Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud někdo plánuje udělat hru jako Stíny nad Rivou, tak bych ho rád upozornil, že už máme jiné tisíciletí. Ale ať si každý dělá co chce, když ho to baví.
  • Za dobré pokračování Wiz8 bych se opravdu nezlobil :o)
  • tak to ani omylem. Hry jako Blade of Darkness, Star trail,Realms of Arcania či Wizardry 7,8 již prostě snad od roku 2005 nevycházejí a to je pro mě osobně dost problém. Protože to je jeden z mála žárnů, do kterého bych investoval. Třeba takový Drakensang nebyl špatný ale nebyla to pojetím hry uplně můj šálek. Ano vychází spousta quazi RPG jako Dragon Age ale to je pro mě osobně pouze takový slabý hodně špatně namýchaný vývar.
  • lada.stojdl
    Ahoj, pokud myslíš podobných her, jako RPGček, pak máš jistě pravdu *5*
    Ale RPG tvořené prvky, které ve hře máme tady stále opravdu není. Nebo ne v podobě kterou plánujeme. Již jsem to tady psal minule, ale od doby Stíny nad Rivou podobná hra prostě nevyšla *3*
  • Popravdě by mě ty mraky zajímaly *2*
    Co tak přemejšlím, tak podobná hra vyšla akorát remake Realms of Arcania, což byl docela průšvih. Pak tady jsou například Blackguards, ale to je víceméně jen o tom soubojovém systému. No a pak už jsou jenom dungeon crawlery, ale to už je dost jiná hra...
    Za mě osobně podobné hry právě nejsou.. *9*
  • mraky *15* *15* *15*
  • Tak jsem kouknul na video a snažil jsem se najít, proč bych si hru zahrál. Bohužel jsem nic nenašel. Podobných her jsou mraky a většina z nich je alespoň hezčí. Tak třeba jindy :o(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit