Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • yuri337
    to: BoB.2@tiscali.cz
    Kňoury kňour, fňuky fňuk.. Můj dobrý kamarád je těžký dysgrafik a dyslektik. Sotva přečte souvislou větu. Umí plynně německy, španělsky a začíná s angličtinou. Je mu 48 let.Když se chce, všechno jde. Jen někomu hůř a někomu líp.
    Ale ano taky můžeš zůstat sedět na řiti a fňukat, že něco neumíš. A zdůvodňovat si to poruchou učení.
    • Trapné... *7*
      • RavenHolm
        Ale ono to tak dnes je. To, že má dítě nějakou z těchto poruch, neznamená, že se nikdy nic nenaučí. Oni se můžou naučit vše jako ostatní, jen je to stojí více úsilý a jejich učební plán by s tím měl počítat a ne, že řeknou "mám papír na to a to, tak nemusím nic dělat".

Jako malý jsem měl Dyslexii a vím jak otravné to je když si písmenka po papíře lítají jak chtějí, ale stačilo hodně číst a dnes mě nějaká Dyslexie skutečně netrápí.
    • Jazz
      Přesně tak, dneska děti zamávaj papírkama a už nemusej nic dělat. *3*
      • kostejnesmrtelny
        16letej smrad mluví o "dětech" *1* *1*
        • Jazz
          *1* *1* *1*
          Promiň dědku, běž hrát ten svůj veleinteligentní Gayrim.
          • kostejnesmrtelny
            Hustochlapec. Velkej internetovej kluk *3*
  • Phillios191
    Jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!! huráááááááááááááááá to je můj splněný sen *3* ještě Heavy Rain :)
  • "ukradené" Jak přiznačné slovovo pro začátek zprávy PC verzi.
    • DarkHawk
      "ukradené" Jak přiznačné slovovo pro tvůj komenář.
  • Oh yes, oh yes, aaaa *14*
  • matty-the-gamer
    Skvělý :) PC platforma potřebuje takovéto dobré hry. Začátek roku 2012 je celkem slibný... Vyjde Alan Wake, Oil Rush, The Grinder, Downpour, novej Resident Evil, Risen 2, Inversion, snad i Syndicate, Mass Effect 3, Aliens Colonial marines, botanicula a BiA furious 4. Ježiš toho je *4*

Pak stačí už jen hodit na PC i celou sérii Uncharted a všichni budou spokojeni *4* .
  • xbox chátra ako stará vytrína
  • the fucks i give -> ( )

oh look, there's nothing!

staci sa pozret na uplne prvu prezentaciu na alan wake (ktora predstavovala quad core intely) s paradnou fyzikou, volnostou a otvorenym svetom a potom na tuto dalsiu 3rd person koridorovku a la resident evil co z toho spravili. nie dakujem, takuto konzolacku tupotu si neprosim.
    • A hrál jsi to že to tak odsuzuješ? Pokud ne tak víš prd jaká ta hra je.

Btw- Remedy si kvůli tomu že si to nekoupíš jistě rvou vlasy.:)
    • Dovolim si malou poznamku. AW jsem dohral na Xboxu a byl to jeden z nejlepsich zazitku. Jestli od hry nekdo ocekava otevreny svet a nevim jakou fyziku tak to tam samozrejmne nenajde. Nerikam, ze me prekvapuje existence lidi, kteri hledaji krasnou grafiku atd, ktera se rychle okouka. Ale o tom to neni. Alan je fakt skvelej, ale nemuzes cekat zazraky. Priznavam, ze gameplay je trochu jednodussi, ale atmosfera a postavy to vynahradi. Zalezi, jak moc se clovek vzije do hlavni postavy.
    • Takový bl*ec jsi byl vždy nebo máš jen své dny?
      • co z toho co som napisal je blbost?
        • Když vidim celou diskuzi tak neni potřeba něco vysvětlovat.
          • chlapcek vidno ze vies prd a mas len plnu hubu prazdnych reci. :)
            predpokladam ze vies velke kulove o povodnom koncepte alan wakea.

tesilo ma :)
            • Ano je tam otázka ale ještě nad ní je jiná.
            • stale len prazdne kecy zasran? co tak prejst k veci. tam je otazka bud na nu odpovedz alebo zavri chriapu :)
            • Ty jsi nic nepochopil že?
        • cakam na odpoved.
  • ja sam t teď hraji a tu atmošku vám Pcčkáři přeji. A ten kdo to zpirátí, toho at si vemou ''the taken''
  • BoB.2
    Snad se hlavně dočkáme české lokalizace. *3*
    • Zrovna Alan Wake je docela náročný na angličtinu takže vám tu lokalizaci přeju ale pokud máš aspoň střední jako já tak bys to měl dát...
    • snad sa dovtedy naucis anglicky.
      • BoB.2
        Tak dobře abych si hru užil bohužel asi těžko. *13*
        • mal si sa lepsie v skole ucit.
          alebo sa neuc a naivne dufaj ze sa vsetko zacne prekladat do cestiny.
          your choice. (je to na tebe / tovja volba)
          • Utikaj ti ovce bačo, tak dožvejkej halušky a táhni.
          • AkA_AnarKy
            Ty si ale kus debila... *16*
          • BoB.2
            Já se anglicky neučil a ruština je mě na ho*no, víš na světě jsou i lidi co se anglicky neučily a te_ už je pozdě až vyrosteš tak pochopíš.
            • BoB.2
              http://www.poruchy-uceni.wz.cz/poruchy.htm
            • existuju jazykove kurzy. len treba chcet a nie sa vyhovarat.
  • No jo, tak i tohoto dilka se dockam. Snad bude pouzitelna kamera a ovladani.
    • Tak já osobně předem počítám s hraním na X360 gamepadu. Hra je pro něj dělaná, tak proč riskovat s převedením na KB+M, který může dopadnout všelijak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit