Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *13*
  • Hlavně že se za ním ženeš jako malé děcko Aštare, klidně si ho nech! Kdo napíše po mně, je nebetyčná lopata! Ha!
  • Tak ať si ho klidně má *6*
    Zadejte vaše slovo:
  • V tom pripade je to v poradku *1*
  • smejki
    love, rainbows, unicorns!
  • Válčit se bude bez ohledu na to, jestli to budou cvičit na simulátorech nebo ne. Tyhle simulátory ti zajistí hladší provedení mise a sníží ztráty na obou stranách a na civilním obyvatelstvu.
  • ja sem osobne zvedav ktery engine krom VBS od BI dokaze zvladnout tak rozlehle prostredi. Mozna jen Cryengine, ktery vsak svou fyzikou neni na tom o nic lepe nez VBS. Pritom VBS jde do detailu omnoho vic nez Cryengine... jak rikam sem zvedav, ale nezapominejte ze zobrazit mapu 10x10 KM neni jen tak...
  • No nene, vysokoškolsky vzdělaný člověk má mít poslední SLOVO.
  • Urcite *1*
  • Dobrá tedy, tuto lopatu již pustím. Snad tě někdo sebere *1*
  • Dost slabe hele,mozna by ses mel drzet te sve loapty *1*
  • Vím, že první verze VBS vypadala poměrně vtipně, ale snad nebudeme BI Studio až takto potápět! Ikdyž, samozřejmě se s tebou nepočítám do jedné skupiny, když jsi nikoliv vysokoškolsky vzdělaná lopata.
  • Poprve to bylo docela vtipne,ale ted ...
  • Jako vysokoškolsky vzdělaný člověk jsem schopen pro US Army vytvořit nejlepší simulátor na světě, stačí aby mi napsali mail a já jim pošlu kopii mého DIPLOMU! Který opravdu mám! A VBS2 bude minulostí. Jsem lepší než BI studio.
  • Tak PhysiX už tam je.
    http://www.youtube.com/watch?v=tS8mTRqHj40&feature=related
  • Nedávno byla vydaná nová verze VBS 2 2.0. Je tam pár úprav, nic radikálního. Hlavně to už běží na VRE 3.0 (jako AA2) a je tam i pár dalších novinek.

Do budoucna pak počítám s přidáním věcí z AA3 (physix, render to texture a tak).
  • Je to smutne, kdyz se hry vyuzivaji k priprave na realnou valku a zabijeni.
  • Mno bohemka dycky umela modely a textury. Grafika je velice slusna a patri urcite do prvni ligy az na ty stiny a doskakovani lodu. Ale fyzika a celkovy dojem z pohybu nejenom postav se pohybuje nekde na urovni okresniho preboru. Arma3 prinasi zlepseni jenom dilci proste v mezich moznosti jejich engine. A pokud zadavatel pozaduje nejnovejsi technologie urcite tym mysli skutecne to nejnovejsi aby se v tom par let nemuselo hrabat. A na to Arma3 urcite nedosahne.
    Nechci soudit ale programatorska vybava bohemky vypada spise na kluky tesne po studiu kery se tam stridaji za par penez jako na bezicim pasu. To je sice levny zpusob vyvoje ale ponekud chaoticka a zdlouhava cesta postupneho vrseni zaplat k funkcnimu vysledku. A to vsechno se odrazi rovnez na optimalizaci.
  • Tak tak, a vzhledem k tomu, že tady jde o dost velkou věc, tak snad Bohemka půjde do sebe a neudělá klasickou šarádu typu: vzali jsme náš 12 let starý engine a nalepili jsme na něj DX11 tesselaci.

Já mám vlastně tu hrozivou armu docela rád.
  • jindra.veliky
    nahodej do Army 3 pohled z vrchu a je to *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit