Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • giacobraza23
    Ja teda nevim. Me vydesil akorat tak prvni Alien vs. Predator za marinaka ve tme se sluchatkama na usich. Jinak me nikdy nevidesila zadna hra z Alienu.. mozna ten Oculus by tomu dal jiny rozmer. At uz to hodej na trh :-)
    • esi to nebylo vekem, si zkus pustit AvP1 ted a nejspis se sam dost podivis... jestli se u toho budes opravdu bat vic nez u Isolation, tak to docela cumim. Ja se u toho samo taky driv bal, ale ted? A kdybych si v tech 15 misto AvP1 pustil Isolation v noci na Ultra do sluchátek, tak uz tady asi nejsem...
  • Tady je zase zbabělců *6* , fakt nechápu jak se u této hry mohl někdo bát LoL krát 3. No asi když člověk celý týdny hraje omalovánky, připadá mu pak strašidelná i podložka pod myší.
    • Chim
      Tak někdo je zblbnutý z omalovánek a někdo zase zblbnutý z COD. Taky je o tom, jakou má člověk fantazii, jak se dokáže vcítit do příběhu atd. Zdá se, že někteří duchem slabší jedinci tuto schopnost nemají.
      • CrocoRay
        Tak GGG zase jen provokuje :-)
        Já se osobně sice taky nebál, ale do hry jsem se vžil a už ani nepamatuju, co byla poslední hra s tak skvělou atmosférou.
        Pomalý začátek, kdy se člověk jen kochá skvěle navrženým designem vesmírné stanice a pěknou grafikou. První proplížení se nepřáteli a následné setkání s vetřelcem. Jo uznávám, že poprvé jsem se dost schovával ve skříních, protože jsem nevěděl, co si můžu dovolit a kdy se vetřelec objeví. Ale po pár minutách jsem pochopil jeho chování a postupem času ho poznával více, takže jsem se nijak nebál, ale i přesto mě to bavilo a představoval jsem si, jak se asi cítí hlavní hrdinka, pro kterou to není hra, ale realita bez savů a loadů. Zvláště, když se schovává pod stolem a vidí ty jeho hnáty, jak dupou okolo a ten ocas, co se za ním vleče jako had.

        No doma mám zrovna krabičku Evil Within, ale PC je v servisu, tak jsem zvědavý, jak na mě zapůsobí tato hra, i když osobně si myslím, že na Aliena asi budu více vzpomínat. Uvidíme.
        • Evil Within je takovej horší Resident Evil ze začátku jsem nevěděl co si o hře myslet ale od čtvrté epizody to bylo lepší.Jinak Alien dohrán na Hard,aby jste se do hry vžily hrajte po tmě,mějte sluchátka.
          • CrocoRay
            Já mám herní pokoj takový, že teď v zimě se zataženými žaluziemi mám tmu prakticky pořád. Ale hrával jsem večer a sluchátka mám prakticky pořád. Bez nich už ani nehraju, protože nechci, aby mě rušilo okolní prostředí, když někde štěkne pes nebo soused někam jede autem apod. :-)
            • Jack1947
              Evil within byl parádní a i bez sluchátek se občas nedala ta atmosféra ukrájet... více survivalů jako bylo tohle. Tak moc dneska takovéhle hry chybí. PC už je v servisu? hmm tak to bude doma co nevidět co? *3*
      • buuuuuuuuurn!
  • Loneck
    Mám dotaz, pro ty co hru mají. Když držíte směr šikmo doprava nahoru, taky nemáte zvuky kroků při chůzi a divnou animaci nohou Amandy?
    • Ne, zvuk u mě naprosto v pořádku. Chyba bude někde u tebe. *3*
      • Loneck
        To nevylučuju, každopádně nejsem jediný, komu to dělá. Ještě si zkusím pohrát s nastavením zvuku.
        • a nepoustis treba 5.1 zvuk do jen stereo beden/sluchatek? pak pokud se to pokousi produkovat nejakej dojem prostorovyho zvuku se muze stat, ze to z prednich bedynek nepousti skoro zadnej zvuk
          • Loneck
            Mrknu na to až bude čas. Dík za tip.
  • cesta k ulozeni hry po 30 min plizeni je napinava to jo, ale horor no nevim...su v pulce, krom kapitoly sest velmi dobre. Sestka me nesedla, zejmena beruska (vetrelec) podvadela a moc me znechutila, ale vydrzel sem :)
    • Hraji na ultra a vypada to skvele, diky hudbe atd skvela atmosfera, to bych se nebal dat i 90%, pripadam si jak kdybych chodil v prvnim filmu zaroven s Riplejkou, a do seste kapitoly se to i hezky hralo...

      Hral sem na stredni obtiznosti. Jenze pak beruska se objevovala na dvou mistech zaroven, casto sla pro me najistotu, jak kdyz slo gestapo pro annu Frankovou, nic nepomohlo, vletela do mistnosti a capla me hned, proste ji hra rekla kde jsu...a kdyz sem reagoval tka jak hra necekala byl problem. Hned na zacatku jsem sejmul borca ale zbran jeho nesla vzit ze zeme atd...a nasel bych toho vic.

      Od sedme kapitoly zas super. Proste ta sesta je podelana a dosti neferova. Horor to pro me urcite neni.
      Outlast sem se bal vic...Ale napinave to je, bavi me to. Ted bych dal 80% A jsem v desate kapitole.
      Jak se tady resilo esli to je akce nebo ne tak akce to je. Strili se po me, ja strilim, vybuchuje se, pali se plamenometem, umira se, vrazdi se, utika se...takze akce :)
  • taky mne vydesilo jaka to je howadina když jsem si o tom prečetl *3*
  • sevastopol
    Navrhuji trest pro Petra Poláčka za nehraní Elite:Dangerous! Gamesplay Alien:Isolation o půlnoci!
    • Vogon
      S oculus riftem.
      • Chim
        A s nočníkem pod zadkem.

        Teď jsem se díval u konkurence na jejich druhý gamesplay a ta hra je pro mě prostě naprosto nutelózně-posírací *1*. Ani to nemusím hrát, stačí to vidět.
  • Hnisavec
    Najlepší 30 hodinový singláč za posledné roky...lepší horor už ani nepamätám, snáď prvý AvP za mariňáka....len milión je, ale málo. Dúfam, že to aspoň ešte jeden pridá postupne a bude dvojka
    • misho8723
      30 hodinový? Ufff..si si poriadne vychutnával hru čo :) ja som hru prešiel na Hard za 18 hodín a aj keď mám rád, ak dostanem za svoje prachy poriadnu porciu kvalitnej hry, tak posledné misie buď podľa mňa ani nemuseli byť, alebo mohli ich dať do hry skorej.. alebo proste vynechať všetky tie časti hry, kde to už vyzeralo, že hra ide skončiť a zrazu "ups", toto sa tam pokazilo a dakde inde sa zase toto stalo, hre pokračuje.. proste podľa mňa to mohli skrátiť o 3 misie.. a hlavne misie s androidmi nemuseli byť také časté a tak dlhé..

      Ale inak super hra, skvelá hororová atmosféra - aj keď krvavé nápisy na stenách mi v hrách už idú pomaly ale isto na nervy :D - ďalej grafika parádna, takisto aj optimalizácia, hrateľnosť fajná, príbeh nič moc ale neurazil, hrať sa dcéru Ripleyovej sa mi páčilo, dizajn misií super, štylizácia filmu vystihnutá do najmenšieho detailu - proste podľa mňa najlepšia hra za minulý rok... 1 mil. kusov je málo na takúto kvalitnú hru, zaslúžila by si isto oveľa, oveľa väčšie číslo
      • Hnisavec
        joop...na jednom debilnom úseku sa mi blbo spawnoval Alien, tak som tam zdochol viackrát ako za celú hru, pritom boli sejvy od seba asi 100 metrov a v tej misii, kde bola vzbura androidov som trošku poblúdil. Inak pekne pomaličky, všetko prešmejdiť. Jop droidov mohlo byť menej, príbehu viac, asi jediná výtka čo mám.
    • amen
  • Hru som prešiel celú. Bola výborná aj keď čím viac som sa blížil ku koncu hry, tak tým menej som sa bál. Neviem, možno by hre neuškodilo keby bola o niečo kratšia. Inak dúfam v druhý diel, snáď vychytajú tie "muchy" čo jednotka mala. Aj tak super hra.
  • Hru sem zatím nehrál, čekam do léta na zahájení prodeje Oculus Riftu. S nim tu bude teprve něco.
    • walltar
      Můžu ti říct, že s OR to je něco... Akorát člověk pomalu ztrácí vůli postupovat dál, protože ten strach je nějaký silnější. *1*
  • základní a jedinej nedostatek tyhle hry ja osobně vidim v omezenym pohybu vetřelce, 99% chodí (a dupe jak marinák v plný polní), zbytek bud skáče do/z ventilace nebo je v ní zalezlej. Mě by se líbilo, kdyby lez i po stropech a stěnách, a číhal schovanej i jinde než v šachtě. A mnohem víc animací smrti,tehle 5 bo kolik tam je, neni zadná extra sláva. Ale i tak 9/10 za mě.
    • Veskoslav
      Vycházíte to ze Scottova Vetřelce, ne Cameronova:) Proto je Vetřelec takový jaký je.
      • tj dost dobře možný, vím že lore/codex je poměrně složitej ale to je tak vše... nicméně sem měl zato, že hra je inspirována filmem Alien (1. díl) a tam vetřelec na stropě dle mě byl, ale nechodil po něm asi, tj pravda. To bylo až v dalších dílech, v těch akčnějších.
        • V první díle se myslím jen spustil na řetězech z výšky při svém prvník killu. Další díl byl bez logické návaznosti na to jak Aliena pojímal Giger se Scottem. Až na tom 3-tím zase pracoval i Giger, ale ten vetřelec byl menší a byl psí protože se z něj vylíhnul a uměl lozit po stěnách měl být více zvířecí. Ten první měl být více biomechanická zbraň či tak nějak.
          • to je strašnej mazec ten Alien universe, Giger měl napojení na samotný peklo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit