Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A hrál jsi to že to tak odsuzuješ? Pokud ne tak víš prd jaká ta hra je.

Btw- Remedy si kvůli tomu že si to nekoupíš jistě rvou vlasy.:)
  • Ano je tam otázka ale ještě nad ní je jiná.
  • Marquis
    Otázkou je cena... víc než 15EUR za to na Steamu teda nedám...
  • To je škoda Vaše překlady jsou vždy výborné. Ať se Vám alespoň ten Mass Effect povede.
  • a já si kvůli téhle hře před měsícem koupil Xbox *1* *1* *1* ... to to nemohli oznámit dřív?
  • Dovolim si malou poznamku. AW jsem dohral na Xboxu a byl to jeden z nejlepsich zazitku. Jestli od hry nekdo ocekava otevreny svet a nevim jakou fyziku tak to tam samozrejmne nenajde. Nerikam, ze me prekvapuje existence lidi, kteri hledaji krasnou grafiku atd, ktera se rychle okouka. Ale o tom to neni. Alan je fakt skvelej, ale nemuzes cekat zazraky. Priznavam, ze gameplay je trochu jednodussi, ale atmosfera a postavy to vynahradi. Zalezi, jak moc se clovek vzije do hlavni postavy.
  • stale len prazdne kecy zasran? co tak prejst k veci. tam je otazka bud na nu odpovedz alebo zavri chriapu :)
  • Ty jsi nic nepochopil že?
  • No jako já nejsem nepřející to zase ne jen mi to čekání a doufání v něco dříde celkem na nic.
  • Kdyby vyšel až ve druhém kvartále, tak bych i šel do překladu. Ale bohužel na Q1 už něco mám a na další hru nebude moc čas.
  • chlapcek vidno ze vies prd a mas len plnu hubu prazdnych reci. :)
    predpokladam ze vies velke kulove o povodnom koncepte alan wakea.

tesilo ma :)
  • Trapné... *7*
  • snad to nebude port ala rockstar
  • Phillios191
    ale jo, neboj, casem bude emulator na ps3....takze tak nebo tak si to na pc zahraju :)
  • Jazz
    Přesně tak, dneska děti zamávaj papírkama a už nemusej nic dělat. *3*
  • No tak to si to ale nikdy nezahraješ.
  • Když vidim celou diskuzi tak neni potřeba něco vysvětlovat.
  • Phillios191
    Doufam ze Uncharted taky na PC casem bude, pac PS kupovat nebudu
  • S tim nepocitejte. Sony moc dobre vi, ze je rada lidi, co si kvuli tomu proste ten PS3 koupi.
  • Super, tohle byl jediny duvod, proc jsem zvazoval koupi Xboxu. Docela se divim, ze se do tohohle Microsoft pustil. Alan Wake byl neco jako Uncharted na PS3.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit