Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    A já si zas myslim, že to mohlo dopadnout mnooohem hůř...
  • Mahcake
    Bože...pořád to samý dokolečka. Vždycky, když se dělá na novým Aliens, tak je tu podobných přispěvků desítky a pak je z toho stejně hrozná s*ačka. Jediná aspoň nějak dobře udělaná a hratelná hra byla Aliens vs. Predators, jinak nic víc.
  • XXDarthVaderXX
    není, reaguji na minou diskusi kde jsem se trošku pustil do kritiky a hned za to byly mínuska a teď jsou mínuska za to, že chválím...tady mi připadá, že někteří mínuskují a ani neví za co dali mínus minule...ale aspoň je zábava a proč místní publikum trochu nepopíchnout *3*
  • Říkát o hře, že bude ta nejlepší co si zahraješ je předčasné a taky... blbost. Nevíš jestli to nebude zmetek, nebo zda nevýjde něco lepšího. Pro to ty mínuska.
  • bezmocne se budeme divat, jak to vydavatel mrvi, a trast se strachem o penize z preorder?
  • Myslím a doufám že to zakryje špínu kterou napáchali colonial marines.
    Vytvořit hru o vetřelcých se strachem, to tady dlouho nebylo a doufám že dlouho bude.
  • XXDarthVaderXX
    To bude ta nejlepší hra co si kdy zahraji, už se jí nemůžu dočkat *14* *14*

No co to je? Hru div že nepochválím a jsou za to mínuska *1*
  • XorxoxTalarius
    Tak treba tam daji tu prezentacni kterou si schovavaji na horsi casy *2*
  • Uz ted mam blato na hristi.
  • Na Comgadu se mužete podivat na ta videa s ceskymi titulky.
  • Penumbra/amnesia v univerzu aliena? Proc ne, snad to neposerou. Konkurence pro Routine?
  • Kombinace Creative assembly a AI? Tak to bych si moc nadeji nedělal.
  • Mam tendenci se na to hodne tesit...ale po silenym zklamani z collonial marines si radsi pockam na recenze/reakce.
  • To je mi nějaké povědomé... Přeju si aby to vyšlo, ale moc naděje nemám.
  • Magister_Peditum
    Tak se cítí strach v blízkosti Chucka Norrise.
  • Generalmagor
    Tak hodně štěstí. Nejsou zrovna v nejlepší situaci po Aliens: Colonial Marines, což byla katastrofaa hůř to ani dopadnout nemohlo. Jak říkám, držím palce.
  • http://youtu.be/mrieY8t2Ovs?t=15s
  • zapojkabel
    Myslím si, že si pánové z CA nabrali trochu moc a bude to průser..budu jen rád když se budu mýlit
  • Já cítim strach i bezmoc z autora. Mohl by mi prosím vysvětlit, co je "bezmocný strach"?
  • bezmocny strach mam ja, aby to zase nedopadlo jaka nejaka kravina...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit