Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za tri stovky na preziti okurkove sezony, vetsi potencial v tom nevidim.
  • Tak mám pocit, že tenhle řídký, naleštěný počin je COOL pouze pro vývojáře a děti, fandové série asi vyprázdní své žaludky než aby za tuto patlaninu zaplatili. Ještě si matně pamatuji AvP a tam rozhodně nebylo příjemné, když na hráče prskla vetřelcova krev, ale tady jsou mariňáci asi víc otrlejší, bo jim ty kyselinové cool cákance nic nedělají a aby hra byla jednoduší, tak tam nefunguje friendlyfire. Nebo je to jen proto aby se to dalo hrát s prstem v nose? Já, když si chci zapařit opravdu cool mega pařbu a v klidu se dloubat až po loket v nose, tak si pustím MACHINARIUM nebo jinou odvazovou hru. Ale když se to někomu líbí, tak je to jeho věc a od případné koupě jej odrazovat nebudu, každý se chce doma v posteli u televize s analogem v ruce odreagovat po práci. Já si zajdu na pivko.
    • Souhlasím s tou krví vetřelce, má to být kyselina schopná rozežrat trup lodi, tady to vypadá spíš jako laciná hrachová polévka.
      • Cypri
        Vitana nejspíš :D
  • ZvacA
    No a taky není nad to, když je obrazovka plná všelijakých - Kill50, Kill500, Kill19876, Triplekill100000000, Badass kill master 9000000 a podobný finty. Asi sem divnej, ale tohle je věc, která odrazuje od těch dnešních tzv. "her" stejně tak, jako vysmátej Pitchford & spol, kteří milují tam to a ono a milují všechny, ostatně jako u každé hry Gearboxu.
    • Cypri
      to taky nesnáším. naprosto to kazí atmosféru.
    • trefné
  • Posledni dobra hra od gearboxu byla half life blue shift
    • ZvacA
      Osobně bych zařadl ještě Brothers in arms sérii, ale ta utrpěla na podobných usměvavých PR kecech a bohužel nedotaženém slibném konceptu a nápadu to zapracovat.
      • DangerousDave
        BiA: rth30 bola vynikajúca, obtiažna hra s peknou dávkou taktiky, niečo také z WW2 prakticky neexistuje.
        • ZvacA
          Pravda, nicméně stále ta hra na tebe dýchá nenaplněným potenciálem a to cítíš od Road to hill 30, po Earned in blood až po Hell´s highway. Třebas i maličkosti, ovšem plno zajímavých prvků, které byly reprezentovány před vydáním na E3s a jež byly tak ambiciozně prezentovány skrz různá interview u každého dílu, vždy u každého dílu ve výsledku vymizely - reagující AI, lepší autentické prostředí, větší důraz na autentičnost, ne jen uměle vyvolávaný pocit realističnosti, spolubojovníci schopni dělat fígle jako hráč, případně pocit, že nebojuje za celou operaci jen jedno družstvo a jiné a jiné.

BiA není ve finále vůbec špatná hra, ale mohla být mnohem, mnohem lepší a abych se přiznal dnes ji hraji pouze pod taktovkou moderů, kteří ji teprve povyšují tam, kde měl být výsledný produkt. Protože když se pak z nostalgie podíváš třeba na nějakou prezentaci koncepce první BiA hry nebo třetího Hell´s highway, doprovázenou podobným entuziasmem Gearboxu o danou problematiku, nestačíš se divit, kolik zajímavého a podle všeho i zpracovatelného se do hry nedostalo.
  • :D totalny hnoj nieje nic horsie jak tieto videa kde sa vysmiaty vyvojari chvalia jak je vsetko super... vyde hra a skonci to strasnym failom CoD:Aliens vobec netusia jak taku hru robit double kill/ triple kill a pointy ? v hororovom fps gj
    • A nejvíce bodů dosáhneš při pařbě s kinectem , když vydloubnutým šušínkem dáš alienovi headshot.
  • Proč dneska ve všech tralierech musím půlku doby šumět na nastajlované vývojáře? Už mě to fakt nebaví, furt ty stejné awesome badass kecy.
    • to víš kravaťácká doba, oni vidí jen prachy
    • luke.skywalker
      to ani nejsou vývojáři.. spíš herci.
  • Mají tvůrci rádi vetřelce víc do hloubky a nebo jen tak, jakože jo, dobrá filmová série. Asi to druhé, jinak by nemohli byt z toho tak udělaní, jak se na videích prezentují. Už Prometheus byl pro fandy zklamáním a o toto osobně nejspíše nezavadím.
  • DangerousDave
    Už som na tie ich vysmiate ksichtíky alergický a (bez urážky) tie zvuky zbraní sú otrasné *1* ich zvukár musí byť hluchý, inak si to neviem vysvetliť.
    • Shaker
      na me to cely pusobi takovym lacinym dojmem a neni to tim, ze by se mi nelibila grafika, ale modely mi prijdou odflakly a kdyz sem videl, jak vesele sije jeden pres druhyho a zadnej friendly fire, tak se mi to fakt hnusi... FF by nemel bejt volbou
      • treba je to nejakej novej trend :) Rikas ze delas hru za miliony , naprogramuje ti to bandicka studaku za pytel huleni a kdyz najdes aspon 1000 lidi co si tu hovadinu koupej mas prachy za "vyvoj" zpatky a dal uz jenom vydelavas :) Idealne to podporis mohutnou marketingovou kampani :) Cely to vypada jako nepodarenej vtip, v naprostym kontrastu s tema dvema vysmatejma individuama co asi zijou v kralovstvi orisku a cukrkandlu , nechapu , nekoupim , neresim :)
  • Mno další PR břečka..Radší si projdu znovu na directors cut původní alien vs predator. To byla jiná řežba. Atmosféra i dneska.
  • Tyhlety sceny kdy se clovek "pere" s vetrelcem jsou fakt k smichu a na co sakra v Alien hre clovek potrebuje indikator zasahu? To mas proste slyset, videt a cejtit jako ve starym AvP. Nezlobte se na me ale to zase bude jednou ptakovina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit