Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    nejde mu spis o neco jako byl arx fatalis?
  • technicky, ale neznamena zmenit žánr ;) a technicky LoG nebyl uplně špatnej na to, že mají vlastní engine.. ja doufám, že vybrané peníze jím pomohou se posunout technicky vpřed i s enginem.. hlavně aby neubrali na kvalitě puzzlů.. také bych rád zahlédl open world prostředí protože mapa světa která byla u preorderu je docela velká a není tam jen Mount Grimrock.. fakt se těším.. btw další crawler.. Space Shock takže snad se blízká na lepší časy :))
  • aha tak to jsem hral jinou hru :) ale na 2ku se teda poradne tesim :)
  • Jak říkaš, v LoG nebyl problém zabít kohokoli tím že si před ním ustupoval v místnosti 2x2. Sek úkrok sek úkrok.. když si to udělal dobře tak si ani nesekl.
  • ogami
    zkus se zamyslet, kolik lidi pracovalo na skyrimu a kolik na log, pak ti to mozna dojde. napoveda: ten rozdil je opravdu propastny ;) odladit velky otevreny svet bude zajiste podstatne narocnejsi na finance a lidske zdroje, nez odladit krokovaci dungeon.
  • Krokovaci akcni dungeon je podle me anachronismus. Byl bych radsi, kdyby mel tahovy soubojovy system.
  • Blue.Shark
    Mně se spíš zdá, že přesně to, co jsi popsal, dělat nechtějí už z toho důvodu, že LoG měl být remake krokovacího dungeonu...a v tom je jeho síla, protože nic takového teď na trhu (pokud vím) není. Kdyby udělali to, co jsi popsal, byli by přece sami proti sobě, když podobných her (mám na mysli s volným pohybem) jsou stovky, ne-li tisíce. Ve prospěch současné podoby LoG hovoří i prodeje...ta hra jednoduše není žádným krokem zpět; je to dobře mířená střela, která se vyplatila jak vývojářům, tak spokojeným hráčům...
  • Tak ne vsechny studia maji tolik penez a prostredku jako Bethesda a tohle je cesta, jak vydat fakt dobrou hru za relativne malo penez.
  • Krok zpátky to nebyl, což potvrzují i ta čísla. Oldschool hráče není možný opomíjet, ten hlas zaznívá dost jasně z mnohých diskusí. Kvalita her současnosti šla během posledních let rapidně dolů, když si porovnám hry, jaký vycházely cca před 10-20 lety a to, co vychází dnes. Grafika špatnou hratelnost a stereotyp nezachrání. Neurazí, někdy potěší, ale zároveň hra nic moc neřekne. Naštěstí nemůžu říct, že pár dobrých titulů do roka nevyjde (i když víc než maximálně tři prsty z jedné ruky není třeba použít). Na druhé straně bych rád vyjádřil pochopení pro ostatní hráče. Ti mladší mají na věc jiný pohled, nebaví je moc přemýšlet a hry se dělají dnes spíš pro ně, s upřednostňováním 3Dperfect-cool, takže pokud je to baví, tak je to čistě jejich věc.
  • nerikam ze me bavil skyrim jen že proč to delali krokovaci a ne jak ve skyrimu
  • toto je dungeon crawler, nieje problem aby nejake studio vydalo nieco take ako popisujes ty, tiez by som bral iso (3d) skupinovku
  • Mne napr LoG bavil daleko vic nez Skyrim. Jak uz napovidaji prodeje, tak je o tento zanr stale zajem... navic troska nostalgie a vzpominky na hry na kterych clovek zacinal neuskodi.
  • to ukazuje že trh klidne znese vic "oldschool" her ale oldschool ve smyslu hratelnosti, technicky neni duvod zustavat nekde pozadu
  • podle meho to byl krok zpatky, dungeony by meli vypadat jak ve skyrimu, kompletne volny pohyb, svoji partu bych mel videt, nic by nebranilo i udelat prostorove hadanky. kdby chteli byt moc hardcore tak tahove souboje.
    LoG beru jako krok zpet protoze krokovaci dungeony jsou minulost ale chapu ze nemaji finance na AAA hru.
  • Jj, to souhlas, final boss mohl být lepší, ale jinak hra neměla chybu. Za mě 9 jak vyšitá.
    Jinak zrovna včera večer, když jsem navštívil jejich stránky a dozvěděl jsem se o potvrzení dvojky, tak mě to dost potěšilo. Věřím, že se povede minimálně stejně tak dobře jako ten první. Jedničky se prodalo cca 600 000 a vývojáři se vyjádřili ve smyslu, že by byli spokojeni s 1/10 prodeje, takže výsledek mnohonásobně předčil jejich očekávání a zajistil funkčnost studia na dlouhý čas dopředu. Takže to vypadá slibně.
    Možná by mohli dvojku vydat zrovna jako krabicovku včetně prvního dílu, myslím, že dost lidí by do toho šlo.
    Už teď je jasný, že dvojka se bude prodávat víc než 1/10, tedy to jejich původní přání
    60 000, když první díl se prodal s jednou nulou navíc...
  • LoG mě moc bavil, i když jsem si u některých záseků pomohl z návodu *3*. LoG 2 je pro mě jasná volba.
  • Podle mě byl super.
  • no...snad vymyslia lepsieho zaverecneho bossa, inac jednicka za 8,5/10 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit