Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Coffin.Corner
    Shodou okolností zrovna minulý týden dávali zajímavý dokument o superpočítači jménem Watson, který dokázal hrát a vyhrát oblíbenou hru Jeopardy/Riskuj. Takový praprapradědeček Data *3*
    http://www.csfd.cz/film/331351-nejchytrejsi-stroj-na-svete/
  • ucho
    předpokládám obyčejný genetický algoritmus. bylo by fajn to v článku rozebrat víc. takhle to vypadá, že je to nějaká převratná umělá inteligence, která něco složitě vymýšlí a následně složitě testuje hraním... podstata genetických algoritmů je ale poměrně jednoduchá... obyčejná matematika a pravděpodobnost.
  • Když tu diskuzi vedeš sám ze sebou tak to tak vtipný není
  • Luke
    Mlčenlivost zaručena :)
  • GlaDOS
    Jedině pod podmínkou, že i kdyby to byla sebedokonalejší hra, nikdy to tu nebude zmíněno. Snesl by se na mě hate, že to má pixelartovou grafiku :)
  • GlaDOS
    Máš pravdu. Na druhou stranu musím ocenit, že Mike dělá vývoj takovou otevřenější formou. Je zajímavé si číst vývojové blogy.
  • Luke
    Určitě! Kdyžtak dej vědět, až to bude v nějakém použitelném stavu, dost by mě/nás to zajímalo.
  • xixixao
    Možná jde hodně o přístup, Angelina je součástí výzkumu na Imperial College London. Článek samozřejmě neuvádí všechny detaily, Mike se zabívá hratelností, časovou náročností atd. a plošinovky jsou jen jeden z příkladů uplatnění Angeliny.
  • Pinkamena
    Tohle je "role play" diskuze jak vidím.

*2*
  • GlaDOS
    Ono to bude tím, že to tak trochu je. Asi si svůj generátor levelů, který si teď navrhuji, taky nějak hustě pojmenuji. Třeba si získám trochu pozornosti *15*
  • smejki
    Ech, mi to přijde jako obyčejný generátor, kterejch jsou tuny.
  • Sára Connorová?
  • Your clothes. Give them to me. Now!
  • Pinkamena
    Počkat, ty ses už narodil? Nemáš být ještě dítě? ..Já ani nevím.
  • Já jsem vždy připraven!
  • Johne Connore, seš připravenej?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit