-
Dik.
-
Palec dolu. Proc podporovat zastaraly OS, ktery uz davno nepodporuje M$? Nebudou to delat treba i pod DOS?
-
Sandbox ani v nejmensim.
Ani ve smyslu otevreny mapy.
V tomhle je to uplne klasicka linearni TPS, ale zase zadnej okatej tunel.
Nektery useky jsou i celkem rozlehly - celkove srovnatelny rekneme treba s ... nevim ... HalfLifem dvojkou.
Cesta vpred ale rozhodne jen jedna. Odbockou si muzes leda prilepsit o naboje, stripek do mozaiky pribehu, easter egg, apod.
Spatnyho koridoru se ale fakt neboj - lokace pusobej verohodne. Vzhledem k tomu, ze je to v horach, tak i ty lesy jsou treba 30m od cesty celkem logicky orizly skalou, rekou, ...
Prozkoumavani zastrcenejch koutku se ale odmenuje, a svadet te to k tomu bude.
Takze jsem ti mohl napsat ctyri slova: ne sandbox, NE koridor. -
To je samozrejmé že to pobeží na Win XP. Skôr by ma prekvapila správa ,že by Win XP podporované nebolo. Však doteraz vyšli len Just Cause 2 a Battlefield 3 bez podpory Win XP. Alebo ich bolo viac ?
-
To jsou keci. Kdyby nechali podporu DX9 a přidali DX11 s možností vybrat si, měli by pořád pokrytou stejně velkou množinu hráčů.
-
Tak to opravdu mé alterego není. Zato já už ve všech těch vašich variacích na diskusního trolla přestávám mít přehled. *15*
-
Já teda asi patřím mezi ty nenávistné Sedmičkáře, ale je mi to celkem fuk. *3*
-
Jojo, v únoru, díky moc. *6*
To bych bez tebe nenašel. -
A jak dlouho zmíněný winXP vlastníte? 5, 6, či více let? Myslím, že to je docela adekvátní doba na to pomýšlet na přechod.
-
Vcera jsem koukal na yt na nejaka in-game videa a prislo mi to trochu jako sandbox - je to pravda? Nebo jak jsou velke lokace po kterych se hrac pohybuje? Dik.
-
Konzoláři se tu spojili s nenávistnými Vistaři a Sedmičkáři.....Kam ten svět spěje...
-
Streptokok je čistokrevná zhmotněná demence.
-
To byla reakce na Streptokoka, jen pro upřesnění.
-
Co to meleš? Já mám Win XP a k tomu celkem dobrej počítač (postavenej sice před třemi lety ale stále jedu vše na full v HD, jediné co jsem měnil byla grafická karta) a nemám touhu vyhazovat cca 3500 za Windows 7 a vše přeinstalovávat. Proč bych to dělal? Takže já tuhle zprávu vítám a Alana si asi koupím, ale raději počkám na reakce, jestli to stojí za to.
-
Není nahodou Jindra.veliký, či jak se ta komická postavička jmenuje tvé alterego? :D
Tím nemyslím nic zlého a byl by to samozřejmě pěkný žert. -
Co to meleš ty vořechu.
-
Myslíš velkolepou show bratří Zpátečníků z Unýdnol (značka Červený trpaslík)? *14*
-
Proč kradeš našemu obecnímu bláznovi práci? *1*
-
Stačí první čtyři slova a dál jsem tvůj příspěvek radši nečetl. Windows XP nejsou super, je to odpad a mrtvý operační systém. Používají jej pouze zpátečníci nebo majitelé pleček.
-
Aha, takže jinými slovy si hru zahraje více pirátů. Myslím že tohle bude poslední hra Remedy pro PC :-)