Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, měl jsem štestí a dostal se mi do ruky klíč na právě probíhající betu...
    A musím říct že je to asi nepropracovanější webovka jakou jsem zatím hrál a to jsem jich hrál spoustu od stargate až po ikariam...
    Ve městě máte obrovskou stavební plochu kde si můžete navrhnout město podle sebe, od sídliště až po továrny, a poté tu jsou armády které narozdíl od ikariamu a spol neposíláte jen od města k městu ale opravdu je řídíte na gigantické mapě ČR kde najdete i ty největší pr*ele ČR.
    Už ted je hra hratelná a plná propracovaných a dobrých nápadů a vyvojáři plánují do budoucna spostu dalších věcí.
    Další velké plus je česká komunita a ochotní vývojáři kteří na betě hrají mezi hráči a normálně se s nimi baví a zajmají se o jejich názory.

Sečteno podtrženo tahle hra mě překvapila svou propracovaností a podle mě je to v současné době nejlepší webovka a navíc 100% čechů.

BTW hodně sem se divil kam až jsou lidé v těchto komentářích zajít... až do oblastí které nemají s touhle hrou nic společného :D
  • Proč zrovna MECH, když češi dali daleko slavnější jméno světu?
    • V battle-techu se mechum říkali OBR - obrněný bitevní robot *5*
    • V mechovi fyzicky sedí řidič. Robot je samostatný/dálkově ovládaný.
    • Protože robot a mech jsou 2 rozdílné věci. To co bylo v tom videu určitě neni robot.
    • Rossum's Universal ROBOTs
  • Trochu najimne, ze volby prinesu zmenu *1*
    Ved volby su manipulovane medialnym kartelom, do parlamentu sa dostane len strana spriaznena s anglo-americkym imperiom, o inej strane sa ludia ani nedozvedia.
    Zaujimalo by ma, kto vyvoj tejto hry financuje, ci je to platena propaganda, alebo len najimita vyvojarov.
    • smejki
      to financování bude skutečná zýhada, škoda že to z videa nejde poznat...
  • Svatá prostato zavítal jsem na homepage a přečetl si "alternativní" historii...

Kucka omezte hulení a koukání na bednu, jenom vám to prospěje...
  • to uz je moc aj na cechov:D
  • Náhodou nemáte někdo pozvánku do bety? fallen@centrum.cz
  • Si rači zahraju webgame.
    • Ještě to neumřelo? *16*
  • Trailer docela dobry .. tak hodne stesti, treba se z toho vyklube vazne neco zajimaveho :)
  • Prvni "teaser" (nebo jak to nazvat) me zaujal, ale po shlednuti druheho videa jsem zklaman. Co uz, me si neziskali, kazdopadne autorum preju hodne stesti.
  • What the fuck am i watching?!?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit