Přejít na výpis diskuzí
Alien: Isolation nabídne kampaň i separátní výzvy v Survivor módu
17.9.2014 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
Tak to je škoda! Na ten jsem se těšil nejvíc... Ale co se dá dělat, alespoň projedu single. Snad bude dobrý.
-
Nová ukázka. Taky docela rychlý :-) http://www.youtube.com/watch?v=z-aXMgImXwE&feature=youtu.be
-
tohle je dalsi vytvor od Creative Assembly, po roce patchovani dokazali Rome2 dostat na temer stejnou urven jako predesle dily. Pokud mas chut na betatest, zaplat jim :)
-
nebude tam iba alien ale aj androidi ktorí ti pôjdu po krku a ktovie čo ešte ... myslím, že si uvedomujú, že systém 1vs1 by celú hru neutiahol.
-
Ty zvuky aliena ve ventilacni sachte jsou fakt super :D
-
Jsem sice fanda prvních dvou filmových vetřelců, ale vůči tehle hře sem skeptický. Pořád si nedovedu představit jak může být zábavné strávit cca 10-12 hodin herního času tím, že se budu neustále schovávat před jedním vetřelcem. Jako minihra na hodinku v rámci něčeho většího (třeba takový dead space) by to mohlo být super, ale takhle nevím. *7*
-
Alien: Isolation ziadny multiplayer mod neobsahuje. Co je, ale len a len dobre.
-
Těžký pochopit ironii, pablbe?
-
Keďže hraťelná ukážka nebude tak stále existuje spôsob akým je možné hru vyskúšať *1* Ak sa ti warez verzia zapáči tak potom môžeš kúpiť. Mne osobne hra pripadá, že po čase to bude jedna veľká nuda a osobne na tej hre nič extra nevidím.
-
Jasná koupě.
-
Na tuto hru jsem zvědav, jak dopadne. Když jsem byl na škole v prváku, tak jsme proti sobě s kámošema pařili Aliens vs. Predator. Jeden byl alík a druhý mariňák. Byl mazec, když jste nevěděli kde je alík jen jste ho slyšeli na pohybovém senzoru a on najednou na vás odněkud skočil :). Doufám, že tato hra dopadne dobře hlavně v mulťáku... *5*
-
Když může krvácet, může i umřít *1*
-
Jak přežijete?
- Vezmu si brokovnici a ustřelím mu hlavu
- Jako Arnold mu dám prostě do držky
- Jako ve filmu Vetřelec ho vycucnu ven.
Proč si dělat problém s jednou příšerkou *5*
Vyřešeno. -
prvé video 1:37, zdá sa mi to alebo toho votrelca niečím naspeedovali ? je to docela zmena v rýchlosti oproti predošlim ukážkám. Začíná sa mi to páčiť !
-
kus kokota maj v sobě jiný...
-
proč myslíš?
-
On ale nema oci:-)
-
jasne kdyz se mu divas do oci tak odejde... takze na vsechny videa #howsurvive je jednotna odpoved neutikej
-
Toz, vezme ti asi hlavu do pracek a da ti drtiveho francouzaka;-)
-
Alien útočí jenom na záda, je to zbabělec.