Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • trosku to vypada jako aliens 4 dead...
  • Cypri
    Gameplay může bejt dobrej, ale takhle to prznit těma typama... nevim nevim.
  • Ještě někomu to připadá o mnoho vizuálně horší než tři roky starý AvP3 ? Tímhle by někoho oslnily možná v roce 2006 nebo 2007. Jinak hratelně to nemusí být vůbec špatný takový L4D akorát místo zombíků alieni.
  • OK odstranuju tuhle hru z wishlistu. Co to z toho doh*ajzlu udelali ? Snazej se napodobit naural selection?

K tomu vsemu to pusobi este badgetovejc nez AVP3.

Fakt hnus Reinkarnujte AVP1 v 1:1 NESAHEJTE NA GAMEPLAY a pak se muzeme bavit o koupi dalsi alien hry.

Ale jinak je mi z vas nanic developeri.
  • h0p3
    odkud tam jako přiběh ten triceratops ?
  • GlaDOS
    Na jednu stranu si honí triko, jaká to bude návaznost na Aliens, ale i přesto tam napráskají tolik druhů. Zatím to vypadá na pořádného kočkopsa. A to jsem si před pár lety prohlížel obrázky v nějakém časopise a těšil se na to (myslím, že to bylo ještě před nějakým pozastavením vývoje).
  • Jsem sice rád, že vím jací budou vetřelčáci, ale z pohledu hráče opět 1.5s *1*
    Žádné slepé trailerové nadšení se nekoná :)
  • A jejda on to nebude jenom grafický pukavec . Oni opět budou přidávat další vetřelce .. (ten sebevražedný je fakt úlet )
    No nic proti ničemu , jak bylo vidět v Prometheovi , s podstatou vetřelce si už neví rady ani jejich tvůrce .
  • Alien morfuje podľa prvotného hostiteľa. V trojke to bol pes a preto bol veľký ako pes a pohyboval sa ako pes. Ak by bol hostiteľom nosorožec. Tak sa na nosorožca podobať bude.
    • TheMachineXYZ
      nějak nechápu kde by se tam vzala ta zvěř :)
      V Alien 3 Director's cut to byla taky kravička ... výsledek byl stejný.
      • Coffin.Corner
        Třeba měli na LV-426 zoologickou zahradu *3* Těch dějových nesmyslů je ve vetřelčím univerzu tolik, že by mě tohle vysvětlení ani neudivovalo....
        • Ja byť genetický výskumník, tak by som rád pozoroval v čo všetko sa alien dokáže morfovať. A odskúšal to na rôznych druhoch zvieratiek. Napríklad.
  • Graficky to asi uplne neoslni, skoda ze to nema CryEngine 3, ALE pokud to bude dobre hratelne a zvladnou udelat i dobry MP, tak jdu do toho.
    Zabery jsou podle me jasne z MP, viz hlasky o zabiti vlevo nahore, tak prosim nestresovat s "triple killem".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit