Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby ta hra měla být aka Alien (1) tak nevím, co by jste jako chtěli hrát :) ... každopdáně to odkládání je divné a mně osobně se na tom nelíbí ta grafika, ta jakoby komixovost ala Darknes 2, to vypadá strašně a zvlášť k Vetřelci se to nehodí ani trochu, kde je sakra temnota, syrovost... to už Alan Wake "vypadal" líp :)
    • Kdyz ono by bohate stacilo,kdyby se to neslo v podobnem duchu jako prvni Avp.Ale to je na dnesni pomery ocividne malo akcni. *1*
    • frag.ment
      Pravdu máš.. Alienů musí být dostatek, aby ve hře bylo co co killit. Ale kolikátej už je to odklad (i když jakože "neoficiální")? Myslím, že to už po několíkáté předělávájí a to nepohlo žádné gamesce. Budu překvapenej, jestli to nakonec vůbec výjde a nebude to budget za 200.
      • jo hrám od Blizzardu to neuškodilo :)
  • Uplne suhlasim s much0J . Proste Aliens vs Predator bolo super, este aj teraz ked som kupil novy pc, tak som to tam nahral...Hra za marinaka na directors cut nema chybu :) . Tiez som sa " nebal " predatora ani votrelcov, ale facehuggerov a tych robot-alienov. Tejto novej hre dam urcite sancu. Len dufam, ze to nebude take zle ako posledny diel...ved to sa nedalo hrat, hroza.. a tu v tomto videu ako odhodi toho aliena od seba, akoze ..:DD. Uvidime no.
  • rami.cz
    Pomatuju jeste hru Alien Trilogy na PS1 (dokonce ji jeste mam :D), ktera prosperovala vydatnou HOROROVOU atmosferou, u niz jsem mel dost nahnano :) Kluci by meli zapremyslet, co delaji spatne, protoze to vypada na CoD s vetrelci (soude dle posledni pasaze :))
    • Lawliet
      taky pamatuji.. dobrá hra! Kéž by se tak tvůrci vrátili ke starým kořenům.. :)

PS: a to u všech horrorovek jak silent hill, tak resident evil, tak alien..
      • rami.cz
        Uplne presne!!! *14*
    • rami.cz
      viz http://bonusweb.idnes.cz/alien-trilogy-porucik-ripleyova-zasahuje-fg8-/Clanek.aspx?c=A000326_alientrilogypsx_bw
      *1*
      • God-of-War
        Zlatý:)
    • God-of-War
      Pamatuju:D a pokud se nepletu, bylo to šíleně dlouhý!!!!. Jinak Colonial Marines bude určitě lepší, než poslední AvP.
      • Mechwarrior_bw
        tak snáď sa im tú "vysoko" nastavenú latku podarí presk... teda prekročiť.
  • Takové nemastné neslané
  • Gearboxu chci verit a odklad mi osobne nevadi. Prusvih bude, pokud hra ve finale dopadne spatne. Jinak COOP mam rad a marinaci by meli chodit vzdycky aspon ve dvou :-).
  • Cypri
    CoD script schow... No thanks...
    Doufal jsem v něco lepšího.
  • BoB.2
    Na ALIENy mam špatný zpomýnky. *9*
  • No řešit tu Camerona/Ridleyho myslím není zrovna moc adekvátní k této hře, hře...
  • na tohle jsem se puvodne tesila ,ale grafika je zastarala a animace na urovni roku 2006. dekuji nechci.
  • holy shit! paradni old skool akce jak za 90s let!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit