Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč dneska ve všech tralierech musím půlku doby šumět na nastajlované vývojáře? Už mě to fakt nebaví, furt ty stejné awesome badass kecy.
  • Mají tvůrci rádi vetřelce víc do hloubky a nebo jen tak, jakože jo, dobrá filmová série. Asi to druhé, jinak by nemohli byt z toho tak udělaní, jak se na videích prezentují. Už Prometheus byl pro fandy zklamáním a o toto osobně nejspíše nezavadím.
  • DangerousDave
    Už som na tie ich vysmiate ksichtíky alergický a (bez urážky) tie zvuky zbraní sú otrasné *1* ich zvukár musí byť hluchý, inak si to neviem vysvetliť.
  • Mám takí pocit, že tie zábery sú zo starého aliena a z ného je len ten koniec. *7*
  • Taky to tak vidím :/
  • Shaker
    Vazne smutny je to skore, co tam vystupuje pri double killu, ALIEN BADASS apod... bohuzel z toho cejtim peknej prujem.
  • Mno další PR břečka..Radší si projdu znovu na directors cut původní alien vs predator. To byla jiná řežba. Atmosféra i dneska.
  • Tyhlety sceny kdy se clovek "pere" s vetrelcem jsou fakt k smichu a na co sakra v Alien hre clovek potrebuje indikator zasahu? To mas proste slyset, videt a cejtit jako ve starym AvP. Nezlobte se na me ale to zase bude jednou ptakovina.
  • Čím víc toho o té hře vím, tím míň se na ni těším. Alien universum mám moc rád a tak mi moc není po chuti tenhle CoD-like styl.
    Zatím jsem tam nenašel žádný náznak nějaké atmosféry. Pořád někdo někam běží a střílí, i ten ukazatel zásahů mi tam přijde naprosto mimo.

Nevíte někdy jestli tam bude autoheal? (doufám že ne)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit