Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jop, seš dobrej... *4* jen tak dál.
  • VaZqeZ_EU
    Díky!!! *3*
    Já "překvapivě" také patřím do 99.9% skupiny co nenávidí Flash. Vše mně v PC funguje jak má, až na ten zpropadený Flash... Určitě vyzkouším!
  • Sandwitche , koukám že mínusy skáčou pěkně asi sem uhodil po správný struně ale o to mi šlo naštvat ubožáky beztak mám pravdu
  • Jack1947
    Swiche *3*
  • Pokad nekdo rad sleduje twitch a jine steram sluzby a nenavidi flash (co se ptam kazdej nenavidi flash) tak existuje programek zvanej Livestreamer (na vsecky platformy) kterej vam umozni spustit stream prez MediaPlayerClassic nebo VLC nebo jiny vas oblibeny prehravac. A najednou z 80% zateze na procesor pri HD streamu pri flashi se stane 8%. A vy muzete nadale delat neco jineho pac vam pri flashi nevybuchuje pc. Taky se prez to da koukat na archiv.

http://livestreamer.readthedocs.org/en/latest/

Existujou i ruzne addony do prohlizece ktere vam to helpnou pustit hned ze stranky, pokad vam vadi cmd.
  • "twiche" :D
  • Tak momentalne hlavne problem je, ze ti to kludne mutnu aj ked tam nemas hudbu, pripadne tvorcovia tam maju svoju hudbu a nemaju problem so streamovanim (pretoze chapu ako to je pre nich prinosne), len holt ten "uzasny" algorytmus to vyhodnoti blbo. Toto si proste musia poriesit, inac sa im na to ludia casom vyprdnu.
  • Nedovedu si představit život bez twiche, kde blbci koukají na jiné blbce jak hrají hry dmce ,zavedl bych určitě povinní vojenskou službu tam by je srovnali a blbce s facebooku taky
  • walltar
    Ve hrách se snad taky dá vypnout hudba ... jen s cutscénama by mohl být problém.
  • Jack1947
    Předně je to herní Streaming - takže jen průběh hry a občas ksicht. Zase kdyby nebyl vidět streamer bylol by to takové podivné ale i tací se někde asi i najdou.
  • Ještě že tak. Spojení s yt by nakonec vedlo k omezení služby, k jejímu plnému převedené pod yt apod. Uff.
  • no tak by na to nikdo nekoukal. Nevim co tam vubec lezou takovy blbky a delaj z toho stream svyho facebook profilku. Je to sluzba na streamovani her, tak at streamuje laskave hru, ne sebe, a nebo at nestreamuje vubec. Kdybych to koupil ja, okamzite bych zabanoval vsechny kdo nestreamuji to, co maji. Viz tyhle holky a lidi co streamujou jak obedvaj.
  • Jack1947
    Twitch boy alert. *5*
  • ta hudba k tomu patří
  • nepíšu, napsal jsem pouze že to laguje, což je nevyvratitelný fakt
  • Jack1947
    Nikdo by se na to asi jen nekoukal, (no možná že jo, kdyby bylo koukat na co).
  • pises to ovsem tak, jakoby to byl jejich problem. To ovsem ale jejich problem neni.
  • vždyť to píšu, źe laguje
  • twitch taky neni sluzba na streamovani hudby, ani polonahych holek s polovinou poprsi venku, hrajicich lolko, ktere vubec neumi a streamuji tak sami sebe akorat.
  • laguje pouze pokud se deje neco s flashem, a nebo pokud ma Telia problem s pripojenim ke zbytku sveta, popripade tvuj provider (O2 ma velke problemy s twitchem). V tom pripade ti stream potom bufferuje, a v tom pripade je na streamerovi aby zkusil jinej server.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit