Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda pánové a dámy mám velikej strach , ta scéna ve videu jak aliena jednou rukou drží a v druhý má broknu se kterou mu ustřelí hlavu ??? co to k*rva je ??? *13* *13* *13* v jedničce se k tobě přiblížil na 2 m a v 70 % byl konec , žádný zabiju tě nožem ty ultimátní stroji na masení růžokožců ugh *13* *16*
    • no nalijme si cisteho vina kdyby byli alieni uspesni jako ve filmu obavam ze by si skoncil v tutorialu a dal se nedostal *1* *3*
      • Mechwarrior_bw
        pozri si Aliens 1986, alienov bolo možné zneškodniť jediným výstrelom z brokovnice alebo pár výstrelmi z pulznej automatickej pušky, pokiaľ neboli vo väčšej početnej prevahe tak by s nimi vojaci nemali problém. Dokonca Ripleyová ktorá pred tým nemala žiadne skúsenosti so zbraňou ich niekoľko zabila takže nie, neskončili by sme v tutorialu... hra by len bola obtiažnejšia (číže taká aká ma byť) *3*
        • ja te odkazu na dil druhy a tam ti marinaci moc jiste nevypadali. Sice to byla slusna presila o tom zadna nicneme se zmohli jen na to jich par ujeb4t a pak natahnout backory. A k tomu 1 rana brokovnici ano kdyz se trefis coz je kamen urazu kdzy alien ma reflexy lepsi nez jakakoliv kocka na nasi zemi a ze i ty sou pro nas svinsky rychle :D Navic sam pises o par prispevku vyse ze v avp 2k to chvili trva nez ho rozsolis. Tudiz bych ti vice jak tri alieny na pazbe ve hre nedal a to tak sedi na ten tutorial :D
          • Mechwarrior_bw
            aliens = alien 2 :) a neviem či má alien reflexy lepšie ako kočka ale jedno je isté - je tak 10-15x väčší ciel. A dobre si ten film pozri, alieni sa tam často pohybujú veľmi pomaly a je ich možné zabiť i niekolkými výstrelmi z pištole. A pozri si záver - Ripleyová ktorá nikdy nestrielala z pulznej pušky zostrelila behom pár sekúnd troch alienov ktorí na ňu išlu z rôznych strán. Myslím, že alienov zbytočne príliš predcenuješ.
        • Cahir
          Tak tak, je třeba si uvědomit, že na rozdíl od jedničky a trojky, ve dvojce stáli proti vetřelcům ozbrojení a vycvičení vojáci. Alien není žádná nesmrtelná teta.
    • Mechwarrior_bw
      ... mimochodom nedavno som hral avp1 classic 2000 na directors cut a na to aby ťa Alien zabil potrebuje asi 6 zásahov a trvá to cca 5 sekúnd. Ak už hráč nemá brnenie tak stačia 3 zásahy / asi 2 sekundy. Samozrejme narozdiel od posledného avp sú alieni tak 4x rýchlejší, že často ani nevieš odkial to príde a to je asi najväčšia devíza prvého dielu.
      • WOW, to zní zajímavě a nehrál jsem tu hru. Myslíš tohle? http://store.steampowered.com/app/3730/?snr=1_7_7_204_13 je to ona?
        • Yup, to je ono. A je to vazne maso *7*
          • A ak to uz skusis, tak odporucam pozriet tento graficky mod:
            http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux
            • Díky za info...
    • Mechwarrior_bw
      súhlas, je to proste jeden z tých novodobých trendov ktoré nemusím ... osobne by som pochopil úder pažbou na získanie 1-2 s ale toto čo sa už objavilo v poslednom avp je prvotriedny nezmysel a nepatrí to tam.
    • Jo souhlas, nelíbí se mi degenerace her v tomto směru. Všelijaká přihlouplá komba jak z déčkového filmu. *11* *11* Dost to degraduje akčnost. Alien velikosti z té scénky by měl člověka odmrštit alespoň o 6 metrů a způsobit závažné poškození.
    • Joo, trošku nám dělají z mariňáků, supra predátory... i samotnej predátor měl co dělat aby si aliena držel od těla :-))
      Ale kdo ví, třeba budeš hrát za mariňáka Ronnieho Colemana, takže se ještě uvidí :-D
  • Trocha chybka v titulkach u videa, nekde v case 2:31 tam mate neco o "auditoriu", ale tam se mluvi o "auto-turret section", kde vlastne jde o to jak tam ve dvojce nastrazili ty automaticke strilny, ktere pak postrilely desitky vetrelcu nez jim dosli naboje.

No jinak se na hru tesim.
    • Pokud budou účiné jak střílny z Primal Hunt mulťáku tak to bude masakr..
    • Hnidopichu :-)) kdybys dával víc pozor, tak taky poznáš že tam mluví o tom, že je rád že může nabídnout tohle universum (myslí svět Alienů), ale v titulkách to je přeloženo jako Vesmír, takže nebuď hnidopich, když vynecháš tak zásadní věci :-D
      • Universum a vesmír je totéž.
      • Já tu zmínku o auditoriu, pochopil až díky deathfoe, protože jsem četl jenom titulky, teprve po jeho upozornění, jsem si toho podruhé všiml. Takže mi to tak hnidopižšké nepřipadne.
      • Tak ja to videl jen jednou a titulky jsem ani moc necetl, jen proste v tu chvili ke konci jsem tam videl auditorium a pritom mluvi o necem jinem a hlavne tomu kdo nerozumi dobre ENG auditorium nic nerekne, ale kdyby tam byla neco jako Sekce s auto-strilnami, tak si vzpomene, kde to ve filmu videl a da si to do kupy. Neni to tak matouci jako univerzum x vesmir. Myslim, ze muj prispevek je urcite prinosnejsi nez ten tvuj, ktery jen rype do me. Za to, ze mam tak dobrou anglictinu jeste budu peskovan ne?
  • Z mého hlediska je u horor-lekacích her Co-op ve všech směrech věc, která tu hru strašně skazí, respektivě prožitek. Já když jsem hrál FEAR3 s kámošem, tak jsme se vesměs furt jen smáli a dělali kraviny z toho že na něj běží zombík co má na zádech bombu a když se do něj převtělí, tak že to je vlastně strašná sranda. Prostě ten efekt "bojim-bojim" z tý hry vyprchá, pokuď jste s někym na TeamSpeaku a hrajete spolu... pro mě jedině SinglePlayer
    • Moznost volby je krasna vec, takze nikdo te nenuti coop hrat.
      Ja si rad zahraju s kamosema a myslim ze i ve vice lidech se da bat, pokud si teda na TS nepovidate o fotbale a fakt se te hre venujete (trochu toho RP).
      • jak píšeš: "možnost volby je krásná věc", nařizuji tady snad všem aby hráli jednoznačně jen SP? Takže i já mám možnost volby sem napsat, že CO-OP je naprostá hloupost v této hře..
        • Snad jsi ale k tomuhle nazoru nedosel na zaklade hrani Fear 3 v coopu.
          U tehle hry se nemuzes totiz bat ani v singlu, je to nejmene povedeny dil serie.
          Ale jinak ano,pokud s kamosem nejste schopni hrat coop jakoby seriozne, tak potom si tu atmosferu sami zkazite.

Ja soudim na zaklade treba coop hrani L4D a ten ma celkem dost dobrou atmosferu i ve vice hracich a tak verim,ze i Colonial Marines budou v tomhle smeru super zazitek ve vice lidech (drzim jim palce).
          • hrál jsem Deadpace 2 multi, nebál jsem se.. hrál jsem L4D i L4D2, nebál jsem se... hrál jsem i AvP1 a nebál jsem se ani trošku.. prostě multiplayer a představa, že hraješ s člověkem, nebo proti člověku ti udělá ze hry úplně jiný zážitek, než když v 1 ráno zapneš dead space... A i když během hry mlčíte a snažíte se tu hru žrát, tak vždycky někdo z toho udělá funky záležitost, že třeba na tebe něco skočí a ty to odpálkuješ do bugu třeba... prostě CO-OP je záležitost zábavy, ne hry o atmosféře
            • doporuceujem starcrat2 proti ludom nejedna sa sice o taky ten strach s atmosfery ale nervozitu stremovanost co ti ten hajzlik na druhej strane netu vyvedie za kulehu.Ja mam spotene ruky len si to predstavim.
            • Ocividne jsi nebojsa a nevylekal by te ani cert.
              Ja si vzpominam na LAN party s AvP2, kdy se kamosi mohli po%elat jak se jim facehugger (protihrac) prisal na oblicej anebo kdyz na ne zasycal ve vypjaty okamzik z ventilacky.

Ze tveho postu je ale jasne,ze bohuzel nemas kamose, kteri by dokazali hrat hru bez delani volovin. Ja je nastesti mam a tak si coopy uzivam i co do atmosfery *5* .
  • Osobne by me spise zajimalo jak se bude hrat singl a jaka bude ai ostatnich marinaku, stejne bych to nemel v coopu s kym hrat. Nicmene jinak hra vyhlizi dobre, a je fajn ze se snazi drzet puvodni predlohy.
    • buh zehnej steamu a kamosum. Asi bys mel vice mezi lidi :)
      • skaven123
        hej? v ktorej krcme sa stretavas so "steamom"?
      • Lide co kolem me hraji tak hraji taktez jen singl a jeste k tomu zcela odlisny zanr her nez ja, jinak me osobne mp popravde taktez nezajima a souhlasim s vlaknem vyse (viz. "Bohy") ohledne herni atmosfery a veci kolem. V tom ohledu prave doufam, ze nove aliens budou plnohodnotnym hernim zazitkem i pro jednoho hrace a daji si na ai spolubojujich marinaku zalezet. Vubec me ten duraz na mp, coop v soucasnych hrach dost mrzi, myslim, ze nas postarsich singl hracu je vice nez dost a poradna, hutna, dlouha a atmosfericka kampan je to co na dnesnim hernim trhu dosti chybi potazmo byva na ukor zminenyho..
  • IsimonI
    To se nedá.xD já když se při hře leknu tak jsem schopnej hru hodit na lištu nebo vystřílet celej zásobník do stropu.. (dead space, fear atd.) Co teprv kdybych hrál ve skupince spoluhráčů.xD
    • Mám to taky hodně podobné... ale já se pokaždý "bojím", když se zrovna nic neděje. Ten strach z neznáma je nejhorší... ale když mi něco skočí před xicht...taky konečná, infakt a alt+F4 *1*. Dead Space, jsem odložil k ledu, dokavaď se mi nesrovná tlak, bo by to taky mohlo skonči srdeční příhodou... ale Doom 3 jsem dohrál 2x, a hrál jsem ho JEN v noci a sám doma *4*. Aj tak to byla makačka na pumpu *15*.
    • Amylee.Anderson
      Tak to já se bojim málokdy. Třeba když už je řeč o Dead Space, tak to jsem ještě zvládala, ale třeba nějaký části Penumbry nebo Amnesie jsem musela dat klavesnici a myš do rukou někoho jinýho a koukala se, protože bych se jinak asi po...:D
    • Mám to podobné :D Akorát já nestřílím do stropu ale do všeho kolem co se hýbe. :D Většinou to ale končí smrtí . :) Ale co kdyby nepřátelé byli mrtví a já střílel dál do ostatních? :D
      • Já se nebojím příšer ale čehokoli co vyleze zpoza rohu končí to tím že většinou zabiju rukojmí , přítele , poštovní schránku nebo ( a to zřídka ) nepřítele *1*
        • :D Přesně tak jsem to myslel. Příšery nebo klidně i lidští nepřátelé, kteří najednou vyskočí zpoza rohu, nebo klidně zeshora, jsou nejhorší.
          • No sakra kluci, co jste teda dělali u Dead Space? Nebo u Dooma3, kde snad každá potvora na vás kvíčela a útočila zezadu? :-D Doufám že se to obešlo bez jistých značkách na spoďárech a díky bohu snad i bez infarktu :-))
  • Vypadá to fakt dobře. Jestli zvládnou COOP a dobře vyvážit hru - akčnost, jak o ní mluví ve videu ... těším se.
  • pokud to neposerou tak to bude dobra hra
  • Cahir
    Předpokládám, že nejvíc to bude těžit z Camerona, za což jsem opravdu rád.
    • Z prvního Vetřelce to moc těžit nemůže, leda že by to byla adventura ve stylu Penumbry, což by taky nebylo špatné.
      • Mechwarrior_bw
        kombinácia Alien + Penumbra = dokonalosť :) už vidím ako sa pohybujem temnými šachtami a uzatváram za sebou jednotlivé úseky a kdesi v tme sa čosi zaleskne vo svetle baterky :)
        • Jste normální? Kdo by to hrál když by se všichni posrali!
          • Cože? Děláš si srandu? *15* Já bych to bral hned. Třeba o DOOM 3 hodně lidí říká že byl dost strašidelný ale pro mě to bylo strašidelný málo. Pořádná děsivá hra chybí. *16*
  • No tak na tuhle gamesu se fakt těším. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit