Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Doporučuju tuhle parodii od Mega64, kdo ji ještě neviděl.

http://www.youtube.com/watch?v=dP30WYgYiUI
  • nemůžu si pomoct, ale tahle zpráva mi připadá naprosto zbytečná *7*
    • Anal.S
      A mě třeba ne... i když Heavy Rain nevyšel na PC, pořád mě hodně bavil Fahrenheit a doufám že další titul od Quanticu se snad na starou platformu dostane.
  • Tak, čo si ja pamätám aj sami vývojári hovorili o tom že tá hra by sa mala prejsť len raz a každý by mal mať ten svoj koniec. Osobne som ju dohral len raz a všetci prežili.
  • rancor1223
    Pro mě jedna ze dvou her, kterou bych si chtěl zahrát na konzoli. Bohužel (teda spíš naštěstí *1*), jsou dvě hry tak málo, že radši zůstanu u sledování jejich Walktrough na PC *1*

btw ta druhá hra je Red Dead Redemption
  • Po korekture: :)

Heavy Rain dohráli mnozí, ale alternativní konce viděli jen ti nejtrpělivější

Jména vývojářů z Quantic Dream se dnes už opět skloňují především v souvislosti s jejich napjatě očekáváným příštím projektem. Přesto není bez zajímavosti, že vývojáři teprve nyní zveřejnili statistiky z hraní své poslední adventury Heavy Rain. Vyplývá z nich například, že 4% hráčů zažilo všechny možné konce hry, což není tak málo!

Celé třetině hráčů se podařilo, aby jim všechny postavy zůstaly naživu až do konce, dokonce samotnou hru dokončilo 74 procent. Tedy o deset víc, než komu se podařilo zachránit ztraceného chlapce Shauna. Svůj první souboj v Heavy Rain vyhrálo 95 procent hráčů!, a tři procenta si zasloužila platinovou trofej. Nepatřili jste mezi ně náhodou i vy?
  • "Vyplývá z nich například, že pouze 4% hráčů zažilo všechny možné konce hry. Není to znamení, že příští hra od Quanticů by měla být podstatně lehčí?"

Ne, to znamená pouze to, že 4% hráčů se obtěžovalo hrát tu samou hru více než jednou. Já jsem to dohrál jednou a ani by mě nenapadlo to hrát hned znovu několik hodin kvůli tomu, abych viděl 10 odlišných minut. Znovuhratelnost je u podobných her přeceňovaná a nejvíc miluju, když dá do hry někdo 4 odlišné konce stávající se z minutového videa a 5 hodinovou hru propaguje jako záležitost na 20 hodin.
    • Neni nad to se kouknout na alternativni konce na tytrubko.
  • A takto má vyzerať každá hra *9*
  • No me osobne alternativni konce ani nezajimali....zazil jsem ten svuj, a to mi stacilo...zazitek paradni....a tak si ho i zachovam.........nebudu si ho nicit opakovanym hranim
  • Phillios191
    Přesně tak, kdyby hru udělal i na PC + někdo případně udělal CZ byla by to pecka, přeci jen adventury jsou prostě nejvíc vychutnatelný na PC. Takový Fahrenheit, to byla pecka... jediná adventura, resp hra vůbec co mě tak silně vtáhla do svého světa jako žádná jiná, já Fahrenheit přirovnávám k mistrovskému dílu ve světě PC her, protože se neuvěřitelně zalíbil mému srdci :) Kdyby se to ještě zfilmovalo(dobře) tak bych hned věděl na co jít :)
    • Anal.S
      Jo, ale Fahrenheit pořád nebyla PC hra. Jasně, vyšla na PC, ale přiznejme si, byla stavěná na míru konzolím a jako port byla dost mizerná.
      Nic proti Fahrenheitu, jinak na něj sám nedám dopustit, i když ve finále se autor scénáře nechal asi trochu unést.
    • miker17
      Jojo idigo prophecy byla nuveřitelne dobrá hra které se snad může jen Heavy rain nic jineho
  • Tak já jsem Heavy Rain dohrál 4krát a 3 mi přežili všechny postavy *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit