Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • myšlenka speedrunový challenge s online žebříčkem zní fajn, teda do chvíle než si člověk uvědomí jaký jsou top speedrunneři magoři a že neni šance se v tom žebříčku jakkoliv slušně umístit *4*
  • Jack1947
    No on i ten normální mod snad bude tužší ne abych hrál ještě nějaký survovor to tedy nevím...
  • Jack1947
    Spíš Defect detected.
  • Docela rád bych si vyzkoušel nějakou hratelnou ukázku, která by mi aspoň částečně nastínila, jakým způsobem se ta hra vlastně hraje. Tyhle "fail" videa naznačují, co fungovat nebude, ale co teda fungovat bude?

Začínám mít trochu obavu, že se u té hry dost navztekám a to jsem obvykle klidnější povahy. *4*
  • Irony detected?
  • Všiml jsem si, že každá smrt herní postavy je zezadu (celkem pochopitelné, když se snaží hráč utéct Alienovi *1* ), ale já bych moc chtěl vidět ten útok zepředu, jak tam ta animace vypadá, a jak to celé probíhá. Čistě ze zvědavosti, protože to musí být mnohem děsivější *1*
  • RazorProduction
    ne,...ani ten kus kokota v sebe nema *15*
  • ty jsi hlavně kus kokota
  • 5 survivor DLC :D jasný chlapi, nemuzu se dockat, az si to vsechno nakrásně nakoupim. Nebo ten season pass, to zni skvele!! Tesim se. Zacinam litovat, ze nemam svuj oblibenej preorder. Já tak rád kupuju věci jen na základě toho, že mi jejich prodejce řekne, jak budou super, až vyjdou!!! Je mi fuk, že to sou pak vyhajpovaný nefunkční srajdy, já je prostě finančně podpořím! Nejsem žádná socka, co stahuje z TPB! Podporuju kvalitu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit