Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Horst_Fuchs
    Proč ne, záleží na ceně. Za alfa verzi bych z principu plnou částku nikdy nedal, to je jak kupování zajíce v pytli.
    • Bude stát cca 350 kč
      • Divne, ja cekal cenu kolem 15-20 EUR.
  • Bohuzel moje obavy ohledne stand alone se stavaji realitou. Co jsem zatim slysel, tak charaktery ve stand alone vydrzi vic jak robocop proti airsoftovce.
    • Slyšel to od Karla, říkal mi to Martin. Avšak nakonec se mi Martin přiznal že si to vymyslel.

Asi tak ... *1* *3*
    • Neviem odkial si to pocul ale naplnenie obav z usudku "pocul som ze" je celkom marne, pockaj si najprv na release, nevidim dovod preco by mali charaktery vydrzat viac ako robocop, uplny bullshit, hitpointy tam su z army aj cela dynamika armoru..
  • Za většinu problému v DayZ může ten sprasenej zastaralej engine, většinu problémů by vůbec nemuseli řešit např. v cryenginu, škoda že se vydali touhle trnitou cestou..
    • celoush
      Co za většinu problémů? On může za celé DayZ... parchant jeden *3*
      Ale máš pravdu, některé problémy by v Cryenginu nemuseli řešit. Zase by na oplátku řešili další, které Real Virtuality už má za ta léta pořešená. Navíc Černarus, že?
      • No tak jasný, že by měli práci s mapou, ale na druhou stranu problémy co se vlečou snad už od prvního dílu kolize s prostředím, animace, interakce , celková optimalizace ta je u toho enginu hrozná
  • Prepacte, nemyslel som to zle, arma engine je najlepsi a bohemia je bohovska ! Zistil som to po zahrani army, musel som to tu hejtit pretoze som to nehral a clovek sa tak citi zaujimavo, to je to co robia deti v mojom veku, co uz, aj aj budem niekedy dospely ako vy a nebudu zo mnou hormony robit to co teraz robia (kiez by som bol dievca, vraj dospievaju skor).... este raz Soory bratia.
  • 15k3
    To psaly už před rokem *12*
  • Jack1947
    Jen Alpha verze? Ja myslel ze cela hra byla cilena... echmm... pro no narocnejsi hrace. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit