Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Upřímně doufám, že to nevyberou.
  • Líbí se mi, co zatím ukázali z vizuální stránky, jestli nebude repetetivní hratelnost, což bývá u dost mlátiček, tak by to nemuselo být špatný. A že se to přesně nedrží pověsti... tu už tu jednou máme, nikdo nám jí nesebere, tak proč jí nepojmout trochu jinak?
    • Robotron3
      Protože tím jen prohlubují předsudky o hrách, že když vezmou tradiční historický námět (pověst), tak z toho nedokáží udělat nic víc než akční blbost, která nemá se smyslem pověsti nic společného.
      • Kdyz pises takovy veci mam hroznou chut te urazet ale neudelam to. Takovej jsem humanista :D
        • Robotron3
          To spíš asi nevíš co napsat? Až na něco přijdeš, klidně se poděl...
          • Na to neni co psat protoze ty uz jsi jednoznacne rozhodnuty ze to bude spatna akcni hra i ktera urazi tvuj historicky jemnocit...
            • Kdyz se ti libi nejakej namet a chces z nej udelat hru a zachovat pribeh tak z toho bud muzes udelat adventuru a nebo vypichnout par stezejnich bodu ktere se ti zdaji dulezite a udelat okolo toho dobrou hru jineho zanru.

Ja jako hrac pro ktereho adventury nepatri k nejoblibenejsimu zanru preferuju dobrou hru.
            • Robotron3
              V tom smyslu bude špatná, protože když už si někdo vypůjčuje tradiční námět, tak na oplátku má mít k němu trochu úctu a snažit se ho vystihnout obsahově a nezprznit. Což je přesně Golem Mechwarrior. Je tam tak strašně moc vidět ta prvoplánovost vzít netradiční prostředí pro Amíky a naroubovat na to akční hru aniž by to s pověstí mělo samo co dělat.
      • Předsudky byly, jsou a budou. Jedno se akčnímu žánru musí nechat: má v současný době šanci přitáhnout asi nejvíce lidí. Čím víc lidí si to zahraje, tím je větší pravděpodobnost, že někoho nezaujme jen ta akční část, ale třeba i architektura starého města nebo si vyhledá původní pověst nebo se třeba začne zajímat o historii jako takovou.
        • Kozy
          To je pravda, potřebujeme tu další turisty co nám budou nalitý otrhávat orloj ))
  • Robotron3
    Ale jak tuhle herní kastraci historie a pověstí může někdo obhajovat, to nevim. Golem je hlavně židovská pověst, vychází to z židovskýho náboženství, stvoření člověka a pak hlavně z pocitu utlačování, nespravedlnosti, které se na židech páchali, si vytvořili takovouhle pověst silné bytosti, která jim dodá sílu, když žili v těch ghettech vyvrženi ze společnosti. Golem neni žádná mašina na zabíjení a bitevní ochránce Prahy, nebo co. Fakt strašný :)
    • Uplne mi ukapla slzicka...
      • Trisska
        Drasťo, ty seš tak arogantní?! *8*
        • To mi nikdo nikdy nerekl ale je to skvelej pocit! Dekuju!

Bylo to trochu chladny to uznavam. Je jasny ze se hra nebude az tak moc drzet predlohy ale ja jsem vazne zvedavej jak se s tim popasujou.
          Snad jim neco i na truc prihodim aby to cely nakonec bylo alespon trochu k necemu.
  • Ak to bude mat aspon 10 % atmosfery z Meyrinkovho Golema tak by to mohla byt pecka
    http://www.protivanek.cz/knihy/golem.html
  • Robotron3
    Tak to je dobrá chujovina. Z příběhu, který si vyloženě říká o adventuru udělat Mechwarriora. :)
  • Navrhuju zatknout nějaké američany pro špionáž.
  • korok
    Upřímně doufám že tohle je nějaký vtip. A pokud ne, tak se na legendu o Golemovi američani vrhnou se zápalem sobě vlastním (zmáčkni A pro mega úder atp.) a úplně jí pohřbí. Tohle by měl někdo zarazit.
    • MrSanta
      Samozřejmě! Běda aby si lidé plánovali hru podle svého přání a podle svých představ. Kam by ten svět potom dospěl *7*
    • janchor
      Přečti si víc, než jenom nadpis.
      • Na druhou stranu zase nekde nekdo ve svete bude vedet ze je nejaka Praha a ze ma nejakou legendu a Gomelovi a to za to snad stoji ne?
        • Matthew1J
          Hodně lidí ví, že nejaká Praha existuje... Vem si třeba Pražský hřbitov od Umberta Eca.
          A nakolik dobrá/špatná hra to bude teprv uvidíme... Řečí chytrolínů typu robotron si nevšímaj.
          • Magister_Peditum
            Troufám si tvrdit, že cílová skupina čtenářů děl Umberta Eca věděla o Praze dřív, než vyšel Pražský hřbitov. Mj. o Praze se člověk mohl dočíst už ve Jménu růže, ale pokud někdo nevěděl do té doby ani to, tak si knihu asi ani neměl šanci užít.
        • Kein
          Ne.
          • Proc ne? Ja vubec nevim ze to tu nekdo tak hrozne resi. Mne se naopak libi ze se nekdo o prahu zajima a jsem fakt zvedavej na jeji vytvarne ztvarneni.

Kdyz se nahodou ta hra nepovede ublizi to nekomu?
            A co kdyz to bude dobra akcni hra ze stredoveke prahy s golemem? Bude to opravdu o tolik horsi nez kdyby to udelali uplne fiktivni?
            • Kein
              "dobra akcni hra ze stredoveke prahy s golemem" *1* RLY? Ale mi to je jedno, jsme svobodná země ať si každý plácá co chce, já jim ale peníze na to nedám. *5*
      • N7N7
        A co tak úžasného se tam dočte?
        • janchor
          Že přístup autorů už od pohledu nemá nic společnýho s akčním brakem.
          • Robotron3
            Golem Mechwarrior? *1* To je akční brak na n-tou *15*
            • janchor
              A vidíš, mě to na první dobrou asociovalo spíš Shadow of the Colossus naruby.
          • Ale pán Grygar, je to přece Amerika! Tam nic něž akční brak přece nemají!
            • A co takovej Tommy Magnusek a Bastardi 3?

Kecám *1* Ale včera jsem bohužel shlédl celou trilogii Bastardů, takže ve mě ještě doznívají dojmy.
            • Zrovna Woody Allen je podle me az na par starsich kousku uplne hroznej. Jinak amici maj samozrejme mnohem vic kvalitnich reziseru ale kdo to videt nechce ten to samozrejme neuvidi.

Mit alespon jedinyho Ceskyho rezisera co jeste dokaze natocit dobrej a zajimavej film tak bych skakal do stropu.
            • Robotron3
              To zas ne. Mají jednoho Woodyho Allena aspoň :)
  • KeanuX
    http://i.imgur.com/K7a3AHV.png *1* *1* *1*
    • Taky mě to hned při čtení titulku napadlo,Gomel WTF! *1*
  • Whoossain
    Tak doufám, že český postavy ve hře budou mít lepší jména, než ty v CoD:MW3. Nikola Kadlec nebo Čeněk Šmíd za moc nestáli...
  • Inquisitor
    To bude docela zajímavá věc když to vyjde. Jsem zvědavej jak se to bude hrát. Třeba si utrhnu půlku staroměské věže a budu s ní zametat nepřátelé?:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit