Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wakea jsem načnul na Xboxu mýho kamaráda a musim říct, že je to krásně atmosferický...tahle zpráva je super. Takže si hezky počkám a užiju si to hezky s myšičkou...
  • Na PC to stejne vsichni ukradnou, kdyby to vydali na PS3, tak by z toho mohli mit i nejaky vydelek *16*
    • Přesněji distributoři budou určitě tvrdit, že to na PC všichni ukradli, protože jim nedojde, proč port z dva roky starý konzolový koridorovky nebude lámat prodejní rekordy...
  • Yippee ki-yay, motherfucker!
  • to se fanatičtí majitelé pc podělají radostí že jim to přeci jenom vijde *15*
    • Rekl jinej fanatik?
  • Yes! Zprava dne pro mne! Alan Wake je jedinej duvod proc se mi nechtel prodavat muj Xbox! (dostal sem ho darem, ale vubec ho nepouzivam, kromne toho ze sem si na nem zahral Fable 2)
  • Marquis
    Otázkou je cena... víc než 15EUR za to na Steamu teda nedám...
    • nápodbně, přece jenom to je rok stará hra, takže cena max 500
      • Tak s takovymhle pristupem to bude prvni a posledni ustupek konzoli vuci PC.
        • Ústupek konzolí vůči PC? Že by vydavatelé ustupovali? Prd. Chtějí jen PC komunitu podojit, když už z konzolistů nic nekápne. Tak udělají nějaký levný port a pak se budou hrozně divit, že jim nikdo neutrhá ruce (a svedou to již tradičně ... na PC pirátství, jak jinak)
        • Marquis
          Je to skoro dva roky stará hra... opravdu bys za ni zaplatil plnou prodejní cenu? Xbox verze teď tuším stojí nějakých 10EUR...
          • Tak pro PC hrace to bude nova hra. Kdyz vyjde na PC novy dil GTA, co uz je rok na konzolich, tak se taky prodava za plnou cenu. To same treba LA Noire.
            • To není úplně srovnatelný. LA Noire je půl roku starý a na PC stojí 900,- včetně všech placených přídavkůl. Alan Wake je dva roky stará koridorovka...
      • jesusek
        Klidně bych se o těch 500 vsadil, že to bude stát jednou tolik. *1*
        • Protože ta hra za ty peníze určitě stojí (dohráno na X360).
          • díky žes dal do závorky xbox360, ja už myslel žes to dohrál na kalkulačce *12*
  • a já si kvůli téhle hře před měsícem koupil Xbox *1* *1* *1* ... to to nemohli oznámit dřív?
    • ja koupil ten xbox kvuli hre alan wake pred rokem, si nevyberes:D nedavno jsem ho vsak prodal a tato zprava me mile prekvapila:D
  • Kdyby vyšel až ve druhém kvartále, tak bych i šel do překladu. Ale bohužel na Q1 už něco mám a na další hru nebude moc čas.
    • Jazz
      Hurá!
    • To je škoda Vaše překlady jsou vždy výborné. Ať se Vám alespoň ten Mass Effect povede.
  • snad to nebude port ala rockstar
    • Remedy přece maj na triku dvě kultovky na PC. To se nestane.
  • Super, tohle byl jediny duvod, proc jsem zvazoval koupi Xboxu. Docela se divim, ze se do tohohle Microsoft pustil. Alan Wake byl neco jako Uncharted na PS3.
    • Phillios191
      Doufam ze Uncharted taky na PC casem bude, pac PS kupovat nebudu
      • No tak to si to ale nikdy nezahraješ.
        • Phillios191
          ale jo, neboj, casem bude emulator na ps3....takze tak nebo tak si to na pc zahraju :)
          • Emulátor PS3? Tak to si zahraješ tak v důchodu.
          • to si teda pockas (par desitek let), neni lepsi koupit konzoli, zahrat si hru a pak ji prodat? treba z aukra...
          • No jako já nejsem nepřející to zase ne jen mi to čekání a doufání v něco dříde celkem na nic.
            • Phillios191
              mě ne ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit