Přejít na výpis diskuzí
Alan Wake vyjde na PC začátkem příštího roku
14.12.2011 | Petr Poláček
91 příspěvků
-
Ty si ale kus debila... *16*
-
Nech si Alana strčí do 5 písmen. Když jsem viděl záběry z hraní tak jsem byl nakonec rád že to na PC nevyšlo.
-
ja koupil ten xbox kvuli hre alan wake pred rokem, si nevyberes:D nedavno jsem ho vsak prodal a tato zprava me mile prekvapila:D
-
Naprosto skvělá zpráva když se původně dělal wake tak měl být aj na pc,sem zrovna prodal xbox :-D a jako naschvál řekli že na pc nebude... takže se mám na co těšit *5*
-
díky žes dal do závorky xbox360, ja už myslel žes to dohrál na kalkulačce *12*
-
Wakea jsem načnul na Xboxu mýho kamaráda a musim říct, že je to krásně atmosferický...tahle zpráva je super. Takže si hezky počkám a užiju si to hezky s myšičkou...
-
Remedy přece maj na triku dvě kultovky na PC. To se nestane.
-
Protože ta hra za ty peníze určitě stojí (dohráno na X360).
-
Na Heavy Rain i Uncharted můžete zapomenout, exkluzivní tituly nikdy pro jiné platformy nevyjdou.
-
Emulátor PS3? Tak to si zahraješ tak v důchodu.
-
to si teda pockas (par desitek let), neni lepsi koupit konzoli, zahrat si hru a pak ji prodat? treba z aukra...
-
Na PC to stejne vsichni ukradnou, kdyby to vydali na PS3, tak by z toho mohli mit i nejaky vydelek *16*
-
mě ne ;)
-
Yippee ki-yay, motherfucker!
-
Rekl jinej fanatik?
-
Klidně bych se o těch 500 vsadil, že to bude stát jednou tolik. *1*
-
to se fanatičtí majitelé pc podělají radostí že jim to přeci jenom vijde *15*
-
nápodbně, přece jenom to je rok stará hra, takže cena max 500
-
Ale ono to tak dnes je. To, že má dítě nějakou z těchto poruch, neznamená, že se nikdy nic nenaučí. Oni se můžou naučit vše jako ostatní, jen je to stojí více úsilý a jejich učební plán by s tím měl počítat a ne, že řeknou "mám papír na to a to, tak nemusím nic dělat".
Jako malý jsem měl Dyslexii a vím jak otravné to je když si písmenka po papíře lítají jak chtějí, ale stačilo hodně číst a dnes mě nějaká Dyslexie skutečně netrápí. -
Yes! Zprava dne pro mne! Alan Wake je jedinej duvod proc se mi nechtel prodavat muj Xbox! (dostal sem ho darem, ale vubec ho nepouzivam, kromne toho ze sem si na nem zahral Fable 2)