Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, Heavy Rain je úžasně udělaný interaktivní film!!! Vážně skvěle... Problém je, že jsem si na něm otestoval, že nedokážu sedět u filmu déle jak 3hodiny, takže jsem ho odložil... Miluju adventury, ale není to adventura, miluju filmy, ale není to film, miluju RPG ale není to RPG... Osobně jsem se s hrou nedokázal ztotožnit a najít v ní element zábavy, která by seděla pro mě... Ale jako dílo je to vážně skvělé... Myslím že je to hodně kontroverzní počin...
  • Mechwarrior_bw
    ...
  • michaliuz18
    taka skoda ze nemam ps3 , za to mi ale stacil fahrenheit co je takysto uplne uzasna emocialna hra :) ale RAZ si musim ten heavy rain zahrat :) raz
  • Jazz
    Škoda, že není Heavy Rain na PC. Sice jsem zhlédnul celej walkthrough za sobotu a neděli, ale vždycky je to lepší zahrát si sám.
    U Fahrenheitu jsem se nesmírně bavil, teda až na to vyprávění u té báby, co se Lucasovi stalo, to už jsem nestíhal mačkat tlačítka a přizval kámoše na DUO. *15*
    • ten konec Fahrenheitu bol velmi trapny.
  • Musím se pochlubit, že jsem zatím Heavy Rain hrál sice jen jednou (určitě se k němu ještě vrátím), získal jsem platinovou trofej, všichni přežili a zachránil jsem i Shauna. Jsem holt hrdý, že patřím do oné jedné třetiny:D
    • Kdybys aspoň nelhal a nedělal ze sebe hlupáka. Pro získání platinovky musíš shlédnout úplně všechny konce hry, tzn. hrát ji mnohokrát a v různých situacích se různě zachovat (protože i za různý postup dějem jsou odlišné trofeje).
      • No tak holt se snad můžu splést s tou trofejí, to ze mě ještě nedělá lháře.
    • hehe to seš *1* ...ale to může říct každý *3*
  • HR jsem hral skoro presne pred rokem, dohral jsem to 1x a hrat znova se mi to nechtelo. Bavil jsem se ovsem skvele. Hru jsem prodal a byl konec...
    Ted toho ale lituju a chci si ji zahrat znova, musim si ji koupit *16*
    • Jazz
      A proto hry neprodávám ani nic jinýho. *6*
  • dost negativne napsany clanek... to ze hru a zvlast tuto dokoncilo 74% hracu, je sakra vysoky cislo a melo by to byt v nadpisu... to ze hru nedohral kazdy, je zcela normalni a vsechny alternativni konce je zalezitost nekolika opakovani, coz u bezneho hrace nehrozi.
  • Malleth
    Přišel ke mě kámoš....celkem herní analfabet, ale Heavy Rain ho příšerně chytnul a prakticky ho dojel za víkend. Všichni mu ale umřeli *1*

Pro mě je HR jedna z nejlepších her všech dob a ukázka toho co se dá stvořit, když člověk jde za svou vizí, nekouká na okolí a má za sebou distributora, kterej do jeho riskantního projektu nalyje hromadu peněz.
    Takhle se podle mě má vyprávět příběh ve hrách
    • http://www.escapistmagazine.com/videos/view/jimquisition/3075-Videogames-Are-Not-Movies-Get-Over-It
  • Pardon za OT.Máme tu nový projekt http://www.indiegala.com/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit