-
Keby to malo nálepku Crysis tak by ste tomu dali 10/10 :)
-
-
tak třeba příště ti to vyjde *3*
http://games.tiscali.cz/recenze/crysis-2-recenze-55294
http://games.tiscali.cz/recenze/crysis-3-recenze-multiplayeru-a-konecne-hodnoceni-62148
-
-
Přesně tak, nový Shadow Warrior je pecka, ten se hodně povedl, už jsem skoro na konci a dobře se bavím. Tahle blbina šla hned z disku, doslova po pár minutách.
Mimochodem za ten verdikt by autor zasloužil za uši, nechápu proč tady k takové blbině motá slova jako oldschool a hardcore, nemá to nic společný ani s jedním. -
Totální blbost, jestli se rozhodujete mezi tímhle a Shadow Warriorem tak vůbec neváhejte, Shadow Warrior je ta pravá oldschool vyvražďovačka...
-
-
nějak nechápu, proč by se hráč měl rozhodovat mezi hrou A nebo B, tedy proč by měl mít jen jednu možnost. když ho hra zaujme, tak si ji zahraje, když ne, tak se jí vyhne a jde o dům dál. Shadow Warrior s touhle hrou nijak nesouvisí.
-
-
WTF Is... : Alien Rage?
http://youtu.be/Q8QgLWw6m6E
dle slovního popisu průměr, tedy počítám tak 5/10. to zhruba odpovídá hodnocení recenze. prostě bezduchá akce (které údajně chybí, že je málo oldschool :) ) za málo peněz. takový ideální adept na to dostat se brzy do nějaké akce nebo herního časopisu, protože hra ničím zvlášť nezaujme... na zahrání to nemusí být špatné, pokud někdo nemá do čeho píchnout... -
pri takovychle hrach by mne zajimalo hlavne jaky pocit ze strelby a pocit z pohybu a rozanimovani vasi postavy. jestli tohle funguje tak nejaky pribeh nebo originalita je uplne vedlejsi protože cistokrevnych scifi strilecek kde si proste mužete jen schuti zastrilet je malo, nebo skoro žadne
-
-
po zahrati dema musim rict ze maji pravdu, vypada to blbe, hybe se to blbe (nejak mne to tahne oči), hraje se to blbe. prestrelky taky o ničem. navic to ani žadne graficke orgie nejsou
-
-
Ten verdikt se moc nepovedl...
-
No jde to zkrátit jednou větou: Takhle dopadají hry od City Interactive :/
-
-
Jde to zkrátit ještě víc. Stačilo říct jen: "City Interactive"
-
-
Dajte sem už konečne recenziu na Shadow Warrior, jedno z veľmi príjemných prekvapení tohto roku popri brothers a tale of two sons :)
Alien Rage je totálny odpad, ale to sa dalo čakať kedže to majú na starosti poliaci čo robili sniper ghost warrior 1 a ohavnú 2ku... -
-
Shadow Warrior 2013 je fakt celkem pecka. Za málo peněz hodně muziky. Je to vtipné, super řezničina, spousta zbraní a příběh taky není k zahození. Celkem mě překvapila i grafická stránka *3* . Hraji to na nejtěžší a ke konci je to celkem výzva... a to mám rád ! Shadow Warrior je asi druhá nejlepší akční řežba hned po Serious Samovi. Za mě krásných 9/10. Prostě Lo Wang *15* !
-
-
Príbeh fakt nie je taký zlý, práve naopak je to celkom kohezny a koherentný príbeh a naozaj veľmi pekne prednesený :)
Grafika je tiež vynikajúca a mne sa hlavne páčil ten parádny soundtrack, ktorý si aj na PC dokolečka púšťam :)
Je to pecka :) " Burn baby burn, flames are gettin' higher!" -
-
Shadow Warrior sa fakt podaril, fakt som prekvapeny, kolko veci sa podarilo do takej malej hry napchat a funguju. Okrem veci, ktore ste spomenuli (sarkasticky humor demona, ktory sprevadza hlavne hrdinu sa dlho v ziadnej hre takto nepodaril), by som este vyzdvihol velmi vtipne fortune cookies a celkom rozsiahle moznosti upgradeov zbrani a skillov postavy alebo pomerne rozsiahle levely so skrytymi miestami. A hracia doba urcite +10 hodin je tiez fajn. U mna zatial 8/10 a som zvedavy na recenziu (ak bude).
-
Hlavně ten mistr jak doprovází hráče je vtipný. Sranda jak řekne řekl prvně hráči svoje jméno a pak ta komická scéna.
Dobrý také je, že když to hodně rasíš, tak se někteří protivníci bojí. -
-
JJ, dobrý postreh, to som si tiež všimol :) Že keď ich kosíš ako šialený tak si čupnú alebo dvihnú ruky a boja sa :D
-
-
-
-
Nejen příjemné překvapení ale skvělá hra ve všech směrech i podle kritiky.
Super technická stránka, je to vtipný, příběh není taky naprosto na ho*no jak se u klasické FPS ze "staré" školy čeká.
Jen to je na normal celkem lehké. Přituhlo jakmile prvně řekne who want some wang :)
- Pro mě lepší jak sing velkých AAA her jako CoD, BF apod. Zde je navíc lepší technická stránka a to je co říci. Rozhodně tedy fyzika a model poškození. Za ty prachy super věc.
- A kupodivu je tam i malý posun v AI. Kdy protivníci podobně jako v rage když často v pravý moment různé uhnout anebo skočí na stěnu a pod.
-Navíc borec jak doprovází hlavního hrdu je super :D Má skvěle kecy.
- Poslední věc. Recenzi by měl napsat Karel Drda protože recenzoval i toho předešlého Shadow Warriora. Taky by to mělo být v necenzurované verzi. Protože popisovat slušně co tam udělá raketomet s partou protivníků prostě nejde. -
-
presne tak, ako hovorím, je to veľmi príjemné prekvapenie tohto roku a to som pôvodne do toho nechcel ísť ale nakoniec som sa rozhodol, že obetujem tých 20 euro a kúpim si to a vôbec ich neľutujem :)
Shadow Warrior 2013 je skvelá hra, páči sa mi aj prístup autorov, že sa vykašlali na celý multiplayer a zamerali sa na SP kampaň, ktorá je fakt skvelá, aj tie animované prestrihové videá sú skvelé a celkovo to na mňa pôsobí fakt profesionálnym dojmom. Je to naozaj skvelá hra *4*
A graficky je to tiež veľmi pekné, najmä tá zábavná fyzika a hlavne KATANA :) Nepamätám si kedy a kde v akej hre bola takto perfektne zvládnutý melee combat systém
Asi sa už opakujem, ale je to fakt výborná hra, hravo strčí do vrecka také nudné hovadiny ako cod bo II alebo cod mw III -
-
Prostě klasická FPS jak má být. Super grafika, fyzika, zbraně, protivníci.
+ Je to dlouhé ale jde to hrát na score opakovat a zvedat si obtížnost
+ Příběh není naprosto na ho*no
+ Jde to dohrát celé pouze s katanou protože se dá vylepšovat to samé dovednosti pro katanu :) I když na ty bosse je potřeba použít zbraň.
- Navíc to vypadá z prvního pohledu fakt skvěle. Přiběhneš odkopneš jednoho sr*če ten odlítne a ostatním dva jedním sekem zbavíš jejich hnusného xichtu. Než se ten první zvedne již na něj ve skoku dopadáš a rozděluješ jeho tělo na dva díly. Do toho v pozadí šu*kají dva králíci. Co vice si přát? -
-
Pod to čo si napísal, sa s radosťou podpíšem, skvele zhrnutie tejto výnimočne zábavnej hry :)
V momente ako som si odomkol ten katana skill kde keď dva krát stlačíš dozadu a podržíš tuším že ľavé tlačítko myšky tak vystreliš ten katana lúč čo niči každého komu vojde do cesty je fakt OP :D hlavne pri konci hry, keďmáš všetky tri bájne katany naraz tak strielaš tieto lúče ako divý :) ešte sa mi veľmi páčil ten skill kde si zdvihol zo zeme protivníkov, oni ako levitovali vo vzduchu si ich rozsekal katanou :D No proste skvelá zábava :)
Neviem či si hral Hard Reset ale to je tak isto pecková záležitosť :)
-
-
-
-
-
kdyby to bylo INDÍ a ješte navic zafinancovano kickstarterem taak to by melo 9/10 že jo *6*
-
-
Pepo, hra je to fakt strašná, aj za tých pár euro to je fakt otrasná hra. Asi prvých 15 ojro ktoré ľutujem tento rok.
-
-
preto sa nauc hry nekupovat a vyhadzovat peniaze za debiliny, prve si hru stiahni a ked zistis ze je super az potom si ju kup, rozmyslajte
-
-
presne, len pekne pohejtuj tento odpad menom games.cz :D
ak remake a fps roka, chodte vsetci do shadow wariora :)) -
-
Presne tak ľudia, kupujte a podporte shadow warrior 2013, tá hra je perfektná :) a na dnešné pomery aj dlhá kampaň a parádne zbrane sú tam, toho koho bavil painkiller, nech si zahrá/kúpi nový shadow warrior, je to bombastická hra.
-
-
přesně tak a nejlépe 0-1 hodinu hraní
-