Přejít na výpis diskuzí
Americké studio chystá hru o Golemovi z historické Prahy
7.2.2013 | Pavel Dobrovský
121 příspěvků
-
A tak stale doufam, ze tomu porozumi jako spravni cesi a udelaji tam v kazdym baraku zachody.
-
Dle mého názoru je velká naivita domnívat se, že to bude hra pro české hráče. Tohle bude dělané pro americké teenagery, kteří se budou ukájet ničením historického města, protože ty svoje mrakodrapy už mají ohleděné. Ti neví ani kde leží Česká republika, natož tak Praha. Kdyby na tom pracovali třeba CD Project Red, tak skáču radostí. Američanům ale nevěřím, ti nemají cit pro tvoření tak nádherných her jako Zaklínač nebo Gothic. Už to vidím, golem v jejich podání bude nejspíše něco jako Transformer či Mechwarrior. A nebude chybět plno bojových komb a explozí.
-
-
Taky to je dlc mech do Mechwarrior online
-
Bylo by smutné, kdyby u akční rubačky s RPG prvky chyběla komba a exploze *7*
-
No nevim, vzhledem k tomu ze tvym ukolem je mesto zachranit, tak si nemyslim ze ho budes nicit ;)
Navic to studio nevypada ze by melo produkovat nejake dabelkse hry, takze byh to videl na odpocinkvou rubacku 12+ kde budu zachranovat Prahu -
Většina čechů taky neví kde leží Utah nebo Indiana. Natož polohu hlavního města.
Hlavní je že vývojáři nejsou líný, dali si tu práci a přiletěli sem sbírat reference. -
-
utah je na severu francie a indiana jones nevím kde právě teď je :)))
a souhlas!
-
-
Nádherný pesimismus. Typický český hráč. Jakmile něco není hra od jeho už existující modly, tak je jasný, že to bude na nic .
A třeba to na nic bude. Ale to ty zatím nevíš, kamaráde. -
-
V tomto případě budu raději pesimista než se těšit jak malý Jarda a potom plakat nad výsledkem. Dobře už vím, čeho jsou amíci schopní - viz poslední díl série Gothic.
-
-
Co má Amerika společnýho s posledním Gothicem? Dělalo to německý studio a vydala to rakouská společnost.
-
A co takhle nebýt hopsálek skákající mezi dvěma extrémy? Tedy nebýt ani pesimista, ani malý Jarda.
Prostě ber věci s nadhledem a bez předsudků... protože zatím ukazuješ jen předsudky a rychlé skákání k závěrům s pomocí nesouvisejících premis. To že "amící zmršili Gothic" neznamená, že jiná, s Gothicem naprosto nesouvisející, hra od "amíků" bude špatná.
Hra zatím vypadá zajímavě... a dál se ukáže jestli to bude dobrý nebo ne. Takže já budu radši realista bez hloupých předčasných úsudků.
-
-
-
-
Proč je nezatkli, dyť to je strašný, přece budou prznit naši kulturu...lol, ještěže nejsme takoví, abychom se cítili dotčeni tím, že někdo udělá hru o Praze a báli se, že to udělají blbě...popravdě tohle vypadá, že to bude udělaný dobře a s citem, ne jak ten supr dupr movie o Svatém Václavovi, kde údajně na konci chtěli přidat upálení mistra Jana Husa xD A nějakých hovadin se vážně nebojím, přece o našich dějinách je tolik knížek, ze kterých můžou čerpat a pro základní informace stačí wikipedie. Nějakých chybiček, které bych tam našel se nebojím, leda by to byla taková prasárna, jako jsem nedávno hrál na Andor.cz ... jmenovalo se to Čarodějové v čechách, já jsem hrál Komenskýho, učil jsem tam magii a zabil jsem ředitelku Boženu Němcovou a musím říct, že to byla sranda xD
-
Vzhledem k té částce a zaměření nemají podle mě šanci uspět.
-
Teď už jenom zbývá vyjádřit nesouhlas se hrou s tím, že to bude Prahu degradovat, počkat si, až nějací vývojáři pojedou do Prahy na dovolenou, vyšťárat jim ve foťácích nějaké nelibosti a zatknout je za špionáž.
-
-
tvůj koment je vtipnej, ale kdybyses podíval na to video, tak bys zjistil, že oni už tam byli .. *7*
-
-
Vím, že tam byli. Je to napsany i v článku. Ale co ty víš, třeba se na nějakou menší dovolenou vrátí. A pak nadejde ta správná chvíle.
-
-
-
Myslim, ze to s castkou dost prehnali. Neznamej tym s takhle divnou hrou nema moc sanci to dat. Vizualne to asi bude krasny, ale jinak zatim nemaji co nabidnout.
-
kolik amiku as ví co je golem a kde leží praha
-
-
možná i víc, než kolik to zvládne Čechů. *2*
Zajímalo by mě, kolik Čechů třeba ví, kde leží Timbuktu, Sumatra, Džajpur, Saskatchewan, San Diego, Addis Abeba, Lima, Bretaň nebo celkem obyčejný Chicago. Vědět, jaká <>prdel je mou spádovou obcí není nic těžkýho a i to mnohej lidovej mudrc nezvládne. -
-
Až na Saskatchewan a Džajpur (u toho druhého mě alespoň napadlo, že to bude v Indii) bych věděl všechno. *3*
-
-
však jsi také vzdělaný chlapec. Teď zbývá znát odpovědi zbytku národa.
-
-
-
Zajímá mne kolik Čechů dokáže vyjmenovat všech 50 amerických států a umístit je na slepé mapě? Řekl bych, že dopadneme hůř než Američani...
-
-
Otázka je, kolik to zvládne Američanů
-
-
Uprime Praha jim rika vic nez Ceska Republika. Kazdopadne zajimavej herni namet.
-
Poté co byl pražský golem v jedné "čarodějnické" epizodě The Simpsons, si myslím že vcelku dost *5*
-
O důvod víc přát podobnýmu projektu úspěch.
-
-
škoda že tenkrát nevzniklo tohle.. mel to být celovečerák.
https://www.youtube.com/watch?v=ZcJFhiQMB8I -
Her za monstra je nepochopitelně málo. Tohle vypadá že bude mít navíc zajímavou atmosféru. Doufám že to daj.
-
Vypadá to zajímavě, hlavně ta zmínka o jednotlivých ceších.