Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • holt Activision zaplatila víc a Blackops se na základnách US Army budou líp prodávat :-D
  • Ať to změní na Amíci proti Teroristům - ne ? Tak se teď jmenuje moderní nebezpečí !! Teroristy snad amíci pustí !! hehehe stejně je fakt prdel jak jen stačí na někoho ukázat a říct TO JE TERORISTA a má to spočítané ! Koneckonců talibance vycvičila u.s. armáda takže nexápu co jim na tom vadí - že by komplex z minulosti. Jsou to neuvěřitelné jelita - pro firmy však podstatná kupní síla - bohužel !
  • Ráže 5.56 má menší průraznost, ale díky tomu má mnohem větší smrtící účinek. Protože zatímco střela ráže 7.62 tělem lehce proletí, 5.56 se po vniknutí do těla začne rotovat a spomalovat a tím samozřejmně napáchá mnohem devastující škody.
  • nakonec kvuli vyp*cenejm amikum budete strilet leda tak kravy jen aby USA a jejich rodiny byly spkojene omg
  • No ty si nějakej chytrej, zbraně kopou všechny a zvlášť obyčejným lidem by neměly problém urvat rameno(a proč asi vojáci střílí po dávkách, eh?). Určitě by to hře prospělo(viz. BC2 a CS, zbraně se chovají jako zbraně a s každou se musíte naučit, ne jak kuličkovky). Když je jedno s čím střílíš, je to hra nanic. EA chce mít svůj CoD tak ať si ho má, ale mě na tím dojem neudělá.
  • strilel s kulickovkou. a kopala. asi nakej noob ,)
  • Nesmysl, obě ráže mají své pro a proti. Menší (5.56) má na větší vzdálenost malý účinek. Proto např. americká armáda přezbrojuje na 7.62 pro operace na blízkém východě, kde se většinou bojuje na větší vzdálenosti a přes překážky. 7.62 zbraně jsou obecně méně přesnejší (myslím útočné pušky), nicméně dle mého názoru daleko univerzálnější. Nehledě na to, že jsou to daleko víc user friendly zbraně. Bych vám přál vidět, když amíci dorazili na cvičení na doupov. Tanky zůstaly zapadlé v bahně, a zbraně? Škoda mluvit. Nějak jim písek,voda a bahýnko nesvědčí *4*
  • nevim jak vy, ale ja jdu zahrat betu a za talibance postrilim par amiku ;)
  • Pro me dnes beta konci a pres jiste vyhrady ke zbranim( neni nad to vyrazit na strelnici) jsem spokojeny. Kupuji. Mapu Kunar Base jsem zcela vynechal,rezba ve stylu CoD me nezajima. Zato Shahikot Mountains je jine kafe,fantasticka atmosfera a navic pokud se sejde parta lidi kteri jsou u strilecky schopni pouzivat aspon cast sveho mozku lze ji i uspesne dobit. Mile me prekvapilo jak si autori dali praci se zvuky. Strilite v soutesce,v jeskyni a hned je patrna zmena. Bohuzel uz i v bete byli zaznamenani cheateri,naivne jsem si myslel ze zustanou u sveho oblibeneho MW2.
  • to by bylo dostrné to by bylo jak delta force:black hawk down :D ale co to by pak nepoznali kdo je kdo ale Tallibán by tám měli dávát protože decdka nebudou sřílet svoje krajany ale nepřátele a stejně male děcka multák nehrajou
  • Nemusel jsi to vypisovat do takových podrobností měl jsem pouze na mysli že se začínají dost používat právě ráze 5.56 jak jsi napsal používá je NATO i USA army a z toho právě vyplývá že zbraně míň kopou.
  • Ja bych jim dal verzi, kde se da v multiplayeru hrat pouze za Americany, to by se jim asi teda libilo, kdyby se jim vojaci strileli rovnou jen mezi sebou... *12*
  • Špatně, nábojů se střelou ráže 7,62 je celá řáda, od těch východní provenience (7,62x39, 7,62x54R) po NATO náboje 7,62x51. 7,62x39 využívájí zbraně Kalashnikovi výroby (AK47, AKM, AKMS, AK103, AK104) i československé Vz.58, 7,62x54R využívá SVD Dragunov, PKM, UK59 a NATO 7,62x51 využívají kupříkladu DMR, M14, M24A2, M21, M240, M62. A to tento výčet je pouze nástinem všech zbraní a jejich variant využívající náboje dané ráže. To, že "moderní" zbraně, mají menší zpětný ráz, než ty druhoválečné, je jednak zapříčiněno menšími náboji (například 5,56 v M4/16 rodině je mrňous, oproti plnotučnému náboji .30-06 v M1 Garand), uzpůsobeným mechanismem, kompenzátorem. Velkým faktorem pro střelbu je schopnost střelce ovládat svou zbraň.
    Jinak souhlasím, že CoD I je arkáda, ale oproti nejnovějším dílům (od MW výš) je to zábavné na oddáchnutí od ArmA II
  • Takovej shit jsem opravdu dlouho nehrál!
  • Jejich rybíz, sami se tím okrádají o zisky.
  • Hrál jsem CoD 1 a to hned několikrát ale že by tam zbraně kopali to jsem si nevšiml byla to arkáda. Dnešní zbraně už taky moc nekopou zvlášť když se ráže 7.62 používá už jenom v AK47.
  • Větší sr*čku než je tohle jsem snad ještě nehral. Samozřejmě myslím Multiplayer...
    Nevyvážený, mapy nahovno, hromady hackerů, a to je prosím jenom Open BETA.
    Jde to s EA od 10ti k 5ti.... *12*
  • A čím si střílel?
  • Čoveče myslím :), ale z osobních zkušeností vím, že stále hezky kopou a není sranda s nimi něco trefit.
  • Duuku_cz
    Stačí aby zbraně pořádně kopaly, jako v CoD 1, dobrej for *3* . Nemyslis ze dnesni zbrane uz jsou trochu lepsi nez ty za 2. svetove?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit