Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmmm a komorní atmosféra dřevěné boudy bude ta tam a všechny automaty obsazené..... Do Újezda se chystáme delší dobu ,ale nevím nevím jestli tam zamíříme ve stejný den .
  • Tebe musí ve škole asi pěkně řezat...
  • spíš omega pi omega. ne?
    http://9gag.com/gag/3588117
  • jak se říká do očí smajlík?
  • Myslím, že konkurenci má, například podcast Indian TV.
  • Víš na některý intelektuální blbečky jinak, než násilím nejde.
  • Black_Hand
    deti jsem mohl cekat, ach jo :\.
  • To bude jízda, s Dejmilí Hendrsoňovou! *5*
  • Veskoslav
    Spíše Loser:)
  • RavenHolm
    Nic bych mu neříkal...Jen bych si s ním chtěl popovídat a zjistit co je to za člověka a jaký má přehled o herní scéně.
  • Veskoslav
    Když jsem řekl své učitelce chemie, že neumí učit a to, že čte z učebnice chemie není výuka. Tak si myslím, že Levisovi bych klidně řekl, že jeho články slouží spíše k pobavení a dezinformovanosti než jako solidní informační médium. A proč si to nevyříkat z očí do očí, pokud je chlap, tak to přijme jako jeden z názorů, pokud ubrečená baba či urážlivý člověk, co mě bude chtít zmlátit, to je věc druhá. Každý by měl zkousnout oprávněnou kritiku na svou hlavu.
  • Tak tak, mně stačí, že se do Brna musím každý den trmácet 70 kiláků do práce. *11*
  • jak dělá xD
  • počítejte se mnou *3*
  • zdeeneek
    Zajimalo by me, kolik z vas by mu reklo do oci to, co tady o nem porad pisete ...
  • Lulin?
  • Black_Hand
    no heled, jestli to je jediny problem tak rekni. naplanuju ti cestu nebo co ja vim te tam treba i zavedu pac dle mapy se tam clovek dostane bez problemu autobusem.
  • Black_Hand
    lol, dal jsem na mape vyhledat "Červeny Újezd" a ve firmach je hned druhy jisty "jan orna". funguje pekne :).
  • Veskoslav
    No vytetované mínus na čele. No spíše L bych mu tam vytetoval:)
  • Veskoslav
    Že bych se stavil a poznal Levíska?:-D Když na to zbyde čas, tak se přiu podívat na své oblíbence:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit