostě snobský pragocentristi... Všechno do Práglu a zbytek republiky vybombardovat pro nepotřebnost a zvýšení hodnoty průměrného platu či HDP. *5*
-
Invex bych klidne prestehoval do Prahy, vubec by mne v Brne nechybel *1*
-
-
-
kde by se prosimte vzal na slovensku internet?
-