Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eStar
    Jestli jsi začal v hisecu při těžení a skončil v hisecu při těžení tak je to jen tvoje chyba. Hra ti nic takového, ale nenařizuje.
  • neviem kto sa plete.. mal som moznost hrat lotr cca 30min a to bola teda riadna nuda, ani gandalf nevyzeral ako v skutocnosti a pri tejto hre staci sa mi pozriet na prvy obrazok nemusim citat ani clanok a proste viem ze to bude blbost je to taky moj hracsky instinkt a to uz nieco mam odohrate, (CaD I,II,III,IV,V,VI,VII, VIII, VIIII,...)
  • neviem ci som spravne pochopil tvoj comment. albion online je najlepsie mmorpg, pretoze je to ako eve online vo fantasy?
    alebo eve online je najlepsie mmorpg a ty si v nejakej korporacii zvanej "fantasy"? :D

ma to zaujima, pretoze eve som istu dobu hral a uz by som to nezopakoval, po nejakom case som zistil ze je to viac zamestnanie (bez vyplaty) ako hra... furt len skilly trenovat, farmit alebo tazit, nic ine.
    k pvp som sa moc nedostal, ale to preto ze som nemal dostatocne vybavenu lod.
    najlepsi bol kolega, ktory hral eve stylom, 2 konta na ktorych tazi, jedno konto ktore zbiera vytazene veci do obrovskej lode, stvrte konto ani nezapinal pretoze iba skilly trenoval a to vsetko mal na pozadi a pri tom hral lineage 2 :D
  • a co hravas? ako dlho to hras? skusas aj ine mmorpg hry? bavia ta?

ja som teraz presne rovnaky, kedze nemam moznost hravat pravidelne, tak si nemozem dovolit raidovat s nejakou guildou, tak preto solujem. ale podla mojho nazoru je to presne ten dovod preco ma ziadne mmorpg uz nebavi. pretoze sa snazim hrat solo content urceny pre skupiny.
    a preto hram iba wow, pretoze tam ma drzi aspon ta nostalgia a zname prostredie.

nevidim jediny dovod preco hrat akekolvek mmorpg solo ked existuje obrovske mnozstvo singleplayer hier, ktore ti daju kvalitnejsi zazitok.
  • No vidis a ja zas nejraci chodim v tech mmorpg uplně sam (nemluvim o raidech atd tak je to jasny) takže jako guilda s kamosema se urcite hodí ale každej to vidí jinak ja si každej q raci splnil sám :)
  • no hlavne mmo hru nespoznas podla prvych 30 minut hrania... mozno ani podla prvych 10 hodin hrania.

ja som prvu online hru hral asi 10 rokov dozadu, volala la kal online, taka kopia lineage, hratelnost uplne strasna, malo charakterov, malo zbrani, ziadne questy, vsetko sa iba grindovalo, ale vtedy som na tom bol uplne zavisly. potom som hral wowko, tiez ma to totalne chytilo, to boli casy ktore povazujem sa svoje temne obdobie, ked som regulerne klamal kamaratom ze nemozem ist von, pretoze som chcel raidovat a bolo mi trapne to priznavat.
    teraz ma uz nechyta asi ziadne mmo, obcasne zapnem wow nech si trochu zaspominam, ale tiez vyzdrzim tak mesiac.

pravda je taka ze vacsina mmo stoji a pada na socializovani. pokial si zapnes akekolvek mmo a hras ho sam, tak ta to urcite nebude bavit tak ako by ta bavilo singleplayer rpg, ktore bolo vytvorene pre singleplayer.
    ale akonahle si najdes v mmo hre nejaku komunitu (guildu, klan alebo co i len jedneho dvoch hracich kamaratov) tak sa zazitok diametralne zmeni. najlepsie spomienky co mam na wowko boli ked sme sa snazili s guildou spravit nejaky raid a nedarilo sa ale nakoniec sme to vdaka spolupraci spravili. alebo ked som hraval na RP serveri a vobec sme neraidovali, nequestili nebojovali, iba tak sme objavovali svet, rozpravali sa a uzivali si hru.

proste si vyber nejake mmo, prekusni tych prvych par hodin co su tutorialy a uvodne questy, pridaj so guildy a aktivne vykonavaj cinnosti s inymi hracmi. potom zistis ci ta bavi mmo alebo nie.
  • no ja taky nekoupim hru ktera nema multak abych platil 1500 za hru kterou mam dohranou za 10h a pak ji muzu mozna tak vyhodit
  • nightborne
    Každému, co jeho jest =). Buď jsi na MMO měl jednoduše smůlu, nebo to není tvůj šálek čaje, jednoduše - taky takoví lidi jsou. Můj bratranec si třeba zas naopak není schopen užít nic, co není online (což upřímně taky moc nechápu, ale je to jeho věc, ne).
  • tak to máme štěstí že se pleteš..
  • Firingo
    Popravdě bych řekl že ano. Chápu že některé lidi to baví ale mě ty MMORPG nikdy moc nechytli zrovna dneska jsem zkusil SWTOR což jsem chtěl už dlouho a slyšel na to dost chvály ale v a musím říct že mě to vůbec nechytlo...
  • co aj viem podla mna to vobec nema na WoW-ko tam bola aspon lepsia grafika aj hratelnost bola o 120% percent lepsia, toto bude dalsi odvar typu LOTR online alebo nieco take. dakujem neprosim
  • Krescz
    to je snad jediné MMO co mě oslovilo za posledních 5 let
  • nie ďakujem radšej knihu
  • Zkus všechny a uvidíš *3*
  • Pro me nejlepsi MMORPG - EVE online ve fantasy! Konecne. PVP je narez
  • no ja neviem teraz som vyskúšal svoje prvé MMO Wildstar a unudilo ma to hneď na začiatku, v tých tréningových bojových arénach. To všetky MMO sú tak nudné?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit