Přejít na výpis diskuzí
Aliens: Colonial Marines - jak naváže na filmovou sérii?
4.9.2011 | Redakce Games.cz
98 příspěvků
-
teda pánové a dámy mám velikej strach , ta scéna ve videu jak aliena jednou rukou drží a v druhý má broknu se kterou mu ustřelí hlavu ??? co to k*rva je ??? *13* *13* *13* v jedničce se k tobě přiblížil na 2 m a v 70 % byl konec , žádný zabiju tě nožem ty ultimátní stroji na masení růžokožců ugh *13* *16*
-
-
no nalijme si cisteho vina kdyby byli alieni uspesni jako ve filmu obavam ze by si skoncil v tutorialu a dal se nedostal *1* *3*
-
-
pozri si Aliens 1986, alienov bolo možné zneškodniť jediným výstrelom z brokovnice alebo pár výstrelmi z pulznej automatickej pušky, pokiaľ neboli vo väčšej početnej prevahe tak by s nimi vojaci nemali problém. Dokonca Ripleyová ktorá pred tým nemala žiadne skúsenosti so zbraňou ich niekoľko zabila takže nie, neskončili by sme v tutorialu... hra by len bola obtiažnejšia (číže taká aká ma byť) *3*
-
-
ja te odkazu na dil druhy a tam ti marinaci moc jiste nevypadali. Sice to byla slusna presila o tom zadna nicneme se zmohli jen na to jich par ujeb4t a pak natahnout backory. A k tomu 1 rana brokovnici ano kdyz se trefis coz je kamen urazu kdzy alien ma reflexy lepsi nez jakakoliv kocka na nasi zemi a ze i ty sou pro nas svinsky rychle :D Navic sam pises o par prispevku vyse ze v avp 2k to chvili trva nez ho rozsolis. Tudiz bych ti vice jak tri alieny na pazbe ve hre nedal a to tak sedi na ten tutorial :D
-
-
aliens = alien 2 :) a neviem či má alien reflexy lepšie ako kočka ale jedno je isté - je tak 10-15x väčší ciel. A dobre si ten film pozri, alieni sa tam často pohybujú veľmi pomaly a je ich možné zabiť i niekolkými výstrelmi z pištole. A pozri si záver - Ripleyová ktorá nikdy nestrielala z pulznej pušky zostrelila behom pár sekúnd troch alienov ktorí na ňu išlu z rôznych strán. Myslím, že alienov zbytočne príliš predcenuješ.
-
-
Tak tak, je třeba si uvědomit, že na rozdíl od jedničky a trojky, ve dvojce stáli proti vetřelcům ozbrojení a vycvičení vojáci. Alien není žádná nesmrtelná teta.
-
-
-
... mimochodom nedavno som hral avp1 classic 2000 na directors cut a na to aby ťa Alien zabil potrebuje asi 6 zásahov a trvá to cca 5 sekúnd. Ak už hráč nemá brnenie tak stačia 3 zásahy / asi 2 sekundy. Samozrejme narozdiel od posledného avp sú alieni tak 4x rýchlejší, že často ani nevieš odkial to príde a to je asi najväčšia devíza prvého dielu.
-
-
WOW, to zní zajímavě a nehrál jsem tu hru. Myslíš tohle? http://store.steampowered.com/app/3730/?snr=1_7_7_204_13 je to ona?
-
-
Yup, to je ono. A je to vazne maso *7*
-
-
A ak to uz skusis, tak odporucam pozriet tento graficky mod:
http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux -
-
Díky za info...
-
-
-
-
-
súhlas, je to proste jeden z tých novodobých trendov ktoré nemusím ... osobne by som pochopil úder pažbou na získanie 1-2 s ale toto čo sa už objavilo v poslednom avp je prvotriedny nezmysel a nepatrí to tam.
-
Jo souhlas, nelíbí se mi degenerace her v tomto směru. Všelijaká přihlouplá komba jak z déčkového filmu. *11* *11* Dost to degraduje akčnost. Alien velikosti z té scénky by měl člověka odmrštit alespoň o 6 metrů a způsobit závažné poškození.
-
Joo, trošku nám dělají z mariňáků, supra predátory... i samotnej predátor měl co dělat aby si aliena držel od těla :-))
Ale kdo ví, třeba budeš hrát za mariňáka Ronnieho Colemana, takže se ještě uvidí :-D
-
-
Trocha chybka v titulkach u videa, nekde v case 2:31 tam mate neco o "auditoriu", ale tam se mluvi o "auto-turret section", kde vlastne jde o to jak tam ve dvojce nastrazili ty automaticke strilny, ktere pak postrilely desitky vetrelcu nez jim dosli naboje.
No jinak se na hru tesim. -
-
Pokud budou účiné jak střílny z Primal Hunt mulťáku tak to bude masakr..
-
Hnidopichu :-)) kdybys dával víc pozor, tak taky poznáš že tam mluví o tom, že je rád že může nabídnout tohle universum (myslí svět Alienů), ale v titulkách to je přeloženo jako Vesmír, takže nebuď hnidopich, když vynecháš tak zásadní věci :-D
-
-
Universum a vesmír je totéž.
-
Já tu zmínku o auditoriu, pochopil až díky deathfoe, protože jsem četl jenom titulky, teprve po jeho upozornění, jsem si toho podruhé všiml. Takže mi to tak hnidopižšké nepřipadne.
-
Tak ja to videl jen jednou a titulky jsem ani moc necetl, jen proste v tu chvili ke konci jsem tam videl auditorium a pritom mluvi o necem jinem a hlavne tomu kdo nerozumi dobre ENG auditorium nic nerekne, ale kdyby tam byla neco jako Sekce s auto-strilnami, tak si vzpomene, kde to ve filmu videl a da si to do kupy. Neni to tak matouci jako univerzum x vesmir. Myslim, ze muj prispevek je urcite prinosnejsi nez ten tvuj, ktery jen rype do me. Za to, ze mam tak dobrou anglictinu jeste budu peskovan ne?
-
-
-
Z mého hlediska je u horor-lekacích her Co-op ve všech směrech věc, která tu hru strašně skazí, respektivě prožitek. Já když jsem hrál FEAR3 s kámošem, tak jsme se vesměs furt jen smáli a dělali kraviny z toho že na něj běží zombík co má na zádech bombu a když se do něj převtělí, tak že to je vlastně strašná sranda. Prostě ten efekt "bojim-bojim" z tý hry vyprchá, pokuď jste s někym na TeamSpeaku a hrajete spolu... pro mě jedině SinglePlayer
-
-
Moznost volby je krasna vec, takze nikdo te nenuti coop hrat.
Ja si rad zahraju s kamosema a myslim ze i ve vice lidech se da bat, pokud si teda na TS nepovidate o fotbale a fakt se te hre venujete (trochu toho RP). -
-
jak píšeš: "možnost volby je krásná věc", nařizuji tady snad všem aby hráli jednoznačně jen SP? Takže i já mám možnost volby sem napsat, že CO-OP je naprostá hloupost v této hře..
-
-
Snad jsi ale k tomuhle nazoru nedosel na zaklade hrani Fear 3 v coopu.
U tehle hry se nemuzes totiz bat ani v singlu, je to nejmene povedeny dil serie.
Ale jinak ano,pokud s kamosem nejste schopni hrat coop jakoby seriozne, tak potom si tu atmosferu sami zkazite.
Ja soudim na zaklade treba coop hrani L4D a ten ma celkem dost dobrou atmosferu i ve vice hracich a tak verim,ze i Colonial Marines budou v tomhle smeru super zazitek ve vice lidech (drzim jim palce). -
-
hrál jsem Deadpace 2 multi, nebál jsem se.. hrál jsem L4D i L4D2, nebál jsem se... hrál jsem i AvP1 a nebál jsem se ani trošku.. prostě multiplayer a představa, že hraješ s člověkem, nebo proti člověku ti udělá ze hry úplně jiný zážitek, než když v 1 ráno zapneš dead space... A i když během hry mlčíte a snažíte se tu hru žrát, tak vždycky někdo z toho udělá funky záležitost, že třeba na tebe něco skočí a ty to odpálkuješ do bugu třeba... prostě CO-OP je záležitost zábavy, ne hry o atmosféře
-
-
doporuceujem starcrat2 proti ludom nejedna sa sice o taky ten strach s atmosfery ale nervozitu stremovanost co ti ten hajzlik na druhej strane netu vyvedie za kulehu.Ja mam spotene ruky len si to predstavim.
-
Ocividne jsi nebojsa a nevylekal by te ani cert.
Ja si vzpominam na LAN party s AvP2, kdy se kamosi mohli po%elat jak se jim facehugger (protihrac) prisal na oblicej anebo kdyz na ne zasycal ve vypjaty okamzik z ventilacky.
Ze tveho postu je ale jasne,ze bohuzel nemas kamose, kteri by dokazali hrat hru bez delani volovin. Ja je nastesti mam a tak si coopy uzivam i co do atmosfery *5* .
-
-
-
-
-
-
Osobne by me spise zajimalo jak se bude hrat singl a jaka bude ai ostatnich marinaku, stejne bych to nemel v coopu s kym hrat. Nicmene jinak hra vyhlizi dobre, a je fajn ze se snazi drzet puvodni predlohy.
-
-
buh zehnej steamu a kamosum. Asi bys mel vice mezi lidi :)
-
-
hej? v ktorej krcme sa stretavas so "steamom"?
-
Lide co kolem me hraji tak hraji taktez jen singl a jeste k tomu zcela odlisny zanr her nez ja, jinak me osobne mp popravde taktez nezajima a souhlasim s vlaknem vyse (viz. "Bohy") ohledne herni atmosfery a veci kolem. V tom ohledu prave doufam, ze nove aliens budou plnohodnotnym hernim zazitkem i pro jednoho hrace a daji si na ai spolubojujich marinaku zalezet. Vubec me ten duraz na mp, coop v soucasnych hrach dost mrzi, myslim, ze nas postarsich singl hracu je vice nez dost a poradna, hutna, dlouha a atmosfericka kampan je to co na dnesnim hernim trhu dosti chybi potazmo byva na ukor zminenyho..
-
-
-
To se nedá.xD já když se při hře leknu tak jsem schopnej hru hodit na lištu nebo vystřílet celej zásobník do stropu.. (dead space, fear atd.) Co teprv kdybych hrál ve skupince spoluhráčů.xD
-
-
Mám to taky hodně podobné... ale já se pokaždý "bojím", když se zrovna nic neděje. Ten strach z neznáma je nejhorší... ale když mi něco skočí před xicht...taky konečná, infakt a alt+F4 *1*. Dead Space, jsem odložil k ledu, dokavaď se mi nesrovná tlak, bo by to taky mohlo skonči srdeční příhodou... ale Doom 3 jsem dohrál 2x, a hrál jsem ho JEN v noci a sám doma *4*. Aj tak to byla makačka na pumpu *15*.
-
Tak to já se bojim málokdy. Třeba když už je řeč o Dead Space, tak to jsem ještě zvládala, ale třeba nějaký části Penumbry nebo Amnesie jsem musela dat klavesnici a myš do rukou někoho jinýho a koukala se, protože bych se jinak asi po...:D
-
Mám to podobné :D Akorát já nestřílím do stropu ale do všeho kolem co se hýbe. :D Většinou to ale končí smrtí . :) Ale co kdyby nepřátelé byli mrtví a já střílel dál do ostatních? :D
-
-
Já se nebojím příšer ale čehokoli co vyleze zpoza rohu končí to tím že většinou zabiju rukojmí , přítele , poštovní schránku nebo ( a to zřídka ) nepřítele *1*
-
-
:D Přesně tak jsem to myslel. Příšery nebo klidně i lidští nepřátelé, kteří najednou vyskočí zpoza rohu, nebo klidně zeshora, jsou nejhorší.
-
-
No sakra kluci, co jste teda dělali u Dead Space? Nebo u Dooma3, kde snad každá potvora na vás kvíčela a útočila zezadu? :-D Doufám že se to obešlo bez jistých značkách na spoďárech a díky bohu snad i bez infarktu :-))
-
-
-
-
-
Vypadá to fakt dobře. Jestli zvládnou COOP a dobře vyvážit hru - akčnost, jak o ní mluví ve videu ... těším se.
-
pokud to neposerou tak to bude dobra hra
-
Předpokládám, že nejvíc to bude těžit z Camerona, za což jsem opravdu rád.
-
-
Z prvního Vetřelce to moc těžit nemůže, leda že by to byla adventura ve stylu Penumbry, což by taky nebylo špatné.
-
-
kombinácia Alien + Penumbra = dokonalosť :) už vidím ako sa pohybujem temnými šachtami a uzatváram za sebou jednotlivé úseky a kdesi v tme sa čosi zaleskne vo svetle baterky :)
-
-
Jste normální? Kdo by to hrál když by se všichni posrali!
-
-
Cože? Děláš si srandu? *15* Já bych to bral hned. Třeba o DOOM 3 hodně lidí říká že byl dost strašidelný ale pro mě to bylo strašidelný málo. Pořádná děsivá hra chybí. *16*
-
-
-
-
-
No tak na tuhle gamesu se fakt těším. *3*