Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cvicme_v_rytme

Reagoval jsem na větu "může se stát, že najednou zjistíš, že můžeš mít za levné peníze hry na discích". Z toho usuzuji, že dotyčný nemluví o novinkách, když použil slovo "za  levné", ale že mluví o hrách, které jsou minimálně několik měsíců venku a logicky bazarovkách. Ano, úplně nová hra vydaná na placce bývá levnější, ale většinou jen pár týdnů a do toho půl roku tomu tak už nebývá.

Jinak kupuji vše na storu. Ty ceny je tam totiž možné u všeho o několik procent vždy dodatečně snížit.

• Loneck

Nové hry na discích jsou vždy levnější než na PS storu. Nevím kde ty hry teda kupuješ.

• Cvicme_v_rytme

Za celou dobu existence PS4 jsem nikdy neviděl, že by byly hry na discích levnější (ani bazarové) než ty prodávané na storu.

Pokud někdo není zvyklý mechaniku používat, tak ji nepotřebuje. Pokud je někdo zvyklý si koupit novou hru na disku, rychle ji dohrát a pak prodat s minimální ztrátou, tak samozřejmě takový člověk mechaniku potřebovat bude.

• Veskoslav

Jako Johnny. Mechanika "hučí" akorát při spuštění. U TLOU II, co mám teď v mechanice po cca 1 minutě mechanika nic a následně hučí větrání, aby PRO neumřelo.

• Veskoslav

Ale je. Prostě může se stát, že najednou zjistíš, že můžeš mít za levné peníze hry na discích. Ale ty tu možnost mít nebudeš. Nevidím jediný rozumný důvod si pořídit něco, co mě jako koncového zákazníka omezí a ušetřit necelé 3 000. Vždycky je lepší to mít než nemít.

• Tak ono jde o to, jestli ti ta možnost k něčemu je? Já do PS4 nevrazil disk minimálně 5 let. Takže to beru zase z pohledu, že už je to stejně možnost k ničemu.

• U elektroniky je tuším ještě rozdíl v záruce (ta taky není zadarmo a musíš mít náklady na reklamace v nákladech). Amíci ji mají tuším ze zákona dost nižší, než třeba tady v Evropě. (takže ono když vezmeš třeba konzoli v americe, k tomu zaplatíš daň a ještě si zaplatíš za prodlouženou záruku na dva roky, tak to fakt nebude za 499USD)

• Marquis-III

Prý je to proto, že v americké ceny se udávají bez DPH. Ve výsledku je cena stejná.

• Maxianimal

"od 50 do 70 dolarů" a pak se tam mluví o 80e? WTF?

• 0011

Ceny nových grafik jsou super ale já mám už starší komp a hraju furt na fullhd takže se těším až současná generace grafik ještě zlevní a půjdu asi do 2060 nechci kupovat celého nového kompa teď mám spoustu výdajů do baráku a ani kupovat novou výkonnou kartu do starého železa, ale chci něco na čem mi na fullhd na plné detaily 60 fps pojede CP 2077. Jo teďka v téhle mizerné době jsou zlaté časy aspoň pro nás hráče bez ohledu na platformu.

• Cvicme_v_rytme

Jako nebýt toho, že chci mechaniku využívat i na přehrávání BluRay filmů, tak jdu taky do digitální verze. Bez krabičkových her se dá tak nějak žít.

• 0011

Mám to stejně, ale pochybuju, že je dá všechny. Horizon asi časem bude ale ne dřív než oznámí třetí díl. Mě osobně zajímá jenom Persona, která Sony nepatří a jenom čekám až se Sega přestane chovat jako uražená bejvalka a po úspěchu 4 golden na Steamu tam konečně pustí 5.

• Duchino

Je to hlavně kvůli hluku. Na PS4 jsem za ty roky koupil jen jednu krabicovku, takže v nové generaci to bez nich zvládnu určitě. Navíc nemám PS připojené k televizi, ale hernímu monitoru a tak i sledování filmů u mě odpadá. 

• Veskoslav

A to se kvůli cca 3000 naprosto omezis čistě na digital? Není lepší mít možnost disk+digital než jenom digital?

• Chtěl sem kupovat PS5, ale potom co to vypadá že začnou vydávat i jejich exkluzivity i na PC, tak to asi přehodnotím a koupím radši novou grafiku:)

• Duchino

Souhlas, tenhle konkurenční boj je pro nás skvělý. Poslední dobou se hráčům daří jak v oblasti konzolí, tak i GPU ( ceny nových RTX jsou taky fajn díky příchodu Navi). Teď snad jen, aby konečně Intel dokázal přijít s něčím novým. 

• 0011

Cena parádní, ale věřím že ještě před týdnem buď byla jinde nebo rovnou počítali s tím, že budou brutálně tratit na hw ale vrátí se jim to na prodejích sw na čistě digitální verzi. Nemyslím si, že by tímhle Sony automaticky vyhrálo a osobně jsem čekal víc než jednu novou exkluzivitu. Určitě se najde spoustu lidí co si koupí oboje nebo aspoň PS5 + gamepass, na druhou stranu v USA zas MS má předplatné i s gamepassem, určitě to bude mnohem vyrovnanější "souboj", než se to na první pohled z naší malé zemičky zdá, ale na jeho konci budou jediní vítězové - samotní hráči. Dobrou noc pařani a pařanky.

• Duchino

Tak to je pecka, čekal jsem cenu o dost výš. No a že digitálka půjde až pod SeX...jdu předobjednat 😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit