Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wyder
    Diky...
  • blixa
    sorry, nevsim jsem si mailu :( od zitrka to mas vypnuty.
  • Wyder
    Jojo, daval jsem jim to do redakcniho mailu...
  • Trol.diskuzni
    Adblock = save your time + save your money + save your patience.
  • Black_Hand
    napsal si jim pak? potrebujou tu platbu spojit s tvym uctem.
  • Wyder
    Imho furt čekám, kdy mi vypnete na chvíli ty reklamy!??
  • Amylee.Anderson
    Jak řekl Albert Pražák, do Prahy mam pro mě daleko (někdo to má ještě dál), ale respektuju to, že se všechno děje v Praze. Jasně že bych tady u nás taky něco chtěla.
  • vedle, zrovna ms. andersonova ma do prazaka hodne daleko
  • Jazz
    Řekl Pražák, co to má 5 metrů od baráku...
  • Nemáš někdy pocit, jisté nadřazenosti, něco jako má Sheldon Cooper? Víš, aby ses pak nedivil, že můžeš za svoji povýšenost dostat přes držku i na akademické půdě.... *15*
  • exmaxx
    Dodatek ke Skyrimu od Dana Vávry byl myslím taky hezky od plic *15*
  • Platí si z inzerce drahé letenky na výstavy po celém světě, a zároveň nejsou schopní zvednout zadky a udělat akci v Brně, aby to bylo dosažitelné pro všechny? Pražáci, klasika...
  • Jj, jsou to prostě snobský pragocentristi... Všechno do Práglu a zbytek republiky vybombardovat pro nepotřebnost a zvýšení hodnoty průměrného platu či HDP. *5*
  • zdeeneek
    Invex bych klidne prestehoval do Prahy, vubec by mne v Brne nechybel *1*
  • Black_Hand
    neni zac. je to chvilka autobusem z konecny metra. nic hroznyho.
  • Amylee.Anderson
    Díky za nabídku :) Ještě uvidim. Já si tak řikala, že když to bude v Praze, tak to nějak dam, ale tohle je lehce za Prahou...
  • Amylee.Anderson
    Praha je hl. městem a tohle je český web, tak si už zvykněte....
  • Ale no tak , na Tiscali chodíme ze zvyku . S reklamami to Tiscali už přehání - FAKT. Ten kdo žebrá je redakce - na nový profi mikrofon např. To že nemají poměrnou částku z reklamy už věřit můžeme a nemusíme . Jaké si vyjednali podmínky s Tiscali takové to mají . Články texty a hodnocení - průměr . Od plic napsaná recenze je spíš u titulů které nikdo nezná , nebo za něma nestojí česká pobočka EA .
  • Inquisitor
    No jo vždycky to má někdo daleko. Nejlepší by byla nějaká "Games.cz Tour" :D
  • :) Praha je kompromisem pro Čechy ... pokud by to měl být vzdálenostní kompromis pro všechny , tak by se podobné akce musely konat na vysočině ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit