Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kedze sme tu mali dnes clanok o BF tak tiez by dice mohol povedat plna verzia je len pre hardcore fanusikov ostatny si radšej počkajte na odladenu verziu *1*
  • Nereagujte na toho zakomplexovaného chudáka, on tie svoje srajdy píše pod každý článok s Armou... Zjavne je ňou až chorobne posadnudý *7*
  • sugyn
    Tak jestli mam brat hru jako investici s tim ze vynos z te hry bude hra hotova, tak potom je neco zvraceneho v tomhle svete. Navic ja do ty hry neinvestuji, ja ji kupuju. Kdyz chces koupit rohlik v obchode tak taky nepujdes porizovat pekarnu nebo jeji akcie a potom nebudes cekat az ti ten rohlik vyprodukujou. Pujdes a koupis si hotovy produkt. A proto me jako zakaznika privlastek beta/alpha nezajima.
  • 15k3
    To psaly už před rokem *12*
  • XorxoxTalarius
    No pokud davas penize za produkte kterej neni final, tak je to investice a pokud produkt stoji za hovno, tak je to tvoje chyba ze jsi udelal blbou investici.
    Proc myslis ze tolik titulu ma prizvisko Beta
  • však naprogramovat engine se stovky kilometrů čtverečních velkou otevřenou mapou, desítkami do posledního šroubku vymodelovaných vozidel, lodí, letadel, helikoptér, zbraní, multiplayerem pro stovku hráčů, nelineárním single playerem, editorem a podporou módů musí být hračka, proto taky podobné hry dělá dneska každý *1*
  • sugyn
    Me je uplne sumak jestli to je alfa, beta, gamma, nebo jinej mod, verze etc. davam za to penize a tak ocekavam dobry produkt.
  • Jack1947
    Dokazal, dokazal rict ze to stoji za gulove. *15*
  • Mozno by si nam chcel ukazat engine ktory vytvorilo tvoje studio... s tymto si v zivote nic nedokazes, a zrejme si ani nedokazal...*7*
  • ale budu použivat ten ich engine z ARMY ktory je úúúplne naho*no *15* *15* *15*
  • Deadpool
    On je primitiv? Jejdásku, napiš ještě nějaké moudra. Primitiv je snad ten, co vlákno založil. Navíc nereagoval nikterak přehnaně či neslušně, tak se vzpamatuj.
  • Neviem odkial si to pocul ale naplnenie obav z usudku "pocul som ze" je celkom marne, pockaj si najprv na release, nevidim dovod preco by mali charaktery vydrzat viac ako robocop, uplny bullshit, hitpointy tam su z army aj cela dynamika armoru..
  • Toto muze rikat stokrat kazdou hodinu a stejne to nebude nic platny. Stejne si to poridi hromada lidi co alfu povazuji za hotovku ( kdyz uz se prodava ) a pak budou nadavat jak magori. A k nim sa pridaji hateri z principu, kteri tu hru nikdy nehrali ani hrat nebudou, ale smysl sve existence nalezli v kydani hnoje po diskuzich. *1*
    Pristup do alfy by mel byt omezen. Normalne bych tam napalil plnou cenu at si to koupi jenom skutecne vazni zajemci. Volny pristup za nizsi cenu tu hru muze pohrbit. Prvni napor bugu ji udela takovy ksicht, ktereho se uz nezbavi. Dostane nalepku, ktera pak odradi hromadu potencialnich zajemcu. Podivejte na Armu. Postupuje to vsechno velice pomalu, neustale zpozdeni vseho, hraci mimo trpelivou komunitu jsou z toho uz otraveni. U DayZ to dopadne podobne ne-li hur.
  • že ti do toho zase skáčů, ale víš že samostatný DayZ nedělaj Češi, ale Novozélanďan Dean Hall?
  • Bohuzel moje obavy ohledne stand alone se stavaji realitou. Co jsem zatim slysel, tak charaktery ve stand alone vydrzi vic jak robocop proti airsoftovce.
  • Nebud primitiv.
  • No zatím žijeme v takovém světě kde alpha verze má pomalu méně problémů než finální nohužel.. *7*
  • No tak jasný, že by měli práci s mapou, ale na druhou stranu problémy co se vlečou snad už od prvního dílu kolize s prostředím, animace, interakce , celková optimalizace ta je u toho enginu hrozná
  • Jak jsi na to prisel, Alexi? Chces rict, ze ten popularni mod byl horsi nez alpha verze software? Mas tuseni, co znamena alpha verze?
  • Jack1947
    Bratia, prece se tu nepozabijime kvuli jedne zabugovane hre. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit