Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jo suhlas, blbost na entou ,hw nesmysl a chujovina nejvyssi tridy. 4/10 je jeste "hodne malo nizke". *3*
  • Pete.palis
    jestli chcete oldschoolovou řezbu z devadesátek, dejte si Shadow Warrior! *5*
    • Keyz
      Doufám, že k domu bude nějaký datadisk anebo pořádné DLC.
      • Mato1987
        ja mám také tušenie, že určite sa niečoho dočkáme, ak nie, tak mi to vadiť nebude, škoda, že hra sa nedá kúpiť ako klasická krabicovka, čo je fakt škoda, taká zberateľská edícia shadow warrior by bola fakt slušná :)
        • Keyz
          Jo to jo.

Pravou katanu bych bral :D

Btw je sranda, jak po těch jatkách zůstávají na zemi různé orgány.
          • Mato1987
            fúúúha, troška slina mi stiekla po hube :D taká replika nobitsura kage, to by som bral, nech to stojí čo to stojí :)
            Keď sa bavíme o tých zberateľských, tak som zachytil, že aj south park the stick of truth bude mať zberateľskú ale nikde v českých ani slovenských eshopoch som ju nevidel, čo ma fakt štve, lebo na amazone to stojí 80 dolárov čo by bolo v prepočte asi 55 euro, čo je celkom prijateľná cena
            http://www.amazon.com/gp/product/B00FDQQDBQ/ref=pe_157280_33215540_email_1p_0_ti
          • Jack1947
            Kdyz uz nic tak kvuli Katane urcite, (pochybuju ze by byla nabrousena kdyz sberatelky jsou od 3-4k i vic... Katana prece jenom neni obycejnej "mecik". )
            • Mato1987
              nemusí to byť predsa origínal, stačila by aj nejaká replika trebárs :)
  • Alien Rage jsem hral.. nedotahnuta a zabagovana strilna. skoky jsou na nic, protoze se neda nic preskocit. schyby jsou na ho.no, protoze ti kouka hlava. redefinace klavesnice nefunguje, optimalizace je priserna.. skoro nezalezi jake detaily nastavis, bezi to + - stejne. adrenalin boostujuci ukazatele o tom jak likvidujes prichazej po zminene akci (wtf?). pribeh me nezajima a hlasky jsou fajn..
    ale tahle hra ma opravdu spad. exploze, tempo, obtiznost co neurazi, a akce! je to opravdu jak ze stare skoly. neni to jen fps, kdyz se do toho clovek vpravi a cisti to tam od MZaku, je to proste rezba! za me 7/10. po pripadnem patchi, co napravi optimalizaci, se da uvazovat i o 8/10.
  • martin.mirejovsky
    Náhodou, ta hra není tak špatná. Bavil jsem se u ní stejně dobře jako u nového Shadow Warrior, který je sice podstatně lepší, ale i tohle má něco do sebe. Nevím, co jste kdo čekali, ale autoři už od začátku o Alien Rage říkali, že to bude lineární, arkádová střílečka, která si na nic nehraje a ani nemá být ničím revoluční. Což mi přijde daleko sympatičtější než u jiných podobných her, ze kterých se dělají bůhví jaký hity a přitom je to ještě horší... Alien Rage je příjemná oddechovka, kde se nemusí nijak přemýšlet, ale jen střílet - nic jiného to ani být nemělo ;-)
  • stačí si přečíst verdikt a je mi jasné, že názor toho pána je mi totálně volný...
  • Zajímavý jak se týhle hře vyčíta špatný příběh... jo Cod má vlastně příběh vždy originální a geniální, a koridor to také není....
    • nepodcenuj CoD!!! to ma primo genitalni pribeh!!!
  • Mě tyhle recenze přijdou jako natruc, že se tady všem hrám dává 8-10/10.
  • Stejně ale je potřeba udělat si na to vlastní názor. Zkusím.
  • vydrzel sem to hrat hodku no chodba dvere chodba dvere hala chodba naky nudny zbrane atd voni chtej zat to 20euro se posr4li ne...
  • <3 - https://www.facebook.com/pages/Hot-babes-18/366708233460608

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit