-
Přiznávám nečetl sem. četl sem jen prvních pár slov: sází moc na souboje a de to u mě úplně do sr.... příběh super,atmosféra super, souboje trochu mimo a proto tohle vynechám
-
škoda, že Remedy takhle "plýtvají" časem. Před pár dny jsem dohrál základní hru, the signal i the writer a od tý dobe mě jíst nebaví, spát nebaví, na jinou hru jsem se zatím ani nepodíval... Já chci pokračování *13* Nebudu říkat, že to byla nejlepší hra, co jsem kdy hrál, protože mám těch srdcovek víc a už vůbec nehodlám srovnávat napříč žánry, ale za mě určitě jedna z nej. Nepamatuju si, že by mě v posledních letech něco tak oslovilo.
-
tady je někdo hodně mimo a zaritej antiPCčkář :-)
-
Podle Remedy se konverze zaplatila za dva dny, tak kde jsi vzal ty problémy?
Ten tvůj článek je dost mimo a úplně naruby - vyplývá z něj, že PC upadá, tím pádem na něj vycházejí odfláknuté porty her. WTF? Není to spíš naopak?
Jo a díky za tu generalizaci, že jsme všichni zloději. Konkrétně Alan Wake mi přišel před pár dny z Amazonu ve sběratelské edici a i když jsem ho ještě nedohrál, nelituju, že jsem za něj vysolil přes £30. Hry kupuje pořád dost PC hráčů a oproti loňsku podíl dokonce narostl, bylo to před pár dny i tady. -
mně ta jeho stranka nejde načíst ani.. a všude jsem četl, že se PC Alan zaplatil za 48 hodin a že jsou Remedy moc rádi, na gameinformeru je též o tom článek.. tak nevim o co mu zase jde, kazateli..
-
Před pár dny se tu psalo že Alan se na PC hodně vyplatil a dávno už zaplatil. Takže bych to tak černě neviděl.
-
Konverze na PC by se nevyplatila, už kvůli konverzi na základní hry se Remedy dostalo do vážných finančních potíží. viz více na
http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2012/03/05/remedy-reports-financial-troubles.aspx
Více jsem problematiku vývoje na PC popsal zde:
http://spokojeny.blogspot.com/p/gamelog.html
Pro zloděje se prostě dělat hry nevyplácí a někteří vývojáři musí tvrdě narazit, aby to pochopili. -
počkej pár let až MS vyprší práva :))
-
Konverze na PC tentokrat opravdu nebude?
-
presne 7 ta hra len tazi so svojho mena, a robi z toho blbu strielacku