Přejít na výpis diskuzí
Amazon kupuje Twitch za necelou miliardu dolarů - proč to dává smysl pro obě strany
26.8.2014 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
a jelikož podle svazu zm*dů pro ochranu autorských práv je každá hudba licencovaná, i když je od interpretů co si toho nežádají, nebo jsou dávno mrtví, tak si toho moc neposlechneme
-
na twitch vůbec nechodím, co je to za službu vím jen zprostředkovaně kvůli tomu, že hry sám hraju, ale ta hudba bych řekl možná až takový "neproblém" nebude... ono to není jen o tom si vypnout hudbu v pokoji během nahrávání, pokud bude někdo chtít streamovat třeba Burnout Paradise tak mu můžou videa smazat nebo vypnout zvuk už jen kvůli úvodní hudbě v menu od Guns n' Roses - Paradise City, licencovaná hudba v GTA podobně, myslím, že taková "Video killed the radio star" by mi v nějakém lets play GTA Vice City online moc dlouho nevydržela, v nějakém videu na jedno z posledních Call of Duty jsem zase slyšel tuším to bylo intro hrát Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart, ono to není jen o tom vypnout hudbu, když spousta velkých her používá hudbu licencovanou
-
tragicke je to jenom diky flashi, coz se nezmeni, (pokud ti to vadi, poustej si to pres livestreamer v mpc-hc, naprosta parada) a pokud ma Telia problem s pripojenim ke zbytku sveta.
-
jen občas hrozně laguje
-
ignorant above
-
mazou zvuk z nahranych videi pokud tam je licencovana hudba. Velice jednoduche a jasne.
-
stream je plynuly.
-
Tak změny pravidel mě až tak nevadí ... jen prostě lidi časem přestanou streamovat s hudbou (imho jen plus ... si tu hudbu můžu pustit doma) a hlavně doufám, že se služba jako taková zlepší. Protože někdy bylo to streamování opravdu tragické.
Ale nejvíc bych asi uvítal kdyby dali možnost měnit kvalitu streamu pro všechny ... to si myslím, že by dost pomohlo. -
Bude zajímavé sledovat přicházející změny, nová pravidla budou lidi pobuřovat, ale zvyšující kvalitu služby budou lidi brát jako samozřejmost :D
-
Co je vůbec ten amazon , to je nějaké americké aukro nebo co co z té koupě vůbec bude mít... no to je vlastně fuk páš bez games bych pomalu ani nevěděl že nějaký Twitch je jediné pro mně směrodatné je že díky Twitchi se taky dostává trochu do popředí SMITE - už by taky bylo trochu na čase, vyjít ze stínu těch DOT,LOL, HON,HRON a FRON a DRON her...
-
Taky by měli okamžitě přestat mazat zvuk z již nahraných videí, je to otřesné.
-
Což je celkem ostuda tak předražená služba a ani jí správně nefunguje to čím se vyznačuje...
-
Hlavně ať tu službu dají pořádně do kupy. Jejich stream není zrovna plynulý