Přejít na výpis diskuzí
Aktuality kolem donate programu Games.cz
29.3.2012 | Redakce Games.cz
80 příspěvků
-
Hmmm a komorní atmosféra dřevěné boudy bude ta tam a všechny automaty obsazené..... Do Újezda se chystáme delší dobu ,ale nevím nevím jestli tam zamíříme ve stejný den .
-
Tebe musí ve škole asi pěkně řezat...
-
spíš omega pi omega. ne?
http://9gag.com/gag/3588117 -
jak se říká do očí smajlík?
-
Myslím, že konkurenci má, například podcast Indian TV.
-
Víš na některý intelektuální blbečky jinak, než násilím nejde.
-
deti jsem mohl cekat, ach jo :\.
-
To bude jízda, s Dejmilí Hendrsoňovou! *5*
-
Spíše Loser:)
-
Nic bych mu neříkal...Jen bych si s ním chtěl popovídat a zjistit co je to za člověka a jaký má přehled o herní scéně.
-
Když jsem řekl své učitelce chemie, že neumí učit a to, že čte z učebnice chemie není výuka. Tak si myslím, že Levisovi bych klidně řekl, že jeho články slouží spíše k pobavení a dezinformovanosti než jako solidní informační médium. A proč si to nevyříkat z očí do očí, pokud je chlap, tak to přijme jako jeden z názorů, pokud ubrečená baba či urážlivý člověk, co mě bude chtít zmlátit, to je věc druhá. Každý by měl zkousnout oprávněnou kritiku na svou hlavu.
-
Tak tak, mně stačí, že se do Brna musím každý den trmácet 70 kiláků do práce. *11*
-
jak dělá xD
-
počítejte se mnou *3*
-
Zajimalo by me, kolik z vas by mu reklo do oci to, co tady o nem porad pisete ...
-
Lulin?
-
no heled, jestli to je jediny problem tak rekni. naplanuju ti cestu nebo co ja vim te tam treba i zavedu pac dle mapy se tam clovek dostane bez problemu autobusem.
-
lol, dal jsem na mape vyhledat "Červeny Újezd" a ve firmach je hned druhy jisty "jan orna". funguje pekne :).
-
No vytetované mínus na čele. No spíše L bych mu tam vytetoval:)
-
Že bych se stavil a poznal Levíska?:-D Když na to zbyde čas, tak se přiu podívat na své oblíbence:)